- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.801
Soni sen hamilesin 7 kere idrara gidiyon ben her gece 3 kere muhakkak giderim gün içindede 7 yi geçiyordur.
Hamile olduğumda kaça çıkar bu durum bilmiyorum.Bazen geceleri tuvallette uyuysın geilyor
pasim düzenin bozulması iyidir derler hep
bilemiyorum artık
doğumdan sonra adet olduğum ilk 3 ay bende de öyle olmuştu bir de 10-15 gün arası sürüyordu hoop 10 gün sonra tekrar oluyodum vücudumda kan kalmadı valla başım dönüyodu ama 3 aydır düzeldi, bence emzirdiğin için ve rahim de kendini toparlamaya çalışıyor bence, dediğin gibi yumurtlamayı aynen ben de farkediyorum ama cesaret edebilmem mümkün değil...
umıdınıkaybetme cnm hayırlısıyla hayırlı zamanda gelır bebısın ınsallahkızlar selam....hepinizi öncelikle çok çok öpüyorum.melis gelip haber vermemiş hiç.merak ettim.yoksa ben mi göremedim ?
sonnur su içmen gerekiyorsa iç.baharın da dedigi gibi zehir olsa içeceksin.
kızlar benim adetimin 3. günü bu arada.bende aşılama için start verdim.gonal f 450 günde 75 doz oluyorum.cumartesi yumoş kontrolüm var.hayırlısı olsun.inanın bir gram ümidim yok.sadece olinin hesap tüp raporu için yaptırıyorum
saol cnm cok sukur buyuduk aslında ılk te bızde anlayamadık ama sımdı baktıgımda gorebılıyorum:)maşallah bebişine canımm.büyümüş.
ama bende pek göremedim neresi bebek anlayamadım
ilerleyen zamanlarda daha belli olucak inşallah.
saol cnm benım benım kuzenımınde 28 nısandı o da 12 nısanda dogum yaptı bızde o tarıhlerı beklıyoruz senın bebişin erkekmıydı cnm?maşallah minik kelebeğeseninle benim doğurma tarihlerimiz aynı benimde 28 nisandı hep 1 hafta önde gidiyodu 12 nisanda doğdu
maşallahh Allah mutluluğunu daim etsin cnm
baktım ama sanki iki bebek birbirine sarılmış gibi :)
amin cnm cok saol hehehe yok cnm tek bebişim var:)
canım nerelerdesin senn evet Melis gelmemeiş daha
hadi bakalım sen stres yapma bu kadarda olumsuz olma ama dua topğinden bi arkadaşta ilk aşılamada gebe kaldı umut olsun sanada hemde pkoluydu
Rabbim yeterki istesin sen ummadığın anda farketmeden geliyor o
kız gece kuşuu ben uyuyorum sen geliyorsun hee
benim erken doğum oldu canım ama sağlıklı nasıl tombik dimitam Cemre'ye göre ehehee
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...ebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun-2.html
hülüü şu linke bi baksana hiçbirini beğenemedim ben :26: nerden yükleniyor bu profiller yaa
Canım çok geçmiş olsun bol su içmen hem senin için hem bebek için çok faydalıCanlarımm hepinizi çok özledim...
Bizim nette sorun yaşadık bir kaç gün gelemedim bu yüzden.
Geçen perşembe karın ağrılarım çoğalınca,doktorumu aradım oda gel dedi. idar tahlili verdi sonucunda yoğun epitel çıktı :26: gebelikte olabilirmiş.
Bol bol su iç dedi ama benim canım su bile çekmiyor tansiyonum düşüyor sürekli
Neyseki bebek iyiymiş kalp atışını gördük ama duymadıko daha sonra dedi dr.
Pasimm,cano,derya,melis,hülü,oli,bahar,birsel,naz,nilay,behiye, masumiyet, sanırım yoklama tamhepinize ayrı ayrı selamlar.. seviliyorsunuz
Canım ya linki koplayıp yapıştırıcan yada resmi indirip eklicen. resim inerken hareketsiz iniyor ama profile koyarken hareketli oluyor.
nasılsınız
valla ben pek bir iyiyim çok şükür
çünkü p.tesi sabahı evde olmak nasıl güzelmiş yaaa
Sonnur tansiyon düşüklüğü normal
ama dikkat et yine de
Kızlar aradım öğrendim benim bebişler iyiymiş büyümüşler çarşamba sabah 8 de gidip alıcam minik meleğimi
Sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur ben bu halimle bile günde 3 litre su içiyorym.ne halin var dicen şimdi karnım kocaman nefes alamıyorum çatlıcak gibi 76 kilodan 80 oldum.buna rağmen içiyorum bana da doktor değil melis dedi sana doktor diyor içemıyorum diyorsun eline bir su şişesi al sürekli iç
Canım çok geçmiş olsun bol su içmen hem senin için hem bebek için çok faydalı
Vücudun su tutmaz ileride şişliğin olmaz çatlağın olmaz ve bu dönemde mikropları atarsın vücudundan
Maşallah kalp atışınıda görmüşsünüz sırada ikili test var
adet oldum ben !!
iyi haftalar
günaydın pasiiii öyle deme benimde en korktuğum şeydir 2.ye kazara hamile kalmak :) dikkatli ol bence
bız bugun ayrıntılı usg ye gırdık 747 gr olmus oglum 1 hafta onden gıdıyomusuz cok sukur saglıgında da sorun yokmus
bu da usg sı teyzelerı pe bellı degıl ama
Eki Görüntüle 598282 maşallah oglusuma
Hülyacımmm yarın büyük gün bebişine kavuşuyorsun Allah'ın izniyle
Sana sımsıkı tutunsun Rabbim bir dahada ayırmadın inşallah
kızlar selam....hepinizi öncelikle çok çok öpüyorum.melis gelip haber vermemiş hiç.merak ettim.yoksa ben mi göremedim ?
sonnur su içmen gerekiyorsa iç.baharın da dedigi gibi zehir olsa içeceksin.
kızlar benim adetimin 3. günü bu arada.bende aşılama için start verdim.gonal f 450 günde 75 doz oluyorum.cumartesi yumoş kontrolüm var.hayırlısı olsun.inanın bir gram ümidim yok.sadece olinin hesap tüp raporu için yaptırıyorum
günaydın pasiiii öyle deme benimde en korktuğum şeydir 2.ye kazara hamile kalmak :) dikkatli ol bence
Pasiiiiiii günaydın naberbişi sorcam benim transfer yarın opu dan sonra doktorum her sabah Crinone jel verdi.transfer günü de kullanmam gerekiyormu?
snowflakeN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?