Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam canlarımm hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum hepinizi çooooook özledim
pasim süper bir haber bu rabbim mucizeni korusun sağlıkla kucağına aldırsın inşallah. demekki benimkilerden sonra topiğimzin ilk kardeşi geliyor yaşasınn
deryoşum canm oh ne güzel tatile gitmişsiniz ben bırak tatili dışarı çıkıp bir hava almayı çok özledim ama neyse kuzularım büyüsünde birlikte çıkarız inş. kızz hamileliği bu kadar özlediysen ee yap bi tane daha anacım ben şahsen hiç özlemedim hamileliğimi çünkü çok zordu
birselim canım ne zaman istersen buyur gel annem genelde yanımda sadece geceleri yalnızım. ayşe berra süper bence o olmalı:) odaya gelince bizim oda işi karışık dolapları odalarında beşikleri bizm odada gelince görürsün:) sen nasıl düşünüyorsun odayı yeni evin nasıl odası?
sonnur canım oy oyy az kalmış sanada sıcaklarda şişlikler fena oluyodur Rabbim dayanma gücü versin hamişlerimize Ali EYMENİM gibi ALİ yakışır paşana koy canım:) rüyan da ilginmiş bu arada hayır olsun diyelim foto konusunu uygun bi zaman olursa pcden yüklerim canm ben telden bakma fırsatını zor buluyorum çünkü
hülyacım drun bence riske atmaz ikiz gebelikte normal doğum sanmıyorum sağlıkla hayırla al kucağına canım ayşe zehra ve ... nisa olabilir ama başını bulamadım:)
naz canm senin nasıl gidiyo hamişlik ikili test noldu
canom maşallah fıstık kızına kocaman olmuş yap kız bi daha cemremi tek bırakma
eveeeeett bana gelince beni soracak olursanız uykusuzluktan yorgunluktan bi hal olmuş durumdayım uyumuyolar gaz sıkıntısı kusmalar sıcaklar derken fenayız yani neyse bugünümüze şükür annesi yer onları yerr:)
hepinizi kocaman öpüyorum bebişlerinizi de göbüşlerinizi de:)

birselciimm biz taşınacağımız için oda yapmadık park yatak aldım
şimdi evimiz bitiyor oğlumun odasının boyası yapıldı Marşalın ayçekirdeği ve okyanus mavısi ile
oğlu olacaklara fikir olur
mobilya biraz daha gecikebilir çünkü masraf ve borç çok

MELisss kuzumm bulduğun her fırsatta uyu gaz sancısı zordur bizi daha yeni bitti inan umarım sizin bukadar sürmez kaka bile yapamıyordu ağlaya ağlaya yapardı ooff çok zorrr:26:
ALlah yardımcın olsun kokla melekleri

ayy pasii kız mı olacak acaba
gebeşler hepinizi öpüyorum dikkat edin melekelre/B]

selam kızlar..biz iyiyz şükürler olsun..ikili testim cuma günü..inşallah cinsiyetimiz de belli olur

:)) yok anacım ne tuzu 3. aydan bu yana yasak bana tansıyon sorunuda yaşadım çünkü
benimde şimdiki dr erkek ama napalım yapcaz yanı
hazırsa odan cekıver fotosunuda bakalım.
kız bebeklerınde anne cok halsız olurmus psikolojık cok etkilenir duygusal olurmuş seninki erkek oysa neden böyle bakmıyormuşsun kendıne?
bebişin kılosu 25. haftamızda 684 g dı şimdi 1000 gr bulmuştur zannımca

inşallah gelicem bi ara ya izne denk getirip yada işden ayrıldıktan sonra aklımdasın
evet ayşe berra olacak gibi eşim çok benimsedi çünkü
kolay değil meliscim 3 bebiş hepsinin eşyası 3 er 3er anca napcaksın

