Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aminnnnnnnnn hiracımmm ağzına sağlıkk allahım senide bekletmesinnnn inşallah üçüncü yeğenimiz kucağına gelsinnnnnnnn

aminnnn tontişim aminnnnn,,,bu arada benim kırmızılar geldi cuma günü,gecen ay süt maydanoz buharı yapmıştım biliyorsunuz,bu ayda adetim bittikten sonra adaçayı yağını deniyecem,yılmak yok pes etmek yok ümitsizlik yokk,,kısacası durmak yok yola devammm

aferin tatlım inşallah bu çabaların karşılığını alcaksın.adaçayı yağını bende okudum bi yerde.ama dikkat et iyi araştır canım mantar vs. yapmasın.

aferin tatlım inşallah bu çabaların karşılığını alcaksın.adaçayı yağını bende okudum bi yerde.ama dikkat et iyi araştır canım mantar vs. yapmasın.

bilemiyorum canım,faydasını gören çok olmuş,ilk başta tereddüt ettim biraz ama okuyunca denemek istedim,hatta aldım bile aktardan iki gün sonra başlicam inşallah...

bilemiyorum canım,faydasını gören çok olmuş,ilk başta tereddüt ettim biraz ama okuyunca denemek istedim,hatta aldım bile aktardan iki gün sonra başlicam inşallah...

dene bakalım tatlım inşallah güzel sonuç alırsın.keşke miden reddetmese de şu soğan suyunuda içebilsen onunla yapışık olan tüpü açılan birini duydum ben.

dene bakalım tatlım inşallah güzel sonuç alırsın.keşke miden reddetmese de şu soğan suyunuda içebilsen onunla yapışık olan tüpü açılan birini duydum ben.

canım ben soğan suyunu iki defa denedim ilkinde mideme dokundu bıraktım ikincide bayram öncesiydi gelen giden bayram temizliği v.s derken tamamlayamadım dokunmadı ikincisinde,bir dahaki aya başlicam inşallah,yada bu ay mı başlasam acaba,sonuçta adaçayı haricen kullanılacak...:44:

canım bence yap onu da zararı yok nasıl olsa.
iyi geceler hiracımm

Son düzenleme:
herkese merhaba
ben 5 senelik evliyim 4.5 senedirde bebiş için uğraşıyoruz benim tüpler tıkalı tüp bebek tedavisindeyiz ama hormonlarımdada sorun var her ay erteliyoruz ama olsun yüce Rabbimin herşeye gücü yeter
inşallah bütün isteyenlere arasında bizlerede verir hayırlı evlatlar

hoşgeldinn canım Rabbim inşallah daha fazla bekletmez inşallah tedavin güzel sonuçlanır

kızlar merhaba ben 30 yaşındayım geçtimizocak ayında 6 aylık hamileyken ne oldunu anlamadan erken doğumla bebişimi kızımı kaybettim meleğim çok küçüktü dayanamadı hazirandan beri deniyoruz yok ilkine 2.ayımda kalmıştım yumurtalıklarda kist yok ama doğumdan 6 ay sonra tiroid çıktı her gün düzenli hap kullanıyorum sonra prolaktini 50 çıktı ama ilaç kullanmadan 20 lere düştü anladımki bu hormon stresle alakalı bu ay bende ovülasyon testi kullandım 11. günde çift çizgiyi gördüm 12. günde silikleşti şimdi satı bekliyorum ekimin 10 meliscim bu sayfayı açman gerçekten iyi oldu teşekkürler canım hepimizin dileği en yakın zamanda olsun kucaklarımız dolsun inşallah

Selam kızlarr...
ilk liste benden olsunmuu

Hadi bismilallahhhhhhhhhh
İsim |Yaş|Bat|Durum
Masumiyet|33|13 Ekim
Hiranur|36|25 Ekim
Mahrum|27

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…