Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

O çizgileride göreceksin karnında büyüyecek en Kralı'ndan beşiğide olacak vakti geldiğinde ve bu günlerini hatırlamayacaksın bile
Ben 9. Yılda aldım Deniz'i kucağıma ama onca yıl bekleyen ben değilmişim gibi geliyor

Benimde diğer hastanelere bakınca ucuz bile sayılır canım benim özel değil SGK var o fiyat
Nasılsın bu arada Cemre kız nasıl

cemre iyi teyzesi sürekli koltuklara sehpaya tutunup ayağa kalkıyo sonra da düşüyo, günde 100 kere düşüyordur kafa üstü.. kazasız belasız geçseydi şu günler,, yürüteçten de sarkıyo ordan da düşer yakında

yaşıtız ben de 82 liyim, canım bu sperm meselelerini çok bilmiyorum ama kür falan içiyor mu içsin bence, doktor ne diyor size..

Allah korusun melekleriyle onları
Ven yürüreç almadım sürekli yerlerde deniz evin tozunu alıyor

o günleri gösterecek Rabbim bunu tüm isteyenlere verecektir
O'na el açanları geri çevirmeyecektir
Çift çizgi bana da hayal gibi geliyordu
hatta pasiye de ve daha nicelerine
ama bak bi kere şükür halimize
sıra bekleyenlerde buna inan canım

hoşgeldin canım
ayy nasıl özeniyorum şu doğurup da bebeğini ele avuca getirenlere
ben daha doğur,emdi ,emmedi
gazı vardı
ay kırkı çıkmadıı
ilk zamanlar çok korkutuyor benı yaa

Valla oyle bir geciyor ki gunler bende sasiriyorum bebekle bir sabah bir aksam oluyor zaten alt ac yemek yedir gaz cikar hep ayni seyler bende dogum parasi suit oda ekstraydi iki gece 2800 odedik cok da memnun kaldim hastaneden hemsirelerden piril pirildi sen nerede yapican dogumunu?

Haklısın canım bende ilk zamanlar oturup burda sohbet edemiyordum ama bi gelip hal hatır soruyordum selam ediyordum neyse herkesin kendi tercihi
Sen nasılsın canım Ece kız nasıl
cok sukur iyiyiz canim sadece sütüm kesildi mama yiyiyor sadece baska bir sıkıntımız yok Allaha sükür agulara basladik hic cenemiz durmuyor

yaşıtız ben de 82 liyim, canım bu sperm meselelerini çok bilmiyorum ama kür falan içiyor mu içsin bence, doktor ne diyor size..

doktor ne diyecek.diğer tüm değerleri sayı hız vs normal olduğu için erkek faktörü yoktur diye rapor çıkardılar.o yüzden aşılama denicez.2 aşılamadan sonra tüp..bu yüzden çok eminim aşılamalarım tutmıcak

canım ben İzmir'deyim
Egeopol hastanesinde yapacağım
doktorum dışarıdan gelecek

doktorunda vardır bir bildiği canım, durum kötü değil demekki, ayrıca şartlama kendini aşılama neden olmasın, oraya gidecek olan sadece bir sperm canım Allah bilir, olmazsa tüp yaparsın, ki problemin yokmuş ne güzel.. tüple kesin olur bebişin, daha da 30 yaşındasın, ee bence son bebeksiz zamanlarının keyfini çıkar

hoşgeldin canım
ayy nasıl özeniyorum şu doğurup da bebeğini ele avuca getirenlere
ben daha doğur,emdi ,emmedi
gazı vardı
ay kırkı çıkmadıı
ilk zamanlar çok korkutuyor benı yaa
ayyd eryaa sen boyle dıyınce ben heyecanlanıyorum bıran once dogum yapta uzuncaa dogum hıkayenı yaz:)
en son kontrolumde dokotumla konustum doguma kardesımın de gırrmesını ıstemıyorum dedım tabıkı hatta ıstersen esınde gırebılır dedı ama ben esımın gırmesını ıstemıyorum dısarda bekleısn ve onun o hyecanını fotolasınlar kameraya çeksınler

slm kızlar gecmışı okuyamadım inş. hepiniz iyisinizdir. öpuyorum sevgıler

derya sağlıcakla dogur canım

Kızlar Hülya'yla konuştum,biraz ağrısı varmış dinleniyormuş.. Dua edelim hep birlikte rabbim onu ve meleğini korusun ona nasip etsin inşallah..

Olii hadi bakalım sıra sende Allah yardımcın olsun cnm

iyi geceler kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım...
bayadır gelemedim kızlar kusura bakmayın doktorum şehir dışında olduğu için bu cumartesi gitcem kontrole
okul çok yoruyo beni çok fazla kasık ağrım var halsizim ve endişeliyim keyifsizim kötü bişeymi var diye aklıma bi sürü şey geliyo
inşallah iyidir bebişlerim cmtsi görsemde rahatlasam korkuyorum ağrılar arttıkça hayırlısı olsun
hepinizi seviyorum bi geçmişe bakıyım ben

Canım benim geçmiş olsun kasık ağrıların geçer inşallah tez zamanda
Normalde zaten oluyor senin 3 kat daha fazla olur
Sakın aklına kötü getirme kuzucukların yer kavgası yapıyor ondan seni azıcık üzüyorlar annesi
Ctesi güzel geçsin kontrolün yeni resimler getir bize
Okulda yoruyor olabilir rapor vs alsan 1-2 hafta yarıyıl tatilide geliyor dinlenirsin guzelce
Bende merak ettim seni ama ses verdin iyi olmana çokkk sevindim canım

Kızlar yarın tranferden sonra 3 gün annemde kalıcam ordada internet yok gelemicem o yüzden forma
Benden dualarınızı eksik etmeyin.
sizi seviyorum

canım benim inşallah bebeğine yada bebişlerine kavuşursun tüm dualarım seninle hayırlı haberlerle gel tatlım

yinede çok şükür hiç mutfağa giremeyenlerde var gün dolduruyorum geçecek inşallah

evet sonnurcum şekil 1-a ben gibi hala giremiyorum
geçecek umarım seninde
bu arada kalp atışını görmüşsün gözünaydın canım

eveeetttt işte ben ve oğluşumm

yaa deryoşum harikasın maşallah sen bide beni gör şimdiden senin göbekten fazla düşün yani

çok sağol pasimm merak etmişsin kuzum saol
inşallah iydirler canım inan çok kafama takılıyo bide çok aşağıda gibi hissediyorum sank baskı yapıyo
tatilden sonra rapor almayı düşünüyom ya böyle olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…