Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

cemre 3400 gr doğdu, boyum 174 70 kiloyla hamile kaldım, 100 kilo ile doğurdum 1 ay sonra 75 kiloydum, 3 ay sonra 70 kilo oldum şu an 65 kiloyum..

canom maşallah senin boy varmış yaaa ne güzell
4 ay sonra hamile kalmadan önceki kilondan daha bile zayıf olmuşsun bravoo
sen şuan bu boyla zayıf bir garısınn

KIZLAAAARRR YÜREGİM SIZLAR... napıuyonuz bakem.gecmişi okudum epey.göbek kilo muhabbeti valla pasi özellikle sana bravo nasıl kilo vermişssin öle ya...benim moralim çok bozuk valla.boyum 176 şuanda 78 kiloyum.bu kilo ile hamile kalırsam sanırsam 110 ile tamamlarımiben o kadar kiloyu nasıl verecem ya?aslında bi ara iyidim.74 e kadar düşmüştüm ama yine aldım işte.bazen 79 u bile görüyom tartıda.acaba bende doğumdan sonra 70 e falan düşebilirmiyim rüya gibi yahu...deryacım sende çok zayıfsın hiç kafana takma doğumdan 3 ay sonra incecik bi karı olup çıkacaksın.

eveeetttt işte ben ve oğluşumm

maşallahh cnmm cok fıtsın benım gobegım suandasenınkınden fazla

wallahı zayıflama konusunda umut oldunuz bana

75 ıle hamıle kaldım allahtan hamıle kalmadan once 10 kılo vermıstım 6 aylık hamıleyım 10 kılo aldım 90 gecmek ıstemyıorum ama zor gıbı sankı

kız baksana pasiyle canoya mis gibi vermişler
cano eskisinden daha da zayıf maşallah
ben de vereceğim sana daha da umut olacağız gör bak

ben de sanırım 24 .haftamda 9 kilo almıştım
benım izimden yürüyorsun

depreeemmm olduuuuuuuuuuuuu:18::18:

hayallllllll

yarın büyük günmüş yaa Allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana, sıkı sıkı tutunsun annesine, aman dikkat et canım teste kdar bol dinlen..

Teşekkür ederim canım İnşallah benim onları sevdiğim kadar onlarda beni sever.sımsıkı tutunurlar bana 9 ay boyunca..
ayyy pasi sende çok süpermişsin yaa ben bulabilirsem koyayımda gözünüz kilo görsün

Eki Görüntüle 598773

bunu bulabildim burada 7 buçuk aylık.. 9 aylık halini siz düşünün

canom maşallah senin boy varmış yaaa ne güzell
4 ay sonra hamile kalmadan önceki kilondan daha bile zayıf olmuşsun bravoo
sen şuan bu boyla zayıf bir garısınn

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar siz bizle maytap mı geçiyorsunuz hepiniz inceciksiniz. hiç bişeyiniz yok hamile kalıp normal kilonuza dönmüşsünüz Allah nasip ederse hamile kalınca siz beni görün Dev gibi olurum.Zaten hamile olmasamda benim göbeğim kocaman zayıf olsamda var göbek ayrı bir olay bendedoktorum demişti ki senin yumurtalarını hareketsiz yapan göbeğindeki yağ, istediğin kadar kalçadan ordan burda kilo al hiç bişe yapmaz ama göbekte varsa zararlı..
o yüzden göbüşlere bebişlere dikkat

Son düzenleme:
Kızlar yarın tranferden sonra 3 gün annemde kalıcam ordada internet yok gelemicem o yüzden forma
Benden dualarınızı eksik etmeyin.
sizi seviyorum

Son düzenleme:
keskeeee senın gıbı olsam ben bu gıdısleee senı de gecerımsen cok fıt gozukuyorsun

evet yaaa duymadım ben allahtann
Kızlar yarın tranferden sonra 3 gün annemde kalıcam ordada internet yok gelemicem o yüzden forma
Benden dualarınızı eksik etmeyin.
sizi seviyorum
allaha emante ol cnm hayırlı guzel sgalıklı haberle gel ınsallah

Canım canoyla karıştırdın sanırım beni ben çok kilo vermedim

Kızlar herkese günaydın
Baharım gelde iki lafın belini kıralım kuzum yaaaa
Melis de yok konuştunmu hiç konuşmadıysan konuş haber et bizede
Olimm canım olimmm sende bir ses ver
Kız birde bizim özlem vardı Arda sını buldu burayı boşladı çokmu yaramaz acaba :26:
Sonra cardelens vardı o da uğramaz oldu
Mysea vardı sare vardı bu hatunlar neden gelip arada bir selam vermiyorlarki
Öyle aklıma geldiler işte

ben geldim
benle kır iki lafın belinii

Pasicim cok haklisin benim de aklima geldi mysea vardi hatta benim grubumdaydi ekim Annelerinde kayboldu gitti o da dogurmustur herhalde ugramazdi bizim forumada dogru durust
Cardelensss hepten kayboldu ferdayla ayni zamanda dogurdular cok sık olmasa da ugramalilar kendilerinden haber vermeliler dimi ama

hoşgeldin canım
ayy nasıl özeniyorum şu doğurup da bebeğini ele avuca getirenlere
ben daha doğur,emdi ,emmedi
gazı vardı
ay kırkı çıkmadıı
ilk zamanlar çok korkutuyor benı yaa

Haklısın canım bende ilk zamanlar oturup burda sohbet edemiyordum ama bi gelip hal hatır soruyordum selam ediyordum neyse herkesin kendi tercihi
Sen nasılsın canım Ece kız nasıl

hoşgeldin canım
ayy nasıl özeniyorum şu doğurup da bebeğini ele avuca getirenlere
ben daha doğur,emdi ,emmedi
gazı vardı
ay kırkı çıkmadıı
ilk zamanlar çok korkutuyor benı yaa

Kuzum hiç böyle düşünme her anın tadını çıkarmaya bak çünkü birgun öncesine geri dönemiyoruz ve bebişlerimizin her anı önemli hiç anlamazsın 40 80 hop bir bakmışsın 6 ayı dolmuş oturuyor

ayy pasimm inşallah inşallahh
şu c.tesi bir gelseydii görseydim paşamı
günü alsaydık daha da rahatlayacağım
haftasonu artık yatağını falan kuralım dedim eşime kuracağız ayy çok hecanlı

AAAAA behiyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…