- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.781
Bana kalsa hepsini istiyorum
artık son anda doktoru kandırabilirsem bakalım artık ne olur.hayırlısı olsunda
alemsin kız hayal, sen bi taneyi bir doğurda ondan sonra fikrin değişebilir zamane bebeleri bildiğin gibi değil, ama sana küççücük bir tavsiye vereyim doktora çıtlat bakayım 2 tane koyacaksa bir kız bir oğlan koysun yasal değil ama yardımcı olun memetali beeeyyy diyebilirsin
Bende onu düşünüyordum nasılsa biliyordur kızmı oğlanmı olduğu, transfer yapılırken şakayla karışık Hocam bu kızmı oğlanmı dicem.iki olursa da biri kız biri oğlan olsun beni sonradan birdaha uğraştırma dicemdicem işte birşeyler tahminen çok gırgır şamata geçicek transfer:)
zeten opu da da çok gülmüştük.benim boyum 180 narkozdan ayılılrken hemşierler doktorlar beni uyandırmaya çalışıyor.sedyeye alıp oda ya çıkıracaklar.neyse sedyeye almışlar ben çok hatırlayamıyorum tabi neyse doktor başıma geldi hülya kalk seni koyacak sedye bulamadık kocaman boyun var dedi.ben açtım gözerimi birden baktım herkes gülüyor
sonra doktorum dediki ordakilere bu kızn boyu 180 eşi 186 çocukları ne kadar olucak onu çok merak edıyorum
Ben ayıldım birden, Hocam dedim o boyla basketci olucak başka çaresi yok.
ayyyyyy senin ikiz gebeliğini tahmin edebiliyorum gülliver gibi olursun valla, ben öyleydim şahsen 174 boyum 100 kilo ile doğuma girdim doktor bana kızıp duruyodu hamileyken az ye kilon çok, doğumdan sonraki 1 aylık kontrolde 25 kilo vermiştim doktora hava yapayım dedim hocam hiç kilom kalmadı iyiki de yemişim hamileyken dedim, benim yaptığım sezeryanlarda kilo kalmaz dedi
megaloman şey nolcak,
canımgecmıs olsun ıyı bak kendıne tansıyonun dusunce ayaklarınıhavaya dık ıyı gelrı dmesıtı bana doktoumCanlarımm hepinizi çok özledim...
Bizim nette sorun yaşadık bir kaç gün gelemedim bu yüzden.
Geçen perşembe karın ağrılarım çoğalınca,doktorumu aradım oda gel dedi. idar tahlili verdi sonucunda yoğun epitel çıktı :26: gebelikte olabilirmiş.
Bol bol su iç dedi ama benim canım su bile çekmiyor tansiyonum düşüyor sürekli
Neyseki bebek iyiymiş kalp atışını gördük ama duymadıko daha sonra dedi dr.
Pasimm,cano,derya,melis,hülü,oli,bahar,birsel,naz,nilay,behiye, masumiyet, sanırım yoklama tamhepinize ayrı ayrı selamlar.. seviliyorsunuz
adet oldum ben !!
iyi haftalar
canımgecmıs olsun ıyı bak kendıne tansıyonun dusunce ayaklarınıhavaya dık ıyı gelrı dmesıtı bana doktoum
(hakkında hayırlısı cnm
bız bugun ayrıntılı usg ye gırdık 747 gr olmus oglum 1 hafta onden gıdıyomusuz cok sukur saglıgında da sorun yokmus
bu da usg sı teyzelerı pe bellı degıl ama
Eki Görüntüle 598282 maşallah oglusuma
teşekkürler tatlım evet görümcemde öyle dedi çok şükür bulantı dışında daha iyiydim bugün
sen nasılsın
kız burda sanki iki bebek varmış gibi görünüyo tam seçemedim ya :)
bız bugun ayrıntılı usg ye gırdık 747 gr olmus oglum 1 hafta onden gıdıyomusuz cok sukur saglıgında da sorun yokmus
ayyy Senin bu doktor aynı benim eski doktorum.hayrı kendinden şerri benden biliyordu istanbulda mı yaşıyorsun eğer oyleyse doktor aynı doktorbende 100 kilo olurum herhalde Maşallah çabuk vermişsin nasıl verdin ki hemen hiç bişe yiyip içmedinmi
teşekkürler tatlım evet görümcemde öyle dedi çok şükür bulantı dışında daha iyiydim bugün
sen nasılsın
kız tondiii ne çabuk doğurmuşun, daha dün gibi mide bulantıların
kız burda sanki iki bebek varmış gibi görünüyo tam seçemedim ya :)
çok ukur cnm bugun oglumunsgalıklı oldugunu duydum ya daha ıyıyım
canım sol tarafta kalıyo cok dıkkatlı bakmak gerek:)
kızlar selam....hepinizi öncelikle çok çok öpüyorum.melis gelip haber vermemiş hiç.merak ettim.yoksa ben mi göremedim ?
sonnur su içmen gerekiyorsa iç.baharın da dedigi gibi zehir olsa içeceksin.
kızlar benim adetimin 3. günü bu arada.bende aşılama için start verdim.gonal f 450 günde 75 doz oluyorum.cumartesi yumoş kontrolüm var.hayırlısı olsun.inanın bir gram ümidim yok.sadece olinin hesap tüp raporu için yaptırıyorum
ben uykusuzluğa ve yoğun emzirmeye bağlıyorum iştahım da yoktu fazla.. tam 6 ay kucağımda ayakta gezerek uyuttum ilk 3 ay gece sabaha kadar ayakta turluyoduk ay bak ruhum daraldı hatırlayınca şimdi iyiyiz şükür
günaydınnnnn
nasılsınn
Düşünceli ve aynı zamnda heycanlı
Sen nasılsın sonim bebiş nasıl yaramzlık yapıp mideni bulandırıyormu
ne kadar normal şeyler bunlar :) ama merak etme endişelensende o büyüyor Allah'ın izniyle
geceleri ağrım oluyor vee 7 kere idrara çıktım mahvoldum uyuyamıyorum maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?