Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlarrrrrrrrrrrrr.....
yeni topik hayırlı uğurlu bol bereketli olsun
ve herkesin kucağına bir melek getirsin....
rabbim verdiğiniz emekleri ettiğiniz duaları gönlünüzden geçen muratlarınızı tez zamanda versin inşallah...

kızlar bikaç gündür yoktum görümcem burda kayınvalideme gidip geliyorum evde duramıyorum pek..
geldim bir baktım yepyeni bir topik..
maşallah...
bismillah dedim bende ayağımı bastım inşallah uğur getirir herkese...

kızlar ben 7 ay uğraştan sonra hamileyim size tavsiyem sürekli yasin suresi ve meryem suresi okuyun tabi Rabbime inanın ve tevekkül edin. hakkaten işe yarıyor. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimizin yardımcısı olsun....

pasimm hoşgeldin canım,aminler olsun inşallah,sende sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın inşallah..

bugün geç kalktığım için ateşimi ölçemedim
yarın başlıcam
bata da 6-7 gün kalmış olacak
kaç ateşle regli olduğumu öğrenmiş olayım dediğiniz gibi

Dua tevekkül işe yaramazmı canım,dua ediyoruz bol bol,ama işte herşeyin bir zamanı var,Rabbim meleğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..

canım hayırlı uğurlu olsun topiğin benide yaz olurmu bat 29 ekim :)

heryere yazdırdım adımı :) inşallah uğurlu gelir bu sene

Hoşgeldin canım,yeni topiğimiz hepimize uğur getirecek buna inanıyorum ben,
yaşınıda yazarsan seviniriz,ben listeyi öylesine yazdım,topiği açan arkadaş müsait olduğunda düzenlicek inşallah
:)

bugün geç kalktığım için ateşimi ölçemedim
yarın başlıcam
bata da 6-7 gün kalmış olacak
kaç ateşle regli olduğumu öğrenmiş olayım dediğiniz gibi

evet canım en azından onu öğrenicen bende geçen ey başladım ölçmeye 36,6 ile adet oldum ama iki gün öncesinden düşmeye başlamıştı zaten adetin günü de 36,4 e inmişti sende bunu öğreneceksin ölçmeye çalış canım

Yeni gelen arkadaşlarım bize yaşlarınızı ve batlarınızı söylerseniz çok güzel olur liste yapıyoruz adet günlerimiz yaklaştıkça birlikte yaşayacaz bu heyecanı ama öyle bir görünüp kaybolmak yok

yarın başlıcam zaten canım
7ye 10 kala kalkıyorum okula gitmek için
o zaman ölçer öyle kalkarım yataktan

kızlar selam buralara kaçtınız demektopik hayırlı uğurlu olur inşallah,patır patır hamileler çıkar

merhabalar.25 yaşındayım öğretmenim.21 eylül sat. bat belli değil düzensiz.temmuzda kürtaj oldum ondan aylül ayına kadar 4 kez adet oldum.yani kürtajdan sonra sık adet görmeye başladım.o yüzden batımı bilemiyorum.1. gebeliğim düşükle sonuçlandı. 2.si karnımda öldü.şimdiki tutarsa sağlıklı olmasından başka birşey istemiyorum.tahlillerim yapıldı kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden bebeklerimi kaybetmişim.şimdi tedavi görüyorum.allahım tez zamanda daha fazla bekletmeden aratmadan bir bebe verip sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

kızzlar bu aya eşimle bomba gibi girdik bal tarçın çörekotu,civanperçemli karışım çayı,zeytinyağında bekletilmiş incir,k boynuzu kürü,boynuz-bal,polen-arı sütü-ginseng-tarçın lı karışım, bol vitaminli sebze yemekleri,meyve,balık,herakşam badem kuru üzüm antepfıstığısperm hareketliliği ve rahimaağzı yarası en büyük engelimiz,bebek bekleticek biliyorum ama tutarsa altyapı sağlam olsun

ay bu öğrencilerim alem yaa pc başına geçtilerrr tablomla oynuyolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr karıştırmışlar herşeyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…