Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Nilay tebrik ederim bir paşa daha demek sağlıkla doğsun inşallah .Ben de önce erkek istiyordum tunama arkadaş olur diye nasipte kız varmış şimdi kız bebek nasıl olur çok merak ediyorum.SAğlıkla doğsunlar inşalah

özleeeemmm tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
benim de az kaldı doğuma 19 mayısta inşallah kızımızı alacağız kucağımıza
hepinizi öpüyorum

Maşallah hepimiz ikinciyi yola koymuşuz ilklerde zorlanmıştık ama ikinciler hızlı çıkmış benimde ilki kızdı şimdi oğlum geliyor aralarında 3,5 yaş olacak inş
Herkesin mutlu olmasına iyi haberlerin olmasına sevindim

Kızlar merhaba hepinize
Maşallah ikincilere hamile kalmışsınız bile çok tebrik ediyorum sizi teker teker. Benim Ece 31,5 Aylık oldu. Ben de kardeş düşünmeye başladım bakalım. Öyle tam anlamıyla başlamadık çalışmalara ama olursa da hayor demem

anaaaa kızz hani düşünmüyordun? çok şaşırdım.. kızlar size de hayırlı olsun. uzun süredir girmiyordum herkescikler hamile.. benim de kızım 16 aylık oldu ikinciyi şuan hiç ama hiç düşünmüyoruz

bende varıımmmm
kızlaar
ismim nisa
28 yasımdayım
ev kedısıyım
aydır bebıs ıstıyorum
bu 2 ay bana 2 yıl gıbı geldı
8 aylık evlıyım ılk 6 ayım vajınısmus
busuru bebıslerımız olsun ınsallahhh

hadi bakalım inşallah gelir bebişin. ben tam 2 yıl bekledim. biraz gecikmeli geldi kuzucuk. beklemenin ne olduğunu çok iyi bilirim. bu topic çok eski bir topic. hemen hemen herkesin bebişi oldu burda. buranın uğuru sana da bulaşır inşallah

Kizlarrrrr bi oğlum daha oluyorrrr

8 AYLIK HAMİLEYİM
ALLAH OĞLUMU KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN VE İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN

kızlaaaaar hamileyimm test yaptım bes kere

Merhabalar burasi ne kadar guzel haberlerle dolu bir yermus. Bu topigi ilk deda fark ettim. Allah saglikli bir sekilde kucaginuza akmayi nasip etsin insallah hepinizin. Darisi basima ve tum olmayanlara insallah :) boyle burda bi arada cok guzelsiniz hepiniz :)

Ece 2,5 yaşını geçti 32 aylık oldu bebek gelene kadar 1 sene var diyelim tam ideal olur bence 2 kardeş arası. Biz ece ile epey yol kattettik. Artık daha güzel anlatıyor derdini. Zor olucak ama bakalım Allahtan hayırlısı diyelim...

çoktandır kk ya girmiyorum ama bu sayfada mesajlar yazmışım nikler tanıdık geliyor . eski mesajlara bakıcam fırsat olunca gerçi bende nikimi değiştirdim eloserce idim eskiden .

evet geriye gidip okuyunca taa 1597. sayfada son mesajımı gördüm. kızlar bi oğlum var 2. aşılama ile oldu şuanda tam 2 yasında prwmture doğdu kuvezde kaldı 1 aydan fazla minnacıktı gelişim yavaşlığı sebebi ile çok yorucu ve üzücü bir süreç ile bu günlere geldik şükür herşey yoludna . doğum sonrası oğlum 1 yaşına geldğinde diyet yapıp artık eski elif olmalıyım dedim 21 kilo verdim derken kazara ve şans eseri 2. bebiş yolda rabbim işte ilki için kapı kapı gezdim 4 yıldan fazla bekledim bunda da taa 6. haftada öğrendim hamile olduğumu :) rabbimden umudumuzu kesmedik çokşükür sabır ile bekledik ilki başkaydı 2. başka oldu çok şükür rabbime. kimselerin kucağını boş koymasın rabbim kimseyi evladı ile ve evlatsızlık ile sınav etmesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…