- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.441
Birselcim ikili testin temiz cikar ins. Cinsiyetede cok az kalmis ne heyecanliii:) aaa tasiniyomusun hadi hayirli olsun canim ne tarafa gidiyosun komsu olamicaz artik
Deryosum biz iyiyiz cok sukur bugun dra gittik hersey yolunda dedi gobusum acayip derecede buyudu ya zor yuruyorum bide ustune 14kilo alinca fena oldum foto koycam canim bu arada metusu op cok datluu masallah
Yok Sonim yok bende gezmiyorum çok cabuk yoruluyorum iki sokak yol yürüsem oturucak yer arıyorum.en ıyısı doğurana kadar evde kuluçkaya yatmakgerçi doğuruncada yuvanın başında beklicez ya o da ayrı mesele
orlic inşallah sonuçların güzel cıkar ıyıdir bebişin Allah herkesin bebeğini korusunevet benimkiler birbirinin aynısı ikiz olucak inşallah..
Benim göbek hamile kaldığımdan beri büyüktü artık anlamıyorum sürekli göbeğime bakıyorum acaba büyümüşmü diye sanırım kafayı yicem bu anlamda
bana gelince dün kontrole gittik 2 li test verdik. doktor bişeyler tahmin etti ama demedi nasılsa haftaya test sonucuna bakcaz o zaman bi kez daha bakalım dedi. ok dedık bizde. eşimde ille görgüm ben diyip duruyo kordondur o diyorum yok pipi dio
herkes erkek diyo rüyalarda erkek görüldü hep falan ama kısmet hiç farketmez.
bu arada ev taşımaya calısıyorum anneler bugun eve temızlıge gıttıler kadın tuttup saolsunlar. bunun gerginligi değişen hormonlarımada yansıyınca tüm öfkemi zavallı adamcagızdan alıyorum.
sık giremiyorum işden ötürü boş zamanları dinlenmeye ayırıyorum. ama hepiniz tek tek aklımdasınız. hepinizi öpüyorum
inşallah deryacım temiz cıkar. inan hiç farketmez kız erkek benim için hatta kız olsa işime gelir kötümü yanımda arkadaş bana yardımcı. hem hepinizinki erkek birini tavlarız :)
anasılsınız şekerler?
Rezene siz de kocaman olmuşsunuzmaşalah
NİLAYY kızz çok az kaldı oğlan geliyor Allahın izniyle
çoğul gebeler bebişm ve hayal nasılsınız?minnaklar nasıll göbekler büyüdü mü koyun göbüş fotosu yaa
özell,kle melis sen eepey oldu senin gebelik maşalalh
sonnur sen nasılsın?
Bİrselim maşalah 2li testiniz de temiz çıkacak ve senin kızın olacak bence
oğlan hem benden hem babadan almışortaya karışık yanii
şimdi ayağımda uyuyor ben de mutfağımı toplayacağım öpüldünüz
bu arada ben BAHAR ve HALE yi çok özledim
çok stres olmadım aslında 2 gun aradık sadece oturdugum semtte bulamadım bıraz uzagında ama olsun napalım. temizliğide anneler yaptılar. bana toplanıp gitmek kaldı. ama daha 15-20 gunum var rahatca taşınırım sanıyorum.Selam canım bayadır yoktun kız maşallah bulantında yoksa benim tahminim erkek :) bende azönce doktordan geldim bebek 2 gündür hareket etmedi merak ettim bide ağrılarım var neyseki bebeğin keyfi yerindeymiş .. ev stresi mi yaşıyorsun sende of off aynısını bende yaşıyorum ama bizim daha belli değil malesef .. hayırlı olur yeni evin inş yine gel haber ver öptümm
Selam cnm nasıl gidiyor bebek bakmak alışabildin mi biz napıcaz acaba çok merak ediyorumm
bahar ve hale yi bende merak ediyorum msn dende yazdım ama sanırım bi süre daha gelmeyecekler
evet meliscim az kaldı :) yıne komşuyuz sayılır altınoluga gidiyorum bizim orda ev bulamadık malesef cıkar gelirim yine ben gönüller bir olsun :)Birselcim ikili testin temiz cikar ins. Cinsiyetede cok az kalmis ne heyecanliii:) aaa tasiniyomusun hadi hayirli olsun canim ne tarafa gidiyosun komsu olamicaz artik
Deryosum biz iyiyiz cok sukur bugun dra gittik hersey yolunda dedi gobusum acayip derecede buyudu ya zor yuruyorum bide ustune 14kilo alinca fena oldum foto koycam canim bu arada metusu op cok datluu masallah
amin hayalcim inşallahYok Sonim yok bende gezmiyorum çok cabuk yoruluyorum iki sokak yol yürüsem oturucak yer arıyorum.en ıyısı doğurana kadar evde kuluçkaya yatmakgerçi doğuruncada yuvanın başında beklicez ya o da ayrı mesele
orlic inşallah sonuçların güzel cıkar ıyıdir bebişin Allah herkesin bebeğini korusunevet benimkiler birbirinin aynısı ikiz olucak inşallah..
