- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #16.781
Kızlarrrr uzun zamandır yazma fırsatım olmadı
Bende çok şükür Emir Ulaş'ımı kucağıma aldım geçen Çarşamba
Herkese selam ve sevgiler
maşallah allah sızlere bahıslasın gozun aydınpasii tebrikler..allah uzun ömürler versin. benim de bebişim 2 aylık olacak ayın 13 ünde..adı bengisu.. hepinizi çok özledim herkes iyidir umarım.
Kızlarrrr uzun zamandır yazma fırsatım olmadı
Bende çok şükür Emir Ulaş'ımı kucağıma aldım geçen Çarşamba
Herkese selam ve sevgiler
Tebrik ederimm çok sevindim darısı başıma inşallah ne kadar lik oldunuzKin okuyacak bilmiyorum ama hamileyim kızlar tunam abi oluyor
Kimseler gelemiyormus artık buraya bugün sırf bu sayfaya bakmak için geldim özledim hepinizi
Biz 18 aylık kocaman delikanlı olduk
2.bebis çalışmaları sürekli başarısız hiç korunmadik Dr normal bekleyin diyor hayırlısı olsun artık gece toplantılarını özledim inşallah gelen gören bakan olur öpüyorum sizi
10 aylıkken ben de düşeniyordum ama büyüdü arayı açmaya niyetimiz yoktu sadece biraz sürpriz oldu .Maşallah kızına nazcım bu aradaaaaa tebrikler canım... bende hepinizi özledim. benim kızım bengisu da 10. ayını doldurdu. ikinciyi henüz düşünemiyorum. tekrar eski muhabbetlerimize dönebilsek.. ne güzel olurdu. kızımın fotoğrafını paylaşayım
nilayy inanmıyorum bak istedin hemen oldu maşalah benım mayıs sonu görünüyor ama 20 mayıs gibi alır doktor.Kızlar 6 haftalik hamileyim derya aynı olacak yaşları oğlum da suan 20 aylık
Ama bende bi endişe oluştu nasıl bakicam ikisine oğluma yetebilecekniyim hormonların etkisi büyük biliyorum
Bu arada 1 ay önce Kızkardeşim evlendi dün onunda.hamile haberini aldk 2 hafta var aramızda ikimiz birlikte geciricez bu süreci insallah
Ayy kız kardeş geliyor heee çevremde kim 2.hamileyse.kizi.oluyor ben çok. Merak ediyor um cinsiyetini hayırlısı olsn tabi bebis i çok mesaj ediyorum u cuzleri nasıl ama gelmiyor hiç sanırımnilayy inanmıyorum bak istedin hemen oldu maşalah benım mayıs sonu görünüyor ama 20 mayıs gibi alır doktor.
iki çocuğa herkes nasıl baktıysa ,bakıyorsa bız de bakacağız
kardeş şart çünkü,bak bebişe üçünü aynı anda büyütüyor maşalah onlara
bu arada bir KIZIMIIZ oluyor inşallah
Teşekkür ederim ☺ ara da olsa bakıyorum herkesi çok merak ediyorum inşaallah bebişin Seni çok. Bekletmez☺Slm kızlar nasılsınız foruma gırene kdr canım cıktı unutmusumbızde ıkıncıyı denemeye basladık bu ay ılk deneme bakalım 13 umde olmustum adet gecen ay beklemedeyım cok ozledım sızı bu arada hamışkerımız var deryoslarım hayırlı olsun nılayım sana daa muckk
bizde tam tersi babaya aşığız çok zorlanma m yok ama gü. Icin de yoru luyorum doğum kilolarimi veremeden hamile kaldım ben şimdiden zorlanma ya başladım bile buarada cuma günü kontrol var cinsiyet çok merak ediyorum inşallah gozukur☺Nilaycum korkma benım oğlan nasıl anlatsam aşık bana ve kucağımdan inmez sadece hızla kaldırma yerden o kdar ben hala kucağımda taşıyorum çoğu kez sıpayı,. Allah koruyor onları Dah abiler küçük çünkü kucak istemeleri normal. Özleeeemm kuzum nasılsın oğluş nasıl,allah sana da tez zamanda nasip etsin ikinciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?