Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bebişimm ben sabah erkenden uyanıyorum eşimi yolcu ediyorum tam o saatte hayırlı haberlerini bekliyorum... :34:

bebişimm ben sabah erkenden uyanıyorum eşimi yolcu ediyorum tam o saatte hayırlı haberlerini bekliyorum... :34:

tamam canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm ben aslında sürekli test yapan biri değilim yaa 16 ay deneme boyunca 2 kez yaptım buda 3. olacak bu sefer inşallah güzel sonuç alırım dua edin benim için kızlarrr:16:

hımm testi yaptıralı baya olmuş tekrarlamalı bencede,yok yok o umut suya filan düşmemiş gelecek ay olur inşallah
artık gelecek ay mutlaka olmalı sonra diğer ay mutlaka olmalı diye düşünmemeye çalışıcam.acele etmicem artık..
rabbim bilir zamanını

he yaa kaynanaya bak senn :) ama severim yinede

aslındaaaa yarına kuaförede gitcektim benn gitmesemmii bahanem hazır bak :))) yok yok giderim ben yine

aferin onaa ideal kaynanaa :) bende çalışıyor olsam oda bana yapardı diye tahmin ediyorum :)[/QUOTE]

sakın haaa süsten ödün vermioruzzzzz:1:

hoşbulduk canım yoğunsundur evet kolay gelsin sana..evet sabah kalktığımda yapcam 7.30 da okula gidince yazarım buraya sonucu şimdilik çok bi düşüş yok ateşimde bakalım hayırlısı olsun...

inşallah canım artık görmek istiyorum şu çift çizgiyi ve kanda güzel değerleri hayırlısı bakalım zor sabrediyom:18:

bende geldiğimde duayla açarım artık topiği hiç merak etme sen canım duamız seninle olacak inanıyorum ben:1:

herkese ii akşamlar kızlar öpüyorum çokkk sonradan görürsünüz artık ben kaçar artık yoruldum yaww daha alışverişe gitcem mutfak için bakalım eve bi atınca kendimi süper olacak sanırım:16::16::16:

tamam canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm ben aslında sürekli test yapan biri değilim yaa 16 ay deneme boyunca 2 kez yaptım buda 3. olacak bu sefer inşallah güzel sonuç alırım dua edin benim için kızlarrr:16:
aman be canım daha iyi olmuşş hadi bakalım artık klasik olsada tekrar söylüyorum olmasada üzülme bu hayırlısı diceksin söz müüü
artık gelecek ay mutlaka olmalı sonra diğer ay mutlaka olmalı diye düşünmemeye çalışıcam.acele etmicem artık..
rabbim bilir zamanını

he yaa kaynanaya bak senn :) ama severim yinede

aslındaaaa yarına kuaförede gitcektim benn gitmesemmii bahanem hazır bak :))) yok yok giderim ben yine

aferin onaa ideal kaynanaa :) bende çalışıyor olsam oda bana yapardı diye tahmin ediyorum :)

sakın haaa süsten ödün vermioruzzzzz:1:[/QUOTE]

evet kuaföre giderim önce sonrada sarma sarmaya :1:

herkese ii akşamlar kızlar öpüyorum çokkk sonradan görürsünüz artık ben kaçar artık yoruldum yaww daha alışverişe gitcem mutfak için bakalım eve bi atınca kendimi süper olacak sanırım:16::16::16:

güle güle canım duaların için saol...sana iyi dinlenmeler iyi akşamlarrrr canım

aman be canım daha iyi olmuşş hadi bakalım artık klasik olsada tekrar söylüyorum olmasada üzülme bu hayırlısı diceksin söz müüü

sakın haaa süsten ödün vermioruzzzzz:1:

evet kuaföre giderim önce sonrada sarma sarmaya :1:[/QUOTE]

evet canım tabiki öyle olmazsada dünyanın sonu değil hayırlısı ise olsun Rabbim herşeyin hayırlısını versin...

Son düzenleme:

hadi sana kolay gelsinn gamzecim burcun terazi mi ?

:3::3::3:nabersınız ne var ne yok melıscığim ınsallah pozıtıf sonuc alırsın:46::46:dualarım senınle

off ben face dende sıkıldım giriyorum hemen kapatıyorum:37:
tabikide iiçç içç iççç bak hemde böylee :68:
yada böyle :25: :1::1:

sankı nıye butuyorsam gozumde ne var bunda tadıda aslında kotu degıl ama mıdem nedense almıyor:50::50:nese gıdıyım suyu koyıyım da soganı kaynatıyım bari kurtulusum yok ıcıceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm:43::43::43:

sankı nıye butuyorsam gozumde ne var bunda tadıda aslında kotu degıl ama mıdem nedense almıyor:50::50:nese gıdıyım suyu koyıyım da soganı kaynatıyım bari kurtulusum yok ıcıceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm:43::43::43:

evet evet yanii ne güzel mis gibiii tadı var dimi? :1:

Back
X