Benim göbek hamile kaldığımdan beri büyüktü artık anlamıyorum sürekli göbeğime bakıyorum acaba büyümüşmü diye sanırım kafayı yicem bu anlamda
gerçi bana tünaydın da
felaket yağmurlu ve fırtınalı bir İzmir sabahı ,nefret ediyoruuuuuummmmmmmmmmmmm
BDRONER canım siz de 3 aylık olmuşsunuz maşalalhsağlıkla kucağına al
oğlum için söylediklerine de teşekküür ederim
kızlar sizden naber?
saol cnm yaa 1 haftadan dustuk ama ben telastan hıvbırsey anlamıyorum 2 dk bos vaktım yok dınlenemeden dogurucam:)Nilaycim ne guzel 10gun kaldi ins ogluna kavusmana hayirli kolay dogumlar diliyorum canim sag salim kucagina alirsin ins. Sira bana geliyoooo:)
Sonnur neyi stres yapiyon annem sen ya herseyi bosver unut oglusuna iyi bak yat dinlen bak ben kac zamandir yatiyorum cok sikildim ama napalim hersey bebislerimiz icin
saol cnm yaaa sıze masallahh kocaman adamolmus oglusunNİlayy canım gözün aydın sağlıkla al bebeğini kucağına
Sonnur sen de dikkatli ol dinlen
Hayal sen de bol bol dinlen 3 canlısın sen de
BEBİŞŞ sen daha da dinlen 4 canlısın
biz iyiyiz şükür ama 2 gündür huysuz biraz oğlum aşı oldu ona ve gaza bağlıyorum
işte yen, foto
öpüyoruz sizi
evet cnm sezeryana karar verdık cok sukur:)BULANTIM YOK CANIM hiçde olmadı cok şükür saolsun bebiş hiç üzmedi beni ins. ilerdede üzmez
çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine yat boşver hayatı bu günlere kolaymı geldın
nilaycım sezeryanamı karar verdin? ağırlaşman normaldir kendini nasıl hissediyosun peki
maşallah yaaa kete bu saçlar yıkıyo yanlız maşallah
çok yaklaştın maşallah yaaa 8 gun kalmış Allahım bizede dua et nilaycım sağsalim kavuşalım bebeklerimize
darısı en önce melise
maşallah derya sanada benziyo heee almış annedende :)
meliscim canım sonnur haklı cok büyük sevap alıyorsun sabır canım. hepimizden mislice annesin darısı gerıde kalanlarımıza baharcıma halecigime inş.
hayalcim şimdi seninkiler benzer ikizlermi olcak :) yesinler yaa bıdıl bıdıl 2 tane ne güzel
bana gelince dün kontrole gittik 2 li test verdik. doktor bişeyler tahmin etti ama demedi nasılsa haftaya test sonucuna bakcaz o zaman bi kez daha bakalım dedi. ok dedık bizde. eşimde ille görgüm ben diyip duruyo kordondur o diyorum yok pipi dio
herkes erkek diyo rüyalarda erkek görüldü hep falan ama kısmet hiç farketmez.
bu arada ev taşımaya calısıyorum anneler bugun eve temızlıge gıttıler kadın tuttup saolsunlar. bunun gerginligi değişen hormonlarımada yansıyınca tüm öfkemi zavallı adamcagızdan alıyorum.
sık giremiyorum işden ötürü boş zamanları dinlenmeye ayırıyorum. ama hepiniz tek tek aklımdasınız. hepinizi öpüyorum
gelıyoo deryosumm yaaaaa
anasılsınız şekerler?
