Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

nefes darlıgı cıdden zor ozellıkle yemeklerden snra
ama bebıs donunce daha rahat oluyo bu seferde asagı ınen kafa mesaneyı tacız edıyor
kısacası dert bıtmıyorrr ama bebıslerımız ıcın deger :)
bende mesela 9 kılo aldım sadece karnım var ona ramen son ay sıkıntılı
daha fazla sıssenler nasıl dayanıyor allah yardımcısı olsn herkesın.

Melısı nasıl aldılar bnde bılmıyorum anıden sınyal verdı sıpalar heralde
merak edıyorum ıns ıyıdırlerrr

ayy neyseki az kalmış :) sık idrar benide mahvetti daha şimdiden kaç kiloydun deryoş yaa ben çok kilolu hamile kaldım 70 le başladım şimdi 74 olmuşum

sağlıklı olsunlarda büyürler nede olsa :)

sağol canım teşekkür ederim
oyyy maşallah iki, tane bıcırık
anaammm Deroşş doğurcan kız nerdeyseeee
sağol tatlım pek fiyakalı oldu pipimiz

sağol Sonnur teşekkür ederim

ayy neyseki az kalmış :) sık idrar benide mahvetti daha şimdiden kaç kiloydun deryoş yaa ben çok kilolu hamile kaldım 70 le başladım şimdi 74 olmuşum

sağlıklı olsunlarda büyürler nede olsa :)

az almısın sende oyle gıder ıns bak bellı olmaz
ben 50 ıle basladım sımdı 59 kıloyum
60 ı gorurum daha doguma kadar gecmesem barı
aman hıc umrumda degıl sende takma hıc
arkadasım dogumda 10 kılom gıttı dıyo
eskı halımıze donerız cok sukur
emzırırken verırsın sende bol bol ınss

İnşallah kolaylıkla gider ben pek sanmıyorum ama son 3 ay acaba ne kadar daha alırım tatlıyıda çok canım istiyor olunca yiyorum valla :26:

deryoş nasıl becerdin kız 9 kilo almayııı
ya da ben nasıl becerdim 19 kilo almayyıı

ıkıncı soru daha makul sankı nası becerdın kızzzz
deryos kız ne bulsam yıyorum bıde bende anlamıs degılım
5 aydan sonra tatlıya bı dustum gece uykulardan uyanıp goturuyorum
ama cok sukurrr

canımmm hayırlı olsun damatlıgını da gor ınsallah bız de dun sunnet olduk cok sukur hersey yolunda:)
cok gecmıs olsun canımm

merhabaaaaaaaaaaa bız 25 gunluk olduk cok ıyıyız dun sunnet oldu oglusum erkek oldu

melıs nasıl sımdı ogrnedım ara ara bakmaya calısıcam cok merak edıyorum nosu yok bende haber alan olursa yazsın lutfen

hepınızı cok opuyorummm

oooohhh maşallahne zaman büyüdünüz bu kadar
sen de damatlıklarını gör inşallah canımm

Ne güzel topiğimizin paşaları erkenden erkek oldular Hayırlı olsun sizinde

aboooo sıra bana gelmişşş :18:

Selam canlarim kusura bakmayin haber veremedim size
pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina
sonra yine yazarim kizlar cok agrim var opuyorum hepinizi

canımm Annee mi oldun kuzum yaaa güzel güzel büyüsünler inşallahh seni ve bebekleri çok merak ettim sen iyi olunda görüşürüz yine gözün aydın tebrikler

melisimmm Allah sağlıkla kavuşturdu şükür, bahtları açık ömürleri uzun olsun inşallah, birlikte hep mutlu olun.. sen bebişler hastanadeyken kendini toparla canım dinlen, küçük yaramazlar geldiğinde çok yorulacaksın, geçmiş olsun canım..

Gözünüz aydın.. çok sevindimm.. Allah sana şifa versin, hayırlısıylaa hemen geçsin dikişlerin, bebişlerinn de ozamaana kadar kuvezden çıkarlarr.. Sağlık, mutluluk, huzur versin Rabbim hep kalabalık yuvana

gözünüz aydın
kocaman maşallah 4ünüze de
meleklerin gelene kadar dinlen ,dikiş ağrın da geçer zaten o zamana daha rahat ilgilenirsin ufaklıklarla
ay isimleri ne olacak çok merak ettim
öpüyorum sizi
bahtları açık,ömürleri güzel,hayırlı evlat olsunlar

canım benim melek yürekli güzel anne :) hayırlı uğurlu olsun inş. sağlıkla evıne dönüp kurulsunlar beşiklerine inş.
dikkat et kendine bebişlerin cok ihtiyacı olcak sana :) en kısa zamanda güzel haberlerını beklıyoruz
yogun oldugunu düşünerek aramaya çekiniyorum yakında görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…