- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.921
selam kızlar..
sabahın bu saatinde bir umut girdim ama kimseler yok
herkesin keyifler yerindedir inşallah....
yeni hafta yeni umutlar güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için...
mysea ismimi merak etmişsin ismim Derya ama istersen sende kızlar gibi pasi diyebilirsin
bu arada gözümden kaçmadı baharım bizim başlık parasını ilan etmiş
kış günü helede dahada güzel olur yaa evde kapanıyoruz hepçıkmıyo tadı nedense kıı
kızlar selam nasılsınız pasininde dediği gibi yeni hafta hepimize güzel şeyler getirir inşallah
kış günü helede dahada güzel olur yaa evde kapanıyoruz hep
selam sanadaaa evine döndün mü?
aynen canım mevsimsel olabilir tatlım ben evimdeyim zaten çok bulantım var çıkarıyorum hiçbişey yiyemiyorum izinliyim,neyse artık bulantı varsa düşük riski daha az oluyomuş inşallah bişey olmaz nerelerde bu kızlar yaa
geçer inşallah canım..
evet evet tatlım kendini öyle avut daha az bulanır belki
vallahi gebelikte en çok korktuğum şey bulantıı :18:
yaaa bende seni tatildeyim deyince şehir dışında bir yerde sandım pardon
yook canım evimdeyim markete gitmeyi bile gözüm yemiyo bırak ş.dışınıdaha öncesinden mide rahatsızlığı olanlar daha fazla yaşıyomuş bu bulantı kusmayı bende gastrit vardı inşallah sende bi rahatsızlıkyoktur
yook canım evimdeyim markete gitmeyi bile gözüm yemiyo bırak ş.dışınıdaha öncesinden mide rahatsızlığı olanlar daha fazla yaşıyomuş bu bulantı kusmayı bende gastrit vardı inşallah sende bi rahatsızlıkyoktur
selam kızlar..
sabahın bu saatinde bir umut girdim ama kimseler yok
herkesin keyifler yerindedir inşallah....
yeni hafta yeni umutlar güzel bir hafta olmasını diliyorum hepimiz için...
mysea ismimi merak etmişsin ismim Derya ama istersen sende kızlar gibi pasi diyebilirsin
bu arada gözümden kaçmadı baharım bizim başlık parasını ilan etmiş
canım pasim senin için de güzül bir hafta olsun.evet başlık parasını ilan ettim çoktan.
senin oğlanı alacak olan ona göre hazırlasın paracıkları.
naber?bahar ben pasının ogluna talıbımcocuk dunyaya gelmek ıcın bır suru dua aldı hayırlı bır damat olur ne kadar ısterse baslık kabul.ama benım kızın olması ıcın harcadıgım masraflardan da duserım ona gore ısteyın yani
selam kızlar
arada girip bakıyorum ama sessiz genelde topik
ne var ne yok ne durumlardasınız?
merhabalar kızlar...benim bu ay da hüsranla biticek..ateşim yerleri süpürüyor..adet olacam hissediyorum.zaten test yaptım o da negatif çıktı...misafir olarak arada girer okurum forumu..artık bebiş olayını takmıcam kafama..takmakla olmuyor çünkü...test mest de yok.ateş ölçmek te yok.ateşölçerim yatağın altına düştü almadım bile...zamanı gelince rabbim verecek die bekliyorum...
nazcım üzülme tatlımm.ben de seninle aynı durumdayım ateşim düştü geliyor ama ne yapalım her şey allahtan.
sen daha çok yenisin.şimdiden bu kadar stres yapma canım.bak benim 16 ay oldu tık yok.herşeyi yaptırdık bir sorun da yok ama
zaman işte zamanı gelmedikten sonra olmuyor.bu ay dinlen bakalım diğer aya bomba gibi başlarsın belki de gerek kalmaz bu ay gelir bebişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?