- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #15.861
tığ mıııı şaka yapıyorsun canoo yaaa
o kadar moralim bozuk kii 17 belki de 18 kilo aldım
25i bulcam doğuma kadar
PASİİİİ 38 i doldurmayı mı bekliyorlar
eşim de görmüş rüyasında 15 ocak veriyordu diyee
ayy ALlah korusun çok erken
yapacak bir şey yok olacak bu bulantılar
benım 16.haftada net olarak bitti
düzenli beslenmeme dönmüştüm
kız ne kilosu sen etrafında hiç hamile görmedin herhal, zayıfmışsın demekki çok kilo almışsın.. doğurunca kalmaz bişey..klasik erkek bebek göbüşü sipsivri..
şımarıkkk bunlar hemen duygu sömürüsü cemre de yapar ben de o ağzına çakarım 2 tanedoğal diş kaşıyıcı işte hem de mama da geliyo, ohhh
pasi benim kız Allahım nazardan saklasın 1 haftadır uyku vakti bebeğim diyorumkoyuyom yatağına öpüp çıkıyorum kendi uyuyo yabancı filmlerdeki gibi
Benim 38 + 3 de doğacaktı normalde erken doğdu ve sata göre 23 nisandı ama 7 Nisan'da doğdu
oofff c.tesiyi iple çekiyorum valla
Eki Görüntüle 598756 Eki Görüntüle 598758
deroşum bak bunlar benim doğumdan 5 gün önce çekilmiş resimlerim karnım aşağıda..
kiloya takılma nasıl gittiğini anlamazsın bile..
pasimmm sen benden de iyi duruyorsun valla maşallahın varmışşEki Görüntüle 598756 Eki Görüntüle 598758
deroşum bak bunlar benim doğumdan 5 gün önce çekilmiş resimlerim karnım aşağıda..
kiloya takılma nasıl gittiğini anlamazsın bile..
sen artık haftada 1 gitmiyomusun kontrole, bana gına gelmişti nst ye girmekten..benimki de normal doğum tarihinden 16 gün erken doğdu,
ayyy pasi sende çok süpermişsin yaa ben bulabilirsem koyayımda gözünüz kilo görsün
pasimmm sen benden de iyi duruyorsun valla maşallahın varmışş
sen kaç kilo almıştın
bu haftadan itibaren her hafta çağıracak sanırım
rahat adam yaa
13 kilo aldım canım ama senin daha yukarıda bence karnın benim 35. haftada hissetmiştim aşağıya indiğini sanki midemin üstü boşalmış gibiydi
ve deniz çok aşağıda kıpırdıyordu resmen...
kızlar deniz uyandı meyve vakti öpüyorum sizleri hoşçakalınız....:80:
sonnurcum bu arada resmin çok güzel olmuş güle güle kullan ileride kuzunun resmini koyarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?