Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Merhaba unutulan sayfa özlüyorum burayı ben 2. Bebeğimi dogurdum 6 aylık olduk bile bebişi merak ediyorum ucızleri herkesi merak ediyorum

yaa ben de çok özlüyorıum burayı.. snowflaken senin iki numarada mı erkek oldu? adı ne? allah bağışlasın. ikinci çocuk büyük cesaret..

Kizlar nasilsiniz.
Cok özlüyorum sizi ne günlerimiz gecti burada,beraber bazen agladik bazen sevindik ama hep birlikteydik.çoğumuz kavuştuk bebeklerimize bütün yaşadığım zorlu sureci unuttum ama burda yaşadıklarımı unutamadim...
Iyi bakin kendinize ve bebeklerinize...

SLM CANIM bu siteyi okudum bituhaf oldum ya,bizim de kızlarla bi bloğumuz var.GEBE KALAMAYAN BURAYA adlı,bizde iki üç yıl çok güzel vakit geçirdik orda ama şimdi pek kimse girmiyo,senle ve hayal114 ile yazışabilir dertleşebiliriz,gerçi siz de anne olmuşsunuz pek gelmezsiniz ama yine de bilginize ben buralardaym...benim de 21 aydır hamile kalamayorum daha rabbim ol dememiş

vay be 5 yıl olmuş,ne seviçler ne umutlar paylaşılmış zaten çok duygusal olan BEENNN bunları okumaya dayanamammm ağladım hemen neyse morale ihtiyacım var baayyss...

Merhaba canim hosgeldin kac yasindasin hamile kalamaman için herhangi bir promlem varmi?

Merhaba canim hosgeldin kac yasindasin hamile kalamaman için herhangi bir promlem varmi?
mrb canım benim eşimde varikosel var ameliyat olacak dedi dr ama ben korkuyom ya,ya riskliyse diye korkuyom valla ne yapmalıyım sence?ameliyat olmalı mı?izin versem mi?...bende bi sorun yok hsg çektim hatta laparoskopi ameliyatı bile oldum bi sorun çıkmadı,kürlerle sperm hızını arttıramaz mıyız?hız %8 de

Canım varikosel ameliyatı cok basit bi operasyon hiç korkmana gerek yok.benim eşim bir sene once çift taraflı oldu.dr eger olmazsa daha da ilerleyecegini soylemişti.hamdolsun 3 ay sonra degerleri duzeldi ama ben hamile kalamadım.
Varikosel ameliyatı konusu var erkek infertilitesi bolumunde onu oku istersen çoğu kişi 6 ay içinde gebe kalıyor.

Merhaba kızlar uzun zaman oldu
Unuttuk unutulduk belki ama yine buraya yazabildiğimize göre anımsadık yaşananları
Çok zorlu,çok üzücü,çok mutlu,çok heyecanlı,çok adrenalinli, ateşli ateşsiz zamanlarımız oldu
Onların hatrına yine merhaba
Ben bir çoğunuzu unutmadım
Bir kaç arkadaşla watsaptan görüşüyoruz zaten
Kendimden haber vereyim gelmişken
Bir oğluşum oldu bir yaşına girecek çok şükür
Ondan önce bir kürtajım vardı arkasından hasta olmadan hemen hamile kalmışım oğlum sürpriz yaptı
Çok şükür tedavisiZ uğraştırmadan geldi bebeğim
Anne olmak zormuş rahata alışınca ama çokta güzel
Sizin yavrular nasıl hepinizi öpüyorum
Umarım birileri girer okur

Baharim çok sevindim.seninde hikayen mutlu sonla bitti demek güle güle büyüt oğlusunu
Çok şey paylaştık burda cok dua ettik birbirimize hepsinin kabul olduğunu görmek güzel
Evet annelik zor ama dunyanin en güzel duygusu rabbim isteyen herkese nasip etsin.yine burada toplaşmayi isterdim
Watsaptaki arkadaslarina selam
Senide bebişinide öpüyorum kocaman

Sağol canım evet çok şükür geçte olsa herkes mutlu sona ulaştı
Bende öZledim o güzel sohbetleri
Bebişimolsun ve hepberaber var watsapta
Selamını ilettim. Senin varmı görüştüğün kimse

Sağol canım evet çok şükür geçte olsa herkes mutlu sona ulaştı
Bende öZledim o güzel sohbetleri
Bebişimolsun ve hepberaber var watsapta
Selamını ilettim. Senin varmı görüştüğün kimse
Bebisimolsun o 3 çocuğa nasıl bakiyor.kendiminkilere bakarken aklima geliyor hep:) ilk doğum yaptığım zorlandigim anlarda aklimdan cikmadi hiç..nasil iyimi bebekleri,bende hala bebek diyorum çocuk oldular bile:)zaman geciyor ışte

Tandora ekli bendede onunla görüşüyoruz..toplaşsak burda yine olmazmi ki acep:)

Merhaba Bahar nasılsın gözün aydın çok sevindim cok cok uzun zaman olmuştu bakmayali artık kk ye bile.giemre fırsatımız yok 2 oğlusum var benimde 3.5 yaşında ve 16 aylik
Özlemişim buraları herkese selamlar öperim cok

Askolsun bahar bende ekliyim whatsappta ama cok yazisamiyoruz. benim kizimda 3 yaşına girecek Teyze leri . bende burdaki sohbeti hic bir yerde bulamiyirum. hepinizi cok özledim

Oyyy snowww maşallah yaa iki oğlan zordur ben biriyle baş edemiyorum
Allah kolaylık versin canım
Bende özledim yaaa bi gğn belirleyip konuşalım herkesi bulup

Askolsun bahar bende ekliyim whatsappta ama cok yazisamiyoruz. benim kizimda 3 yaşına girecek Teyze leri . bende burdaki sohbeti hic bir yerde bulamiyirum. hepinizi cok özledim
Kuzum seni unuturmuyum ya yaZmamışım sen deyince farkettim özür çok
Evet çalışıyorsun diye çok yazamıyorum ben

canım arkadaşlarım kader ortaklarım herkese merhabaaaa
çok güzel günlerimiz geçti bu sayfada beraber güldük sevindik ağladık bebeklerimizi çook bekledik ama çok şükür ki onlara kavuştuk anneliği tattık.Şimdi onlarla zaman çok yoğun geçiyor .Uzun zaman oldu yazamadım buraya hiç birinizi unutmadım hepinizi çok özledim benim yavrular üç ay sonra 4 yaşına girecekler.Çok zor dönemler geçirdik ama herşeye rağmen iyiki varlar onlarsız hayat çok anlamsızmış. Eminim sizlerde aynı şeyi düşünüyorsunuzdur.Keşke gelseniz yine toplansak sohbet etsek ne iyi olurdu.Hepinizi seviyorum çok öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…