- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.381
Evet çok güzel tesadüf oldu yazarkende aklımdan geçirdim cemre ninde yakında çıkar diye:)))maşallah canım bende akşam farkettim henüz çok görünmüyor elime ve kaşığa takılıyor o zaman buğdayı beraber kaynatırız:)))
kaynatalım canım, Allah o dişleriyle iştahlı iştahlı yemek yediklerini de görmeyi nasip etsin bize, çok güzel bir olay, ben de bir tuhaf oldum cemre emekleyince ağladım, ilk alkış yapınca ağladım, dişi çıkınca da ağladım, yaşlılığım çekilmez benim, okulda falan bir gösterisi olsa heyecandan bayılırım herhalde
canoooo,passiiiiiiiiiiii
kızlar oğlum büyümüş müüüü
2260gr 46.5 cm:26:
33+6 da
Kuzum maşallah ben son haftalarda hep sancı çıktığı için nst de ultrason yapmıyordu doktorum yapsada sadece suyuna bakıyordu
Ama iyi bence daha 1 ay var aşağı yukarı 1 kilo daha alır oyyyy kuzucuklar sağlıkla gelsin kucağına inşallah
Kızlarrrr bu arada size bir haberim var
Deniz'in dişi çıktı birgun topikte toplaşıp diş buğdayı yapalım denize
:)))))
aaaaaaaaaa bu arada benim de kızımın alttan iki dişi çıkmış yemek yedirirken çıt çt değdi, minicikler oyyyyyyy sonunda çıktı
4 aydır mahvetti bizi, bakalım bundan sonra rahat uyuyacakmı
maşallah kuzum hep iyi olun inşallah
bi dahaki kontrol ne zaman
oyy pasim aminn
ya bana daha nst yapmadı
bir dahaki kontorlde dedi
suyuna da osg de bakıyor
bır dahakı kontrolde 3 hafta sonra
2 hafta sonra alır dedim ama ne bileyim
senin oğan diş çıkarmış
canonki de emeklemişşş
maşallah onlara
oyy yerim ben bunları yaa dişleride çıkarmışş maşallah size kuzucuklar
ee artık diş buğdayı yapmanız şart oldu kızlar bekleriz en kısa zamanda yapında yiyelim şöyleee ımmm ay canım çekti be
deryoşum daha doğuma kadar alır kilosunu meraklanma
pasim sen kaçıncı haftada doğum yapmıştın kız ne kadarlık doğdu
cano 37+4 müş öğrendik bugün kaç kg doğdu cano
ay çok mu sordum ya
cano,pasi, yavrularınızın daha nice güzel anlarını paylaşırsınız inşallah..
bu arada ben şimdi yarın doktora gidicemde önce kayınvalidemin tanıdğı doktora mı gitsem diyorum o demiş eşime telde ona gitsin diye yani bende istiyorum özele gideyim ilk etapta önemli tabi. sonradanda baktım olmuyor devlette devam ederim diyorum :26:
soonnurr nerde hani gebelik takviminnn
isteriz isterizzzzzzzzzzz
Teşekkür ederiz Melis teyzesi
Bende 37+5 de doğum yaptım
2770 gr 48 cm doğdu Denizcik:))
Teşekkür ederim canım
Sende yaşarsın hepsini inşallah
Bencede özele git canım ilk muayeneler önemli sonra gerekirse devlete devam edersin
kız ben anlamam takvimden ama şu tıcer işini seviyorum ama onuda bilmiyorum
oy maşallahh rabbim nazarlardan korusun canım
ya ozaman benim 33-34.haftada doğum yapmam normal gibi dimi pasim bana çok erken gibi gelmişti ama sizinkilere bakınca rahatladım biraz
cano,pasi, yavrularınızın daha nice güzel anlarını paylaşırsınız inşallah..
bu arada ben şimdi yarın doktora gidicemde önce kayınvalidemin tanıdğı doktora mı gitsem diyorum o demiş eşime telde ona gitsin diye yani bende istiyorum özele gideyim ilk etapta önemli tabi. sonradanda baktım olmuyor devlette devam ederim diyorum :26:
Evet yaa ben öyle yapayım o zaman
bu arada sabah haberi alır almaz eşim Annesine haberi verdi,çok sevinmiş fln.. ama beni arayan yok hala
Oyyy Kıyamam sen düşünme şimdiden bu kadar şeyi Rabbim en güzelini en hayırlısını kararlamıştır sizin için canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?