Rezene siz de kocaman olmuşsunuzmaşalah
NİLAYY kızz çok az kaldı oğlan geliyor Allahın izniyle
çoğul gebeler bebişm ve hayal nasılsınız?minnaklar nasıll göbekler büyüdü mü koyun göbüş fotosu yaa
özell,kle melis sen eepey oldu senin gebelik maşalalh
sonnur sen nasılsın?
Bİrselim maşalah 2li testiniz de temiz çıkacak ve senin kızın olacak bence
oğlan hem benden hem babadan almışortaya karışık yanii
şimdi ayağımda uyuyor ben de mutfağımı toplayacağım öpüldünüz
bu arada ben BAHAR ve HALE yi çok özledim
Bedriye saol canim Rabbim hepimizin yavrusunu korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
birsel iyi canim fazla uzaga gitmiyorsun gel tabi her zaman beklerim hayatim
sonnurcum ben ilk 3ay hic kilo almadim cunku acaip bulantim oldu dogru evet son aylarda cok kilo aliniyo ben son 5haftadir cok aldim gerci 3 bebise normal diyo drum:)
Sonnur hulya sizde gobuslerinizi koyun ben yarin eklerim resmi kabloyu bulamadim simdi
Saol nilaycim cok sukur 30a geldik ins daha da dayaniriz
dogumu hic bilemiyoruz cnm dr heran olabilir gozuyle bakiyo net bi tarih yok yani..ins dayancak benim kuzucuklarim
Masaallah Allah bagislasin kucagina aldigin günleride görmek nasip olsun Insaallah
normal yollamai yoksa tüp tedavisiylemi ücüzlere hamilesin cok tatli ya
Kızlar selam herkese..
Ben memleketteyim,
Annem enfaktüs krizi geçirdi çok zorlu bir dönem atlattık bende kötü oldum annem için doktorlar yaşamaz dedi 5 gündür yoğun bakımdan bugün servise aldılar şükürler olsun.. şuan iyi gibi , herkesi öpüyorum
Ayy canım maşallah kuzucuklarına ve sana sadece göbecik görüyorum ben sağlıkla vaktiyle gelsin kuzucuklar
Canım deryoşum benim çok teşekkür ederim denizimi kucaklayalı tam bir yıl oldu çok şükür bugünümüze Rabbim nice yaşları sağlıkla yaşamak nasip etsin cümlesiyle birlikte benimkinede Tuna cığında doğum gününü kutlayalım buradanMİnik oğlumuz Deniz
iyi ki doğdun,annene en büyük hediye oldun
ama unutma her şeyin en iyisini hakeden ve senin için çok savaş veren bir annen var
onu sakın üzme ,onu çok sev
o seni çok seviyor
nice,sağlıklı huzurlu yıllara oğlum:119::119::119::119::119:
Çok sağol canım benim Rabbim seninde kuzucuklarına sağlıkla kavuşup nice yaşlar nasip etsin bizde seni öpüyoruzTesekkur ederim kizlar sagolun
oyy oyy bugun denizin dogum gunu buyumus de 1yasina girmis topigin abisi olmus yerim ben seni iyiki dogdun iyiki annene geldin yakisiklim Rabbim sana nice mutlu saglikli hayirli omurler versin anne ve babanla insallah
pasim cok opuyorum sizi hayirli yaslar
Kızlar selam herkese..
Ben memleketteyim,
Annem enfaktüs krizi geçirdi çok zorlu bir dönem atlattık bende kötü oldum annem için doktorlar yaşamaz dedi 5 gündür yoğun bakımdan bugün servise aldılar şükürler olsun.. şuan iyi gibi , herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?