Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet canım bu ay dinlencem.zaten şehir dışında görevliyim.1 ay evimde olamıcam.diğer aylara allah kerim...ateş ölçmeyi ov.testini bıraktım..

en iyisini yapmışsın cnm.sana daha öncede demiştim bu tatil sana iyi gelecek emin ol.stressiz bir ay olur ve diğer ay şansın daha çok olur.birbirinizi özlersiniz görev olmaktan çıkar aşkla çalışırsınız.hiçç şimdiden kendini üzme.hem daha sen adet bile olmamışsın ki belkide ateşin birden yükselecek.bak ferdatında düştü düştü soonra birden yükseldi adet günü ve hamileymiş maşallah. inşallah bizim de öyle olur.

yok canım bende öle bi şans olmaz..asla olmaz....zaten son günlere geldim...

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu saatten sonra yükselmez ki gebelik testi de nrgatif çıktı.son ümidim de bitti.ayrıca iki gündür göğüslerim acıyo..daha nasıl bir adet belirtisi beklersin ki...:-( ama haklsın...o işi görev gibi yapmak olmuyo.belki o bile etkilidir.

canım adet gelmeden ümidi kesmem ben.hatta adet olunca bile kesmem acaba üstüne mi gördüm diye düşünüürümvalla bu forumlarda bir sürü örnek hikaye okuduk.allah istedikten sonra neler oluyorr nelerrr.gebelik testine de gelince adeti 1 hafta gecikip çıkmayanlar var.neyse sen yinede kendini kötüsüne hazırla eğer ikinci ihtimal olursa sevinirsin.hem şunu da düşün canım.en azından zamanında adet oluyorsun.aylarca olmayanlar var.hakkında hayırlısı olsun canımmm.

inş canım.senin de ne kadar çok istedigini biliyorum.inşallah Rabbim tez zamanda bebişlerimizi verir...burada takipte olacagım ))

inş canım.senin de ne kadar çok istedigini biliyorum.inşallah Rabbim tez zamanda bebişlerimizi verir...burada takipte olacagım ))

canımbenimm 1 ay bekleyenimizde 5sene bekleyenimizde aynı yoğunlukta istiyoruz.ama çok az kaldı hepimiz o mutluluğu tadacağızz.sen düşünmesende buralarda ol takip et.
bizi bizden iyi kimse anlamazz.

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlarrrrdün rahatsızdım dişim den gelemedim işe pazar günüde izin derken 2 gün ara verdim kafa tatiliçok şey kaçırdımmı bilmiyorum işteyim yoğunluğum durulsun gecmişe göz atıcam güzel haberler vardır umarım...hepinizi çokkk öpüyorum....

ateş almaya mı geldin kızz
e geldim yine kimse yoktu

geçmiş olsun canım.
geçmişe derken bir sayfa geriye gidicen sanırım :))

günaydın kızlarr canım geçmiş olsun diş ağrısı zor ya..şimdilik yeni haber yok ama olacak inşallah senin çalışmalar başladımı?

selam canım evet bu ara kimseler gelmiyo herkes halvette sanırım nazın en son ateşi düşmüştü ama adet oldumu haber vermedi senden naber nasıl gidiyor?

selam canım evet sanırım halvetteler bende de bilmiyorum karışığım 18 bat
hiç bir belirim yok desem inanırmısın ama nedense içimde bir umut var hayırlısı diyorum sen nasılsın?

hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?

çok şükür canım arada buraya bakıyorum arkadaşlarda gelişme var mı diye habrlerini almak