- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
Selam kızlarr...
ilk liste benden olsunmuu
Hadi bismilallahhhhhhhhhh
İsim |Yaş|Bat|Durum
Masumiyet|33|13 Ekim
Hiranur|36|25 Ekim
Mahrum|27
kızlarrrrrrrrrrrrr.....
yeni topik hayırlı uğurlu bol bereketli olsun
ve herkesin kucağına bir melek getirsin....
rabbim verdiğiniz emekleri ettiğiniz duaları gönlünüzden geçen muratlarınızı tez zamanda versin inşallah...
kızlar bikaç gündür yoktum görümcem burda kayınvalideme gidip geliyorum evde duramıyorum pek..
geldim bir baktım yepyeni bir topik..
maşallah...
bismillah dedim bende ayağımı bastım inşallah uğur getirir herkese...
kızlar ben 7 ay uğraştan sonra hamileyim size tavsiyem sürekli yasin suresi ve meryem suresi okuyun tabi Rabbime inanın ve tevekkül edin. hakkaten işe yarıyor. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimizin yardımcısı olsun....
canım hayırlı uğurlu olsun topiğin benide yaz olurmu bat 29 ekim :)
heryere yazdırdım adımı :) inşallah uğurlu gelir bu sene
bugün geç kalktığım için ateşimi ölçemedim
yarın başlıcam
bata da 6-7 gün kalmış olacak
kaç ateşle regli olduğumu öğrenmiş olayım dediğiniz gibi
evet canım en azından onu öğrenicen bende geçen ey başladım ölçmeye 36,6 ile adet oldum ama iki gün öncesinden düşmeye başlamıştı zaten adetin günü de 36,4 e inmişti sende bunu öğreneceksin ölçmeye çalış canım
kızlar selam buralara kaçtınız demektopik hayırlı uğurlu olur inşallah,patır patır hamileler çıkar
a.slm canım hoşgeldin,aminnn aminnn,yaz sende batını yaşını :)
a.slm canım hoşgeldin,aminnn aminnn,yaz sende batını yaşını :)
Yeni gelen arkadaşlarım bize yaşlarınızı ve batlarınızı söylerseniz çok güzel olur liste yapıyoruz adet günlerimiz yaklaştıkça birlikte yaşayacaz bu heyecanı ama öyle bir görünüp kaybolmak yok
Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip çabalıyorum.Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...tablo oluşturduk katılmak isteyen kişiler bilgilerinizi yazmanız yeterli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?