- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.341
Hülyaaa nasılsın canım
İyiyim canım sağol senn nasılsın deniz nasıl?
Hamdolsun bizde iyiyiz deniz uyuyor
Sen başladınmı iğnelere
evet canım başladım bu sabah ondan sonrada uyku tutmadı:)sonnuru beklıyorum heycanla:18::18::18::18:
Ayyyy hadi hayırlısı canım sürecin çok güzel ilerlesin sonunda bebeğini getirsin sana inşallah 
İnşallah canım Şimdilik herşey çok güzel gidiyor pasim. Doktorumu sevdim iyi biri güven veriyor.ilaçlarımı aldığım eczacı amca bile bana destek oluyorher gıtmemede dua ediyor iğneleri bile ındırımli olarak veriyor.
diyorum içimden herşey ne kadar çabuk farklılaştı bu insanlar nerdeydi önceden...
vuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:118:
soniiiiiiiiiiiiiiii benim ölçümlerime göre 6 haftalık hamilesin şekerimmm, kızı o nasıl kopkoyu çizgi öyleee, baya geçmiş batın
tebrik ederim canım, merakla bekliyorum sonucu,
kızlar selam
benim sıpam uyandı, ona bi yemek yedireyim dönünce görüşürüz, pasimmmmm denizi öpüyorum
soniiiiiiiiiiiiiiii benim ölçümlerime göre 6 haftalık hamilesin şekerimmm, kızı o nasıl kopkoyu çizgi öyleee, baya geçmiş batın
kızlar selam
benim sıpam uyandı, ona bi yemek yedireyim dönünce görüşürüz, pasimmmmm denizi öpüyorum
Ne güzel canım moralin hep yüksek olsun güzel şeyler düşün sonu güzel olsun
Sormak istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum yada başka elimden ne gelirse canım
Ben sonunun güzel olacağına gönülden inanıyorum 
Pasim ben çıkıyoruö kahvaltıyı hazırlıcam eşim uyuyor dahagörüşürüz sonra öpüldün kocaman
çok tatlı bir telaş şimdi sendeki allahım allahım inşallah kandada görürsün sonucu herkeze o 2 çizgiyi görür inşallah bana hayal gibi geliyor...
sonnnurrrr süper bi haber bu...kan sonucunu 4 gözle bekiloyruz.şimdiden hayırlı olsun diyelim.bu kadar koyu çizgi çıkmaz bu test yüzde 99 doruuuu
Ayyytebikler canım çook sevindim
sıra bize mi geliyor nee
sizleri böyle gelince kendim için de neden olmasın ki diyorum :))
Sonnurrrrr canım arkadaşım çookkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim
Sen geçen düzenim bozuldu deyince aklıma geldi biliyormusun hadi kanda da pekiştir bu güzel haberiiiii telden yazıyorum ifadeleri kullanamıyorum
Ama el çırpan çıldıran nazar bebek tüm ifadeleri kullandım say :)))))))))
Tebrik ederim canım r
kızlar selam
canlarıımmmm sabah 9 da verdik tahlili eşimle eve gelmedik sabahtan beri dışarda yürüdük sonucu alana kadar :)
vee kızlar allahıma çok şükür hamileymişimmmmmmmmmmmm
değerim 17159,4
canlarıımmmm sabah 9 da verdik tahlili eşimle eve gelmedik sabahtan beri dışarda yürüdük sonucu alana kadar :)
vee kızlar allahıma çok şükür hamileymişimmmmmmmmmmmm
değerim 17159,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?