- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.461
Kızlar selam herkese..
Ben memleketteyim,
Annem enfaktüs krizi geçirdi çok zorlu bir dönem atlattık bende kötü oldum annem için doktorlar yaşamaz dedi 5 gündür yoğun bakımdan bugün servise aldılar şükürler olsun.. şuan iyi gibi , herkesi öpüyorum
canım maşallah sana ve bebişlere :)
çok geçmiş olsn sonnurcum. umarım dahada iyiye gider ve evine döner anneciğindeKızlar selam herkese..
Ben memleketteyim,
Annem enfaktüs krizi geçirdi çok zorlu bir dönem atlattık bende kötü oldum annem için doktorlar yaşamaz dedi 5 gündür yoğun bakımdan bugün servise aldılar şükürler olsun.. şuan iyi gibi , herkesi öpüyorum
ayyy maşallah ne az kaldı nasılsın heyecan korku varmı?selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
selammmmm
bugun son kontrolume gıttım oglusum 3541 gr olmus nst normal cıktı ve allah ızın verırse 12 nısan cuma gunu sabah 9 da dogumum olacak dularınızda benı de unutmayınnn
selammmmm
cok sukur bırseyımı kalmadı ne yalan soylım bugun daha bı heycan daha bı korku var sankıcanım maşallah sana ve bebişlere :)
formun güzel ama maşallah sadece karın büyümüş oda doğumdan sonra 3 cocukla yerine gelır :)
çok geçmiş olsn sonnurcum. umarım dahada iyiye gider ve evine döner anneciğinde
dikkat et kendine
ayyy maşallah ne az kaldı nasılsın heyecan korku varmı?
dualarımız seninle hayırla kurtul inş.
amin cnm cok tesekkur ederımmm evet doktorumda soyledı net degıl atısı ve eksısı cıkabılır dedı saglıklı olsun da deryosum ben onu besler buyuturum:)canımm hadi gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kilo konusuna takılma benımki son kontrolden 400 gr az doğdu böyle bir şeyle karşılarısan üzülme diye söylüyorum
ALlah nazardan korusun sizi
Canim son 4gun ne heyecanli hayirli dogumlar diliyorum saglikla kucagina alirsin insallah sende doguma girerken bizlere dua et oldumu canim
Canim cok gecmis olsun normal servise cikmasi cok iyi bir gelisme dahada iyi olur insallah.Rabbim acil sifalar versin dualarim annen icin..
Ayy canım maşallah kuzucuklarına ve sana sadece göbecik görüyorum ben sağlıkla vaktiyle gelsin kuzucuklar
Canım deryoşum benim çok teşekkür ederim denizimi kucaklayalı tam bir yıl oldu çok şükür bugünümüze Rabbim nice yaşları sağlıkla yaşamak nasip etsin cümlesiyle birlikte benimkinede Tuna cığında doğum gününü kutlayalım buradan
Çok sağol canım benim Rabbim seninde kuzucuklarına sağlıkla kavuşup nice yaşlar nasip etsin bizde seni öpüyoruz
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin anneciğine kendinede çok dikkat et
Sonnur büyük geçmiş olsun
servise çıkmış şükür ki daha da iyi olur inşallah
PASİM tam 1 yıl oldu valla maşaallah size
öp oğlumu yerime
darısı bizlere inşallah
çok gecmıs olsunc canımm
canım maşallah sana ve bebişlere :)
formun güzel ama maşallah sadece karın büyümüş oda doğumdan sonra 3 cocukla yerine gelır :)
çok geçmiş olsn sonnurcum. umarım dahada iyiye gider ve evine döner anneciğinde
dikkat et kendine
ayyy maşallah ne az kaldı nasılsın heyecan korku varmı?
dualarımız seninle hayırla kurtul inş.
sabah doguma gırıyorummmm kendınıze ıyı bakın dua edın bana olurmuuu
sabah doguma gırıyorummmm kendınıze ıyı bakın dua edın bana olurmuuu[/QUOTE
inşAllah herşey güzel gitmiştir ve meleğin kollarındadır ve sende iyisindir inşAllah..
Beni merak ederseniz canm sıkkın biraz ya son kontrolda bebeğin eşi aşağıda takip edicez dedi kanama falan olursa haberleşelim dedi netde araştırdım Allah korusun riskli durum diyor inşAllah yerine çıkar hayırlısıyla ürktüm çok yaa..
maşallah canım dogumunu yapmışsın. taşınma telaşından hemen arayamadım ama Allah analı babalı etsin ayırmasın inş. sizi birbirinizden.sabah doguma gırıyorummmm kendınıze ıyı bakın dua edın bana olurmuuu
Cemrecik iyiki dogdun prenses masallah artik abla oldun annen ve babanla nice mutlu guzel yillar gecirirsiniz insallah
bedriyecim korkma boyle olupta saglikla dogum yapan birsuru kisi var olumsuz ornekleri okuma sen guzel dusun guzel olsun canim cinsiyet belli oldumu dikkat et kendine
birsel. Canim nerelerdesin nasil gidiyo tasinma isi ne durumda sen sakin yorma kendini cinsiyet ogrencektin noldu??
Sonnurcum annen nasil canim ins daha iyidir
maşallah canım dogumunu yapmışsın. taşınma telaşından hemen arayamadım ama Allah analı babalı etsin ayırmasın inş. sizi birbirinizden.
merhaba canım geldım şükür :)
3 gun yıllık izin aldım ona ragmen yerleşemedim ne kadar zormus sinir oldum iice
ne kadar istesende dinlenmek mümkün olmuyor ayakta anlamıyorsunda oturunca kalkamıyordum :) halada iş var
bebeğin cinsiyetine %70 kız dedi :)) bazen erkekler sonradan bırakır yumurtalıgını oda olabılır ama kız gıbı dedi :)))
çok az kız tahmin eden vardı bana bakınca zımbır zımbır erkek dogururmu sanıyolardı neyse
dr dediği dogruysa kızımız olcak inş. :)
sen nasılsın bebişler nasıl doguma yakınmısın dr ne diyor? sağlıgın nasıl? bı aksam uğramak istiyorum emanetını bırakıcam inş. :)
Nİlayy nasılsın,bebişin nasıll?
BEBİŞŞ sen nasılsın canım minikler nasıl?
Bİrsel kızmış ufaklık haa,maşallah da bu doktorlar şu oranları neye göre veriyorlar zaten %50 kız %50 erkek
Sonnur umarım annen iyidir
Canim cok sukur iyiyim artik gunler cok zor geciyor ama dayancaz insallah. Bebislerimde iyiler bugun kontrole gittik suan hersey guzel dedi dr dayanabildigimiz yere kadar gitcez ins
sen nasilsin nasil geciyo zaman metusla? oglusumuz nasil? Dogumdan sonra kilon gittimi kiz? Epiduralden memnun kaldinmi?
önceden kullanıyordum saol baya fayda sağladı hatta hamıleliğe bile etki etmiş olabılır gizlidenİcime kiz doguyodu benim gercekten:)) hayirlisi olsun canim evet ister istemez yoruluyo insan yinede cok dikkat et sen
benn cok sukur deyim canim ya cok zorlaniyorum yarin kontrol var bakalim ne dicek dr
acelesi yok canm ya kullaniyosan durabilir
Nİlayy nasılsın,bebişin nasıll?
BEBİŞŞ sen nasılsın canım minikler nasıl?
Bİrsel kızmış ufaklık haa,maşallah da bu doktorlar şu oranları neye göre veriyorlar zaten %50 kız %50 erkek
Sonnur umarım annen iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?