Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

teşekkürler canım hoşgeldinn inşallah güzel haberler veririz bu topiktenn

her karanlığın sonu aydınlıktır
bugün burcumda böyle diyor.bitermi acaba şu sıralar geçirdiğim karanlık günler

Son düzenleme:
her karanlığın sonu aydınlıktır
bugün burcumda böyle diyor.bitermi acaba şu sıralar geçirdiğim karanlık günler

merhaba kızlarrr

baharrrrrrr bu cümleleri asla kullanma şükret, annem felç geçirdi yoğun bakımda ve yürüyemeyecek, öyle zor günler ki, ama daha beterini yaşayanlar da var, ben şahsen hamile olmayıp annemin sağlıklı olmasını tercih ederdim ama kısmet böyleymiş...

tatlımmm çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşurr anneciğin.ama benimde sıkıntım bebekten değil canımm büyükbabam ameliyat oldu yoğunbakımda bende ona üzülüyorumm.

canım benim geçmiş olsun, Allah tüm hastalarla birlikte onunda şifasını versin, olumlu düşün ve bol bol dua et, edelim, yer gök dua üzerine, Allah herkesin sevdiklerini bağışlasın, bu günlerde geçecek Allahın izniyle,

Canım çok geçmiş olsun Anneciğine Allah acil şifalar versin

canım yaa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah sağlık versin dualarım sizinlee bütün hastalara acil şifalar ver ya Rabbimm

canım burdan da söyleyim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin dularım sizinle geçecek bu günler inşallah

canım öncelikle tebrik ederim Allah sağlıkla kocuğuna almayıda nasip etsin...evet canım ümidimizi kaybetmiyoruz çok şükür sabırla bekliyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacaktır inşallah güzel dileklerin için teşekkürler

onu bende düşünmedim değil haniii

merhaba canım hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah tedavin güzel gider de bu sefer bebeğine kavuşursun canım

deryaa aa çok üzüldüm canım benim yaa
ALLAH ANNECİĞİNE ACİL ŞİFALAR VERSİN
onu başından eksik etmesin sağlıkla..

canım pasimm hoşgeldin nasılsın annem herşey yolundamı bebişimiz nasıl? saol canım inşallah uğur getirir yeni sayfamız uğra yine canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…