- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.521
zor olmalı gerçektende ben çok şişmediğim halde nefes darlığı yaşıyorum ileriki zamanda ne yaparım bilmiyorum.
ben istanbulda sanıyordum seni :)
Melisin doğum tarihi belli değildi galiba aniden mi aldılar acaba :26: iyidirler inşallah musmutludur şuanda
nefes darlıgı cıdden zor ozellıkle yemeklerden snra
ama bebıs donunce daha rahat oluyo bu seferde asagı ınen kafa mesaneyı tacız edıyor
kısacası dert bıtmıyorrr ama bebıslerımız ıcın deger :)
bende mesela 9 kılo aldım sadece karnım var ona ramen son ay sıkıntılı
daha fazla sıssenler nasıl dayanıyor allah yardımcısı olsn herkesın.
Melısı nasıl aldılar bnde bılmıyorum anıden sınyal verdı sıpalar heralde
merak edıyorum ıns ıyıdırlerrr
sağol canım teşekkür ederimAllah geçmiş etsin, evet aslında bebekken yapılan sünnet çocuğun psikolojik açısı içinde çok iyiymiş.. Hayırlısıyla oldu da bitti maşaAllah.Geçmiş olsun.
çokçok geçmiş olsun.. dualarımda olucaksın.. hayırlısıyla vakti saatinde kucağına almayı kısmet etsin Allah bebeklerinin..
oyyy maşallah iki, tane bıcırıkkızlar uzun suredr gelemıyorum sizi unutmadım hep aklımdasınız. benım 17haftamda kanamam oldu 5 gun hastanede yattım cıktıktan sonrada annemde kalıyorum.burda ınternet de yok komşudan kaçak giriyorum haber vermek ıcın :18::18: bidahakıne ızın alır gelırım inşallah:)şimdi iyiyim ağrım var bıraz kanamam durdu 3 gune doktorum normal takma boyle kanamaları dedı ama takmamak mümkünmüAma çok şükür yınede halime ıyıyım bebşlerimde iyi
Melis Allah yardımcın olsun canım Rabbim korusun senide meleklerınıde...
kocaman öpüyorum hepinizi
he bu arada bebklerim kız
anaammm Deroşş doğurcan kız nerdeyseeeeMelıscım suan dogumda allah yardımcısı olsun, dualarım onunla
bebıslerıne kavusucakkk ne guzelll:Nazar:
guzel haberlerını beklıyoruz bıtanem ınsallah...
Deryos kız masallah tosununa hayırlı olsun yenı pıpınız
Hadi gözünüz aydın sünnetide atlattınız maşallah oğluna darısı bize inşallah :)
Hülüümm nerelerdesinn canım benim arayamadım telefonum yoktu benim dün eşimden arıcaktım akşam geç olmuştu aramak istemedim. çok geçmiş olsun cnm nasılsın şimdi? ağırlaştın mı çok
hadi yaa Meliss Allah yardımcısı olsun 3 melekle sağlıkla gelip yazsın bize inşş
ayy neyseki az kalmış :) sık idrar benide mahvetti daha şimdidenkaç kiloydun deryoş yaa ben çok kilolu hamile kaldım 70 le başladım şimdi 74 olmuşum
sağlıklı olsunlarda büyürler nede olsa :)
sağol canım teşekkür ederim
oyyy maşallah iki, tane bıcırık
anaammm Deroşş doğurcan kız nerdeyseeee
sağol tatlım pek fiyakalı oldu pipimiz
sağol Sonnur teşekkür ederim
az almısın sende oyle gıder ıns bak bellı olmaz
ben 50 ıle basladım sımdı 59 kıloyum
60 ı gorurum daha doguma kadar gecmesem barı
aman hıc umrumda degıl sende takma hıc
arkadasım dogumda 10 kılom gıttı dıyo
eskı halımıze donerız cok sukur
emzırırken verırsın sende bol bol ınss
deryoş nasıl becerdin kız 9 kilo almayııı
ya da ben nasıl becerdim 19 kilo almayyıı
canımmm hayırlı olsun damatlıgını da gor ınsallah bız de dun sunnet olduk cok sukur hersey yolunda:)kızlar merhaba artık kimse girmiyor ben de okuyup çıkıyorum tabi yazan olursa
biz geçen hafta sünet olduk ve inanılmaz rahatladım
oğlum da çok şükür hiç sıkkıntı çekmedi
oğlan analrına tavsiyem bebeğiniz büyümeden yaptırın
ve mutlaka doktor kontrollerinde pipiyi kontrol ettriin yapışıklık var mı diye bebeği sıkıntıya sokuyor
görüşürüz
cok gecmıs olsun canımmkızlar uzun suredr gelemıyorum sizi unutmadım hep aklımdasınız. benım 17haftamda kanamam oldu 5 gun hastanede yattım cıktıktan sonrada annemde kalıyorum.burda ınternet de yok komşudan kaçak giriyorum haber vermek ıcın :18::18: bidahakıne ızın alır gelırım inşallah:)şimdi iyiyim ağrım var bıraz kanamam durdu 3 gune doktorum normal takma boyle kanamaları dedı ama takmamak mümkünmüAma çok şükür yınede halime ıyıyım bebşlerimde iyi
Melis Allah yardımcın olsun canım Rabbim korusun senide meleklerınıde...
kocaman öpüyorum hepinizi
he bu arada bebklerim kız
merhabaaaaaaaaaaa bız 25 gunluk olduk cok ıyıyız dun sunnet oldu oglusum erkek oldu
melıs nasıl sımdı ogrnedım ara ara bakmaya calısıcam cok merak edıyorum nosu yok bende haber alan olursa yazsın lutfen
hepınızı cok opuyorummm
merhabaaaaaaaaaaa bız 25 gunluk olduk cok ıyıyız dun sunnet oldu oglusum erkek oldu
melıs nasıl sımdı ogrnedım ara ara bakmaya calısıcam cok merak edıyorum nosu yok bende haber alan olursa yazsın lutfen
hepınızı cok opuyorummm
Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip bekliyorum meleğimi...Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum.....
[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]passifflora[/td]
[td]12ağustos[/td]
[td] HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN DENİZ(7 Nisan)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beloved11[/td]
[td]19ağustos[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN CEMRE(12 Nisan)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td]11ekim[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN KUZEY EMİR(15 Haziran)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelenss[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN SARE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pourqua[/td]
[td]24ocak[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN ARDA(6 Ekim)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumiyet[/td]
[td]25ocak[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN ECE(1 EKİM)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mysea[/td]
[td]1 şubat[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hepberaber[/td]
[td]1 Haziran[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN MEHMET TUNA(25 OCAK)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]23 Ağustos[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN ZAFER YİĞİT(12 NİSAN)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]12 Ekim[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]2 oğlumuz & 1kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tondora[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]oğlumuz yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal114[/td]
[td]18 Ocak[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]orlic[/td]
[td]7 Şubat[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Selam canlarim kusura bakmayin haber veremedim size
pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina
sonra yine yazarim kizlar cok agrim var opuyorum hepinizi
pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?