- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.541
aminn canımmm cok saoloooohhh maşallahne zaman büyüdünüz bu kadar
sen de damatlıklarını gör inşallah canımm
evet cmdogudular da erkek oldularNe güzel topiğimizin paşaları erkenden erkek oldularHayırlı olsun sizinde
Selam canlarim kusura bakmayin haber veremedim size
pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina
sonra yine yazarim kizlar cok agrim var opuyorum hepinizi
Hepinize tesekkur ederim canlarim sagolun
Ogluslarimin isimleri Ali Eymen--Tuncay Efe (babalarimiz isimleri)
Prensesimin adi da Serra
Durumlari iyi cok sukur hergun gidip goruyoruz ama cok ozluyorum onlari yaa(
Kucagima alip koklamak icin gun sayiyorum
Bu arada kizlar telden msj atanlara cok tesekkur ederim cevap yazmaya calistim ama yazamadigim varsa kusura bakmayin o ani cok hatirlayamiyorum:)
Prensesimin adi da Serra
Bu arada kizlar telden msj atanlara cok tesekkur ederim cevap yazmaya calistim ama yazamadigim varsa kusura bakmayin o ani cok hatirlayamiyorum:)
Selam canlarim kusura bakmayin haber veremedim size
pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina
sonra yine yazarim kizlar cok agrim var opuyorum hepinizi
Prensesimin adi da Serra
Havinim canim benim cok sagol Allah razi olsun cok sukur kavustum meleklerime darisi. saglikla sana olsun insallahnelis caným bebiþlerin hayýrlý olsun rabbim saðlýkla büyütmeni nasip etsin camým sen çok merak ediyodum rabbimin izniyle kavuþmuþsun meleklerine inþ en kýsa sürede de eve gelirsiniz rabbim kolaylýk versin üç melek annesi melisim sana
Suzancim cok saol canim Rabbim saglikla hayirla aldirsin kucagina yavrunuoyy mýnýklerým beným annesý ýnsl saglýcala kucagýnada alýrsýnn ýnsl hasretýn býttý cok sukur darýsý bana ve tum beklmeyenleree sen senelr sonra kavustun býsde sýra ýnslll saglýcakla buyusunlerr
Saol canim darisi tumbekleyenlere ve isteyenlere olsun insallah prenseslerin hayirli olsun bu arada canm:)Caným geçmiþ olsun gözün aydýn Rabbim sizi hiç ayýrmasýn güle güle büyüt bebeklerini
Saol sonnurcum amin insallah darisi sana olsun tatlimhayýrlý ömürleri olsun hepsinin inþallahh
bir an önce kucaðýna alýp koklamanda nasip olsun cnm Allah kolaylýk versin sana
melisçim adlarýyla yaþasýnlar
pek güzel isimleri
az kaldý kavuþacaksýn ,dikkat et kendine öpüyorum
Havinim canim benim cok sagol Allah razi olsun cok sukur kavustum meleklerime darisi. saglikla sana olsun insallah
Allah yardımcın olsun birselcimslm kızlar
deryacım Allah hayırla kurtarsın inş.
2 gün önce kontrolümüz vardı. bebişimiz büyümüş kız oldugu kesinleşti cinsiyetimizin :)
fakat tansıyorum sorunlu seyrediyor 13-8 e kadar cıkıyor malesef hamile için riskli bi durum. dr cok dikkat etmem gerektigini yoksa tansiyon ilacına başlıcanı söyledi. 2 gundür hep kontrol ettim iş yerinde bile sürekli ölçüyorum.
sabahları 1 diş sarımsak yutuyorum düşük kalması için tasiyonun bayada faydasını gördüm. tuzu zaten kesmiştik şişlik oluyor die
agırlaştıgımı hissediyorum zamanla. psikolojımde bozuldu resmenbizim içinde dua edin lütfen hepinizi öpüyorum
Allah yardımcın olsun birselcim
hayırlısyla alın siz de kucağınza
topik çok can sıkıcı oldu artık
keşke sizlerin doğumu da kalabalık zamana denk gelse ama kimseler yok artık
neyse herkes yerinde iyi olsun
öpüyorum
bu arada melisten haber var mı
merhaba kızlar.uzun süredir yazmıyordum buraya.okuyordum ama yazmıyordum.sanırım artık yazma vakti....
hamileyimtüp bebek için heyet raporumuz çıkmıştı.temmuzda başlıcaktık.merkezle görüştük bile.hatta ve hatta ilaçlarımı aldım dolaba koydum.ama Rabbim bekletmedi bizi. Ol dedi ve oldu
inşallah devam gelir.çünkü 3 gündür kahverengi lekelerim gelio.cumartesi başladı ilk.... ben adet oldum sandım.ama bir türlü sökmedi.bir arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım.çift çizgi çıkınca hemen acilde kan verdim.beta hcg 274 çıktı.ancak 2 gün soonra değerin katlanmazsa düşük olabilir dedi doktorum.nolur dua edin de bebeğim bırakmasın beni.hepinize sevgiler
merhaba kızlar.uzun süredir yazmıyordum buraya.okuyordum ama yazmıyordum.sanırım artık yazma vakti....
hamileyimtüp bebek için heyet raporumuz çıkmıştı.temmuzda başlıcaktık.merkezle görüştük bile.hatta ve hatta ilaçlarımı aldım dolaba koydum.ama Rabbim bekletmedi bizi. Ol dedi ve oldu
inşallah devam gelir.çünkü 3 gündür kahverengi lekelerim gelio.cumartesi başladı ilk.... ben adet oldum sandım.ama bir türlü sökmedi.bir arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım.çift çizgi çıkınca hemen acilde kan verdim.beta hcg 274 çıktı.ancak 2 gün soonra değerin katlanmazsa düşük olabilir dedi doktorum.nolur dua edin de bebeğim bırakmasın beni.hepinize sevgiler
slm kızlar
deryacım Allah hayırla kurtarsın inş.
2 gün önce kontrolümüz vardı. bebişimiz büyümüş kız oldugu kesinleşti cinsiyetimizin :)
fakat tansıyorum sorunlu seyrediyor 13-8 e kadar cıkıyor malesef hamile için riskli bi durum. dr cok dikkat etmem gerektigini yoksa tansiyon ilacına başlıcanı söyledi. 2 gundür hep kontrol ettim iş yerinde bile sürekli ölçüyorum.
sabahları 1 diş sarımsak yutuyorum düşük kalması için tasiyonun bayada faydasını gördüm. tuzu zaten kesmiştik şişlik oluyor die
agırlaştıgımı hissediyorum zamanla. psikolojımde bozuldu resmenbizim içinde dua edin lütfen hepinizi öpüyorum
naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmm süper bir haber buuuu çok sevindim tatlım yaaa
sakın olumsuz düşünme daha çok yeni bebeğin yeni tutunuyo sana annesi bol bol dinlen kanama için iğne falan kullan yat kalkma ayyy valla içim pır pır etti bak tüp tüp dedin gördünmü geldi kuzucuğun
inşallah sağlıkla devamı gelir kuzum dualarımdasın
deryoşum beni sormuşsun benim maraton başladı ali eymenim ve serram eve çıktı 5 gündür feleğimi şaşırttılar ölüyom yorgunluktan uykusuzluktan:) dikişlerimin sancısını unutturdular sağolsunlar.. tuncay efem hala küvezde dün çıkacaktı eve aslında ama birden ateşi yükselmiş kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik tedavsine başlandı sanırım bi süre daha kalacak benim kuşum:(( sen nasılsın metuş nasıl maşallah büyüdünüz ya
birselcim canım hadi hayırlı olsun prensesin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah aman dikkat et tansiyona canm yediklerine dikkat et onlarda etkiliyor mümkün olduğunca ayaklarını havaya kaldırıp dinlen canm hayırla kurtulursun sende inş. çok öptüm canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?