Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Hülyaa naber tatlım kulakların mı çınladı
İylik canım sağol senden naber:)veet kulaklarım çınladı dur bir bakıyım dedim:)mide bulantım düzene giriyor pc ye bakınca eskisi gibi fena olmuyorum artık:)ama sürekl bir baş ağrısı içindeyim anlamadım gitti valla
allah ızın verırse 10 nısan da dogum yapıorum kızlar

doktorum 8 nısanda gel 2-3 gun sonrasına gun verıcem dedı bende 10 u ruyamda gormustm olurmu dedım o gun gel bakarız musaıtse o gun yaparız dei
Canım Allah yardımcın olsun bebişini sağ salim kucağına al inşallah.

ay benim bebişlerime benziyor birinci sayfadaki:))Rabbimin hikmeti ne güzel koruyor onları orda,her ne kadar bizde bir zamnlar orda o halde olsakta burdan bakınca pek iç açıcı durmuyor..

Canımm hayırlı,sağlıklı gelsin oğlun inşallahh .. sonra Melis sonrada benim inşallahh
Sezeryana mı karar verdiniz
amin cnm ınsallah evet cok sukur sezeryana karar verdı doktorum ben en basından berı zaten kararlıydım:)

amin cnm ınsallah

Dün akşam sancım başladı dayanamadım daha fazla hastanedeydik gece geç saatte eve geldik , idrar,kan,nst .. hiçbirinde bişey çıkmadı alttan muayene etti önce sonra eliyle baktı rahimde yumuşama var yatırıcaz seni dedi doktor sonra tahliller ,bişey çıkmadı yatırcaz deyince ben iyileştim zaten :) en sonunda doktor strese bağladıdinlenmekten başka bi çaren yok dinlenicen dedi gönderdi ama en ufak bi sancın olursa hemen gel dedi.. şuan gayet iyiyim sık idrara çıkma dışında

Sende yatıp dinlencen hülü :))

Nilaycim ne guzel 10gun kaldi ins ogluna kavusmana hayirli kolay dogumlar diliyorum canim sag salim kucagina alirsin ins. Sira bana geliyoooo:)
Sonnur neyi stres yapiyon annem sen ya herseyi bosver unut oglusuna iyi bak yat dinlen bak ben kac zamandir yatiyorum cok sikildim ama napalim hersey bebislerimiz icin

Nİlayy canım gözün aydın sağlıkla al bebeğini kucağına

Sonnur sen de dikkatli ol dinlen
Hayal sen de bol bol dinlen 3 canlısın sen de
BEBİŞŞ sen daha da dinlen 4 canlısın
biz iyiyiz şükür ama 2 gündür huysuz biraz oğlum aşı oldu ona ve gaza bağlıyorum
işte yen, foto
öpüyoruz sizi

Eklentiler

• $Fotoğraf210.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 43

Saglikli olsunlarda ikiside ayni cinsiyet olsun onemli deil canim ya
ayyy sorma masallah benim kuzucuklar cok hareketli gece gunduz tekmeler hic durmuyo bazen cok acitiyolar annesinin bitaneleri yerim ben onlari:)

çoooook tatlısınız maaşallah
büyümüş koca adam olmus

ayyy sorma masallah benim kuzucuklar cok hareketli gece gunduz tekmeler hic durmuyo bazen cok acitiyolar annesinin bitaneleri yerim ben onlari:)

haziran annelerinde geçenlerde seni soranlar oldu merak ediliyorsun haber edeyim dedim.
maşallah onlara

takacak şey çok vallahi ama netleşemeyen bi sorunumuz vardı oda beni çok yordu.
sürekli yatıyor musun sen ev işleri falan :26:

oyy maşallahh oğluna gnellikle bu erkek bebekler gazlı oluyormuş sanırım umarım tez zamanda kaybolup gider sorunlar huyuda değişir merak etme :)

yazilarin hepsini okumadim ama anladigim kadariyla dualariniz kabul.olmus.hemde ucuz.super Vallahi.MasAllah :)))))
Tesekkur ederim saol

haziran annelerinde geçenlerde seni soranlar oldu merak ediliyorsun haber edeyim dedim.
maşallah onlara
Saol soyledigin icin canim cok fazla giremedim ya sadece telden griyorum ama saolsunlar yazcam ben onlara

Tesekkur ederim saol

Saol soyledigin icin canim cok fazla giremedim ya sadece telden griyorum ama saolsunlar yazcam ben onlara

Aynen canım zaten şu son günlerde doktorlardabeni korkuttu hepsi aynı şyi söyledi yatıp dinlenicen diye onun için sadece bebeğe odaklandım artık o iyi olsun yeterki.. Allah razı olsun valla onlardan akşam eşim gelsin vercem eline süpürgeyi mecbur yapcam dedi zaten :)

Sonunda akıllandın demekbiz sana diyoruz yat dınlen hiç yerinde durmuyorsunki bir bakıyom orda bir bakıyom burda )bende yatarım zaten az kaldı azıcık daha büyüsün bebeklerim zaten doktorum bunlar ıyı zamanların tadını cıkar dedi:))
Maşallah zaten tatlıydı şimdi daha bir tatlı olmuş Rabbim nazarlardan korusun
Ne güzel bende depik istiyom benimde canımı acıtsınlar ne zaman başlarlar senın tahminine göre ne zaman tekme yerim

oooo geç bile kaldın eline süpürgeyi vermekler ben azıcık havalar ısınsın camları sildircem

Sanırım biz bebekler gelene kadar görüşemicez aklım hep bir yerlere gitmekte :) ama sabretmeye çalışıyorum..
Yaa benimki fazla beceriksiz 6 sene sonra ilk defa akşam mutfağa girdi salata malzemelerini yıkamıştım şunları doğra dedim marulu ortadan ikiye böldü domatesi bütün attı içine salatalıklarıda soymadan kafasına göre doğrayıp işi halletti bide söyleniyo ne kadar sıkıcı bir işmiş diye
sonra salatayı yerken az bişey kaldı yesene geri kalanı neden yemiyosun dedi dedim maydonozlar boğazıma battı sağol daha fazla yiyemicem dedim hayatımda yediğim en lezzetli salataydı demeyeide unutmadım tabi ilerde işim yine düşeceği için

Sen gez kızım bol bol sonradan hiç yürüyemicen

BULANTIM YOK CANIM hiçde olmadı cok şükür saolsun bebiş hiç üzmedi beni ins. ilerdede üzmez
çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine yat boşver hayatı bu günlere kolaymı geldın

nilaycım sezeryanamı karar verdin? ağırlaşman normaldir kendini nasıl hissediyosun peki

maşallah yaaa kete bu saçlar yıkıyo yanlız maşallah
allah ızın verırse 10 nısan da dogum yapıorum kızlar

doktorum 8 nısanda gel 2-3 gun sonrasına gun verıcem dedı bende 10 u ruyamda gormustm olurmu dedım o gun gel bakarız musaıtse o gun yaparız dei
çok yaklaştın maşallah yaaa 8 gun kalmış Allahım bizede dua et nilaycım sağsalim kavuşalım bebeklerimize
darısı en önce melise

maşallah derya sanada benziyo heee almış annedende :)

meliscim canım sonnur haklı cok büyük sevap alıyorsun sabır canım. hepimizden mislice annesin darısı gerıde kalanlarımıza baharcıma halecigime inş.

hayalcim şimdi seninkiler benzer ikizlermi olcak :) yesinler yaa bıdıl bıdıl 2 tane ne güzel

bana gelince dün kontrole gittik 2 li test verdik. doktor bişeyler tahmin etti ama demedi nasılsa haftaya test sonucuna bakcaz o zaman bi kez daha bakalım dedi. ok dedık bizde. eşimde ille görgüm ben diyip duruyo kordondur o diyorum yok pipi dio
herkes erkek diyo rüyalarda erkek görüldü hep falan ama kısmet hiç farketmez.
bu arada ev taşımaya calısıyorum anneler bugun eve temızlıge gıttıler kadın tuttup saolsunlar. bunun gerginligi değişen hormonlarımada yansıyınca tüm öfkemi zavallı adamcagızdan alıyorum.
sık giremiyorum işden ötürü boş zamanları dinlenmeye ayırıyorum. ama hepiniz tek tek aklımdasınız. hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

anasılsınız şekerler?
Rezene siz de kocaman olmuşsunuzmaşalah
NİLAYY kızz çok az kaldı oğlan geliyor Allahın izniyle
çoğul gebeler bebişm ve hayal nasılsınız?minnaklar nasıll göbekler büyüdü mü koyun göbüş fotosu yaa
özell,kle melis sen eepey oldu senin gebelik maşalalh
sonnur sen nasılsın?
Bİrselim maşalah 2li testiniz de temiz çıkacak ve senin kızın olacak bence
oğlan hem benden hem babadan almış ortaya karışık yanii
şimdi ayağımda uyuyor ben de mutfağımı toplayacağım öpüldünüz
bu arada ben BAHAR ve HALE yi çok özledim

Selam canım bayadır yoktun kız maşallah bulantında yoksa benim tahminim erkek :) bende azönce doktordan geldim bebek 2 gündür hareket etmedi merak ettim bide ağrılarım var neyseki bebeğin keyfi yerindeymiş .. ev stresi mi yaşıyorsun sende of off aynısını bende yaşıyorum ama bizim daha belli değil malesef .. hayırlı olur yeni evin inş yine gel haber ver öptümm

Selam cnm nasıl gidiyor bebek bakmak alışabildin mi biz napıcaz acaba çok merak ediyorumm

bahar ve hale yi bende merak ediyorum msn dende yazdım ama sanırım bi süre daha gelmeyecekler

Birselcim ikili testin temiz cikar ins. Cinsiyetede cok az kalmis ne heyecanliii:) aaa tasiniyomusun hadi hayirli olsun canim ne tarafa gidiyosun komsu olamicaz artik
Deryosum biz iyiyiz cok sukur bugun dra gittik hersey yolunda dedi gobusum acayip derecede buyudu ya zor yuruyorum bide ustune 14kilo alinca fena oldum foto koycam canim bu arada metusu op cok datluu masallah

Yok Sonim yok bende gezmiyorum çok cabuk yoruluyorum iki sokak yol yürüsem oturucak yer arıyorum.en ıyısı doğurana kadar evde kuluçkaya yatmakgerçi doğuruncada yuvanın başında beklicez ya o da ayrı mesele

orlic inşallah sonuçların güzel cıkar ıyıdir bebişin Allah herkesin bebeğini korusun evet benimkiler birbirinin aynısı ikiz olucak inşallah..

Benim göbek hamile kaldığımdan beri büyüktü artık anlamıyorum sürekli göbeğime bakıyorum acaba büyümüşmü diye sanırım kafayı yicem bu anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…