- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
selamun aleyküm kızlar
melisss kız anca haberim oldu
eski topicteki meyveler teker teker döküldü
ama çürümedenyeni bir sayfa açmışsın çok i yapmışsın cnm
bende yenilikleri severim,ve burda hepimiz güzel haberleri alıcaz inş..
içime doğdu
her karanlığın sonu aydınlıktır
bugün burcumda böyle diyor.bitermi acaba şu sıralar geçirdiğim karanlık günler
merhaba kızlarrr
baharrrrrrrbu cümleleri asla kullanma şükret, annem felç geçirdi yoğun bakımda ve yürüyemeyecek, öyle zor günler ki, ama daha beterini yaşayanlar da var, ben şahsen hamile olmayıp annemin sağlıklı olmasını tercih ederdim ama kısmet böyleymiş...
tatlımmm çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşurr anneciğin.ama benimde sıkıntım bebekten değil canımm büyükbabam ameliyat oldu yoğunbakımda bende ona üzülüyorumm.
canım benim geçmiş olsun, Allah tüm hastalarla birlikte onunda şifasını versin, olumlu düşün ve bol bol dua et, edelim, yer gök dua üzerine, Allah herkesin sevdiklerini bağışlasın, bu günlerde geçecek Allahın izniyle,
merhaba kızlarrr
baharrrrrrrbu cümleleri asla kullanma şükret, annem felç geçirdi yoğun bakımda ve yürüyemeyecek, öyle zor günler ki, ama daha beterini yaşayanlar da var, ben şahsen hamile olmayıp annemin sağlıklı olmasını tercih ederdim ama kısmet böyleymiş...
tatlımmm çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda sağlığına kavuşurr anneciğin.ama benimde sıkıntım bebekten değil canımm büyükbabam ameliyat oldu yoğunbakımda bende ona üzülüyorumm.
sizleri okurken resmen eski anılarımı tekrar tazeledim yaşadım hepsini tek tek..ASLA ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN.inanın bana rabbim istedikten sonra hepsi oluyor ben hiç bir zaman gününde adet olamadım 40 günü geçiyordu bazen 46 gün olduğunu bile bilirim.yumurtalıklarımda kist vardı vs vs bir sürü sorun sıkıntı ama inanın hiç umudumu kaybetmedim hep dua ettim şimdi 17 haftalık hamileyim şükürler olsun.birgün inşallah sizde bu duyguyu yaşayacaksınız arkadaşlar rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun
Benden daha güzel yorumlayacak kızlar var ateş ölçme grubu diye onlar hem hamileler çok iyi biliyorlar
Bi de hamilelik jeli varmış duydunuz mu? preseed markası da onu ilişkiden 15 dk önce sıkıyormuşsun içine o jelde spermleri taşıyormuş ph ı aynı servikal mukusa benziyormuş herhangi bir yan etkisi yokmuş bilen duyan kullanan var mı kızlarrrrr????
sana yardım ediyorlar işte bebişimmmm.
kızlar selam buralara kaçtınız demektopik hayırlı uğurlu olur inşallah,patır patır hamileler çıkar
merhabalar.25 yaşındayım öğretmenim.21 eylül sat. bat belli değil düzensiz.temmuzda kürtaj oldum ondan aylül ayına kadar 4 kez adet oldum.yani kürtajdan sonra sık adet görmeye başladım.o yüzden batımı bilemiyorum.1. gebeliğim düşükle sonuçlandı. 2.si karnımda öldü.şimdiki tutarsa sağlıklı olmasından başka birşey istemiyorum.tahlillerim yapıldı kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden bebeklerimi kaybetmişim.şimdi tedavi görüyorum.allahım tez zamanda daha fazla bekletmeden aratmadan bir bebe verip sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
teşekkürler canım hoşgeldinn inşallah güzel haberler veririz bu topiktenn
merhaba kızlarrr
kızlarrrrrrrrrrrrr.....
yeni topik hayırlı uğurlu bol bereketli olsun
ve herkesin kucağına bir melek getirsin....
rabbim verdiğiniz emekleri ettiğiniz duaları gönlünüzden geçen muratlarınızı tez zamanda versin inşallah...
kızlar bikaç gündür yoktum görümcem burda kayınvalideme gidip geliyorum evde duramıyorum pek..
geldim bir baktım yepyeni bir topik..
maşallah...
bismillah dedim bende ayağımı bastım inşallah uğur getirir herkese...
selam meliscikk ,nşallah canım inşallaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?