- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
aminnnnnnnnn hiracımmm ağzına sağlıkk allahım senide bekletmesinnnn inşallah üçüncü yeğenimiz kucağına gelsinnnnnnnn
aminnnn tontişim aminnnnn,,,bu arada benim kırmızılar geldi cuma günü,gecen ay süt maydanoz buharı yapmıştım biliyorsunuz,bu ayda adetim bittikten sonra adaçayı yağını deniyecem,yılmak yok pes etmek yok ümitsizlik yokk,,kısacası durmak yok yola devammm
aferin tatlım inşallah bu çabaların karşılığını alcaksın.adaçayı yağını bende okudum bi yerde.ama dikkat et iyi araştır canım mantar vs. yapmasın.
aminnn ecmainnn......
ağzına diline sağlıkkkkk...sanada güzel bi yavru daha nasip etsin inş
bilemiyorum canım,faydasını gören çok olmuş,ilk başta tereddüt ettim biraz ama okuyunca denemek istedim,hatta aldım bile aktardan iki gün sonra başlicam inşallah...
bebişimm liste yapılacakmı kızz
evet liste yapılsa çok iyi olur da yapmayı biliyor musunuz?
dene bakalım tatlım inşallah güzel sonuç alırsın.keşke miden reddetmese de şu soğan suyunuda içebilsen onunla yapışık olan tüpü açılan birini duydum ben.
şu anda tablo yapmaya uğraşıyorum canlarım yaş bat yazın lütfen
şu anda tablo yapmaya uğraşıyorum canlarım yaş bat yazın lütfen
canım ben soğan suyunu iki defa denedim ilkinde mideme dokundu bıraktım ikincide bayram öncesiydi gelen giden bayram temizliği v.s derken tamamlayamadım dokunmadı ikincisinde,bir dahaki aya başlicam inşallah,yada bu ay mı başlasam acaba,sonuçta adaçayı haricen kullanılacak...:44:
ben çıkıyorum canlar,hepinize hayırlı geceler
herkese merhaba
ben 5 senelik evliyim 4.5 senedirde bebiş için uğraşıyoruz benim tüpler tıkalı tüp bebek tedavisindeyiz ama hormonlarımdada sorun var her ay erteliyoruz ama olsun yüce Rabbimin herşeye gücü yeter
inşallah bütün isteyenlere arasında bizlerede verir hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?