Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Soni sen hamilesin 7 kere idrara gidiyon ben her gece 3 kere muhakkak giderim gün içindede 7 yi geçiyordur.
Hamile olduğumda kaça çıkar bu durum bilmiyorum.Bazen geceleri tuvallette uyuysın geilyor

bende gündüz normal gece olunca sıklaşıyor

senin normal demekki bende 3 lt su içsem tuvalete yatak açardım

Cesaret konusuna gelince hiç düşünmedim belkide yıllarca normal olmayışı bana rahatlık veriyor
Birde önceki sayfalarda bahsettiğim üzere ayda yılda bir o da denk gelmez diye düşünüyorum

umıdınıkaybetme cnm hayırlısıyla hayırlı zamanda gelır bebısın ınsallah
maşallah bebişine canımm.büyümüş.
ama bende pek göremedim neresi bebek anlayamadım
ilerleyen zamanlarda daha belli olucak inşallah.
saol cnm cok sukur buyuduk aslında ılk te bızde anlayamadık ama sımdı baktıgımda gorebılıyorum:)
maşallah minik kelebeğe seninle benim doğurma tarihlerimiz aynı benimde 28 nisandı hep 1 hafta önde gidiyodu 12 nisanda doğdu
saol cnm benım benım kuzenımınde 28 nısandı o da 12 nısanda dogum yaptı bızde o tarıhlerı beklıyoruz senın bebişin erkekmıydı cnm?

günaydın pasiiii öyle deme benimde en korktuğum şeydir 2.ye kazara hamile kalmak :) dikkatli ol bence

Canım çok geçmiş olsun bol su içmen hem senin için hem bebek için çok faydalı
Vücudun su tutmaz ileride şişliğin olmaz çatlağın olmaz ve bu dönemde mikropları atarsın vücudundan
Maşallah kalp atışınıda görmüşsünüz sırada ikili test var

Pasiiiiiii günaydın naber bişi sorcam benim transfer yarın opu dan sonra doktorum her sabah Crinone jel verdi.transfer günü de kullanmam gerekiyormu?

snowflakeN

Hülyacımmm yarın büyük gün bebişine kavuşuyorsun Allah'ın izniyle
Sana sımsıkı tutunsun Rabbim bir dahada ayırmadın inşallah

sağolasın pasimm zorla içiyorum oda ilaç içtiğimde

ama tabi zaten tombişim oyy şişersem kafayı yerim ben dikkat edicemde şu riskli haftaları bi atlatayım bulantım fln geçsin

işte bende dün onu düşünüyordum ikili test yaptırmayı düşünmüyorum ben ya

günaydın pasiiii öyle deme benimde en korktuğum şeydir 2.ye kazara hamile kalmak :) dikkatli ol bence

Kazara hamile kalmak gibi bişeymi var allah aşkına önlemini alırsan kalmazsın almazsan kalırsınBu kadar tecrübe edindik dahada kazara hamile kalabiliyorsak bravo bize

Canım hiç umutsuz olma hayırlısını dile gerisi Allah'ın takdiri inşallah ilk aşılaman sana meleğini getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…