yeni evin odası var ben sadece 6-7 yalına kadar yatılan beşik ve dolabını almayı düşünüyorum çnkü 2. olursa büyüge aynı renk karyola ayarlar oraya alırım küçük beşikte devam eder başkada fazla bişey almıcam açıkcası kendi evime gecene kadar yeter bu kadar. zamanla alınıyor cünkü
bende pasi gibi 2. ardına istiyorum bu kadar zorluk yaşadıktan sonra açıkcası gözüm korktu

nazcım hayırlısı hakkınızda testiniz güzel cıksında cinsiyet ne olrsa olsun sevılıyor. :)

bugün doktora söyledim ayaklarımdaki şişmeyi tuzlu şekerli yeme dedi zaten şiştim kilo olaraktan anacım benim kendimde var b tembellik gebeliktede iyice hortladı :) odası hazır sayılır lambası kaldı onu almadım daha ama ben bi ara koyarım resmini

Selam kızçelerim ben yazlıkta kalıyorum o yüzden giremiyorum bugün geldim kontrolüm vardı
Herşey yolunda şükür 7 hafta 3 günlük olmuş 14 Ağustos'a çağırdı doktorum 2 li test için
Hala şaka gibi geliyor sil baştan herşey ama çok güzel bir duygu yeniden tatmak harika Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin her anı ayrı bir mucize
Sizleri seviyorum kızlar hepinize kocaman sevgiler:)))

ay pasim yaa valla mucize
şubatta mı şimdi doğum o zaman kış bebeği iyidir yaza ele avuca geliyor rahat oluyor
ALlah sağlıkla kucağında göstersin canım benimm

maşallah canım Rabbim sizi korusun mucizeni kucagında göstersin inşallah öpüyorum canımm

pasimm maşallah benim arkadaşıma süpersiniz cnm tabiki her anın tadını çıkaralım senin kışa denk geliyor ne güzel en çok istediğim aydır kış doğumu iyi olurduda geçti bizden artık bu arada canım sen medicanaya mı devam ediyorsun? yanında vital hastanesi var yeni açılan hakkında bir bilgin var mı ? eğer varsa umarım en kısa zamanda bana cevap yazarsın ben doğurmadan

yok canım...cuma günü gösterirse belli olacak

hıımm daha varmış gününe :) bende çok acele etmiştim bir an önce öğrenmek istemiştim ama devletteki doktorlar yasal olarak 16.haftadan önce söylemiyorlar ama ben onun için özele gidip öğrenmiştim ama gerçi yinede 15.haftada öğrenmiştim belli olmuyor tabii sen kız istiyordun sanırım hayırlısıysa kızın olur inşallah

önce kız istiyordum şimdi de erkek de olabilir diyoum.eşim çok kıskanççç.hayatı zehir eder kızına yaw...neyse sağlıklı olsun da kız erkek farketmez....

bir KIZIMIZ daha geliyorrrrr

Tekrar tebrik ediyorum Naz'cım..

soni naber bir kızımız daha geliyor demekne çok kız oldu maşallah
senden sonrası hep kız:)
naz tebrikler canım ...

iyiym canım gün sayıyoruz hep birlikte :) yaa ben son noktayı koymuşum sanırım ohh ne iyii oğluma bir sürü gelin adayı vuvuvvv sıraya girecekler ehehehehe

kızlar sağolun...Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah...tondora orlic hayal isim olarak neler düşüündünüz bakem?biz nil ipek diyoruz şimdilik ama değişebilir tabi

kızlar sağolun...Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah...tondora orlic hayal isim olarak neler düşüündünüz bakem?biz nil ipek diyoruz şimdilik ama değişebilir tabi

bizim hala muallakta :) benim yeğenim doğum yaptı kızının adı Nil Sahra sanada fikir olur hem

isim zor iş ozellikle kız ismi oğlan olaydı bir sürü isim bulurdum
kızımın biri ayşe zehra diğerinin adı da melike berra olucak sanırım 1 haftadır değişmedi:))
nil güzel isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…