- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.761
cemre 3.5 aylıkken olmaya başladım düzenli oluyorum 26-28 günde bir eskisi gibi, senin günün mü geçti yoksa anaaaaaaamm:18:
Canım benim günüm geçmedi aksine çok erken oluyorumbir de pasim emziriyorsan zaman zaman sapmala olabilir prolaktinden dolayı.. cemre beniz 7 aylıktan beri emmiyor artık eski düzene döndüm..
Canım benim günüm geçmedi aksine çok erken oluyorum
Mesela yumurtladığım bariz belli oluyor eskiden hiç böyle olmazdı ama yumurtlamadan 8-9 gün sonra adet oluyorum
Eğer 12. Gün olduysa ovulasyon 20 günde adet oluyorum:26:
Emziriyorum onun etkisi olabilirmi bu durum bende deniz 3 aylıktı ilk oldum 3 ay 30 günde oldum son 3 aydır kısaldı neyse düzelir inşallah
Canım benim günüm geçmedi aksine çok erken oluyorum
Mesela yumurtladığım bariz belli oluyor eskiden hiç böyle olmazdı ama yumurtlamadan 8-9 gün sonra adet oluyorum
Eğer 12. Gün olduysa ovulasyon 20 günde adet oluyorum:26:
Emziriyorum onun etkisi olabilirmi bu durum bende deniz 3 aylıktı ilk oldum 3 ay 30 günde oldum son 3 aydır kısaldı neyse düzelir inşallah
Canlarımm hepinizi çok özledim...
Bizim nette sorun yaşadık bir kaç gün gelemedim bu yüzden.
Geçen perşembe karın ağrılarım çoğalınca,doktorumu aradım oda gel dedi. idar tahlili verdi sonucunda yoğun epitel çıktı :26: gebelikte olabilirmiş.
Bol bol su iç dedi ama benim canım su bile çekmiyor tansiyonum düşüyor sürekli
Neyseki bebek iyiymiş kalp atışını gördük ama duymadıko daha sonra dedi dr.
Pasimm,cano,derya,melis,hülü,oli,bahar,birsel,naz,nilay,behiye, masumiyet, sanırım yoklama tamhepinize ayrı ayrı selamlar.. seviliyorsunuz
Kızlar aradım öğrendim benim bebişler iyiymiş büyümüşler çarşamba sabah 8 de gidip alıcam minik meleğimi
Sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur ben bu halimle bile günde 3 litre su içiyorym.ne halin var dicen şimdi karnım kocaman nefes alamıyorum çatlıcak gibi 76 kilodan 80 oldum.buna rağmen içiyorum bana da doktor değil melis dedi sana doktor diyor içemıyorum diyorsun eline bir su şişesi al sürekli iç
Kızlar aradım öğrendim benim bebişler iyiymiş büyümüşler çarşamba sabah 8 de gidip alıcam minik meleğimi
Sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur ben bu halimle bile günde 3 litre su içiyorym.ne halin var dicen şimdi karnım kocaman nefes alamıyorum çatlıcak gibi 76 kilodan 80 oldum.buna rağmen içiyorum bana da doktor değil melis dedi sana doktor diyor içemıyorum diyorsun eline bir su şişesi al sürekli iç
kız hayal pozitif enerjini heyecanını çok güzel yansıtıyorsun yaa anaç tavukkız suyu abartma su zehirlenmesi diye bir şey de var zaten bebişler anne karnında ilk 3 ay depolardan yerler iyi beslenirlenirler yani, stres yapma..
hayırlısıyla güzel haberlerini heyecanla bekliyorum, Allahım gönlüne göre versin..
ayy hadi maşallah cnaım
sıkı sıkı tutunsunalr sana
1 tane transfer olacak
Amin canım isteyen herkese versin Rabbim. canım su içmemin sebebi iğne kullanırken karnımda şişlik oluştu ohss riski taşıdığım için içtim gerçektende su içince suyla beraber karnındaki şişliğide atıyorsun.
İnşallah canım tutunur bebişlerim.bencede bir tane olucak ama sen nerden anladın.bir tane olduğunu
nasılsınız
ben pek bir iyiyim çok şükür
çünkü p.tesi sabahı evde olmak nasıl güzelmiş yaaa
Sonnur tansiyon düşüklüğü normal
ama dikkat et yine de
sonnurcum hala inadım inatsın haaaa
kızım su beee bu su soğan suyu değil.içsene ne olcak al eline bi şişe sürekli iç.
hem su bebeğin içinde çok iyi.valla o mikroplar ancak bol suyla geçer.ve bebeğin için zararlı olabilir.
bak bunca zaman bekledin zehir olsa yiyiyp içmelisin bebeğin için.
kız hayal pozitif enerjini heyecanını çok güzel yansıtıyorsun yaa anaç tavukkız suyu abartma su zehirlenmesi diye bir şey de var zaten bebişler anne karnında ilk 3 ay depolardan yerler iyi beslenirlenirler yani, stres yapma..
hayırlısıyla güzel haberlerini heyecanla bekliyorum, Allahım gönlüne göre versin..
adet oldum ben !!
iyi haftalar
geldi demek sonundaadet oldum ben !!
iyi haftalar
evet cnm aç kalıyorum farkında olmadan bi bakıyorum acıkmışım ee yemek yiyene kadar acıkmam geçiyor tekrar midem bulanıyor ama geçecek inşallah napalım
evde olmak güzel yaa :) bide hamilesin tabiki rahat edersin hele eşinin fikri nasıl değişti dimi :) benimkide öyle bi gör şimdi pazarda eve bişeyler alıyor 6 yıl sonra ilk defa
ilk haftalar bulantı olur geçer sonra inşallah
kızlar içmeye çalışıyorum tabi şişe yaptım yanımda duruyo ama bişey yemeyince suda çekmiyorki canım ama tabi ilerleyen zamanlarda dahada çok içmem gerekecek
bende ona umud ediyorum ilk 3 ay kandan besleniyomuşya :)
sende bir dahaki sefere daha dinç bi şekilde tedavine başlarsın canım allah yardımcın olsun öpüyorum cnm
canım 1 tane mı olacak yazacaktım yanlış yazmışım
Bana kalsa hepsini istiyorum
artık son anda doktoru kandırabilirsem bakalım artık ne olur.hayırlısı olsunda
Bana kalsa hepsini istiyorum
artık son anda doktoru kandırabilirsem bakalım artık ne olur.hayırlısı olsunda
Canım inşallah birdahaki sefere umarım en kısa zamnda gelir bebeğinadet oldum ben !!
iyi haftalar
Ama kıyamıyorum atmaya onlar benim bebklerimgözünü allah doyursun kız napcan okadar bebeyi
kreşmi açacaksın.
hepsini bedeninde taşıman namümkün
ama eve bir laboratuar kurarsanız dışarıda büyür bebeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?