Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlarrrr uzun zamandır yazma fırsatım olmadı
Bende çok şükür Emir Ulaş'ımı kucağıma aldım geçen Çarşamba
Herkese selam ve sevgiler

pasiiiiiiiiiiiimmmmmmmm inanmıyorum inan ki bugün girip yazacaktım doğuma da az kalmıştır dıye meğer gelmiş paşa.Adı da ne kadar güzel öyle maşallah size
ayyy çok heyacanlandım bir ömür mutlu olun yuvanızda

pasii tebrikler..allah uzun ömürler versin. benim de bebişim 2 aylık olacak ayın 13 ünde..adı bengisu.. hepinizi çok özledim herkes iyidir umarım.

pasii tebrikler..allah uzun ömürler versin. benim de bebişim 2 aylık olacak ayın 13 ünde..adı bengisu.. hepinizi çok özledim herkes iyidir umarım.
maşallah allah sızlere bahıslasın gozun aydın
Kızlarrrr uzun zamandır yazma fırsatım olmadı
Bende çok şükür Emir Ulaş'ımı kucağıma aldım geçen Çarşamba
Herkese selam ve sevgiler

gozun aydın canım allah sızlere bagıslasın artık 2 cocuk annesisin ne mutlu

ne kadar uzun zaman olmus buraya bakmayalı hepınız aklımdasınız yaklasık 2 sene once bebek muhabbetleri ile dolu olan topık bebeklerımız sayesınde bomboş olsun bunda da sukur bende hala pc yok anneme geldşkçe buraya bakıyorum çok ozledım hepınızı

Arkadaşlarım canlarım çok özledim sizi hepiniz aklımdasınız,iyi kötü şeyler paylaştık bu sayfada birbirimizin çift çizgisini görmek için dualar ettik.bebeklerinizi merak ediyorum hele bebiş nasıl bakıyor 3 tane bebeğe diyorum içimden
ben zorlanıyorum baya bir ama annem sağ olsun Rabbim elsik etmesin başımızdan
cıkmam gerek kızlar bağırıyor benim cadılar umarım tekrar toplanırız öpüyorum sizi

Kimseler gelemiyormus artık buraya bugün sırf bu sayfaya bakmak için geldim özledim hepinizi
Biz 18 aylık kocaman delikanlı olduk
2.bebis çalışmaları sürekli başarısız hiç korunmadik Dr normal bekleyin diyor hayırlısı olsun artık gece toplantılarını özledim inşallah gelen gören bakan olur öpüyorum sizi

Benimde kizlarim 13 aylik oldu ne cabuk geçiyor zaman.rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayi 2.bebeklerini isteyenede tez zamanda nasip etsin.ama ben 3.yü dusunemiyorumozledim hepinizi ne gunlerimiz gecti burada.... Sizide bebiskerinizide opuyorum kocaman

aaaa tebrikler canım... bende hepinizi özledim. benim kızım bengisu da 10. ayını doldurdu. ikinciyi henüz düşünemiyorum. tekrar eski muhabbetlerimize dönebilsek.. ne güzel olurdu. kızımın fotoğrafını paylaşayım

Eklentiler

• IMG-20141014-WA0001[1].webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 100
nilaycım 21 aylık oğlum 11 haftalık hamileyim .sütten 18 iken kestim 20 de hamile kaldım çok şükür bu sefer bekletmedi hatta biraz erken bile gedi.Allahım sana da inşallah hemen versin

10 aylıkken ben de düşeniyordum ama büyüdü arayı açmaya niyetimiz yoktu sadece biraz sürpriz oldu .Maşallah kızına nazcım bu arada

Kızlar 6 haftalik hamileyim derya aynı olacak yaşları oğlum da suan 20 aylık
Ama bende bi endişe oluştu nasıl bakicam ikisine oğluma yetebilecekniyim hormonların etkisi büyük biliyorum
Bu arada 1 ay önce Kızkardeşim evlendi dün onunda.hamile haberini aldk 2 hafta var aramızda ikimiz birlikte geciricez bu süreci insallah

nilayy inanmıyorum bak istedin hemen oldu maşalah benım mayıs sonu görünüyor ama 20 mayıs gibi alır doktor.
iki çocuğa herkes nasıl baktıysa ,bakıyorsa bız de bakacağız
kardeş şart çünkü,bak bebişe üçünü aynı anda büyütüyor maşalah onlara
bu arada bir KIZIMIIZ oluyor inşallah

Ayy kız kardeş geliyor heee çevremde kim 2.hamileyse.kizi.oluyor ben çok. Merak ediyor um cinsiyetini hayırlısı olsn tabi bebis i çok mesaj ediyorum u cuzleri nasıl ama gelmiyor hiç sanırım
Nasıl geçiyor peki hamilelik 2 çocukla zor oluyor mu oğlum 21 aylık olacak çok kucak istiyor sakinmuyorjm ama Korkuyorum da

Slm kızlar nasılsınız foruma gırene kdr canım cıktı unutmusumbızde ıkıncıyı denemeye basladık bu ay ılk deneme bakalım 13 umde olmustum adet gecen ay beklemedeyım cok ozledım sızı bu arada hamışkerımız var deryoslarım hayırlı olsun nılayım sana daa muckk

Nilaycum korkma benım oğlan nasıl anlatsam aşık bana ve kucağımdan inmez sadece hızla kaldırma yerden o kdar ben hala kucağımda taşıyorum çoğu kez sıpayı,. Allah koruyor onları Dah abiler küçük çünkü kucak istemeleri normal. Özleeeemm kuzum nasılsın oğluş nasıl,allah sana da tez zamanda nasip etsin ikinciyi

Teşekkür ederim ☺ ara da olsa bakıyorum herkesi çok merak ediyorum inşaallah bebişin Seni çok. Bekletmez☺

bizde tam tersi babaya aşığız çok zorlanma m yok ama gü. Icin de yoru luyorum doğum kilolarimi veremeden hamile kaldım ben şimdiden zorlanma ya başladım bile buarada cuma günü kontrol var cinsiyet çok merak ediyorum inşallah gozukur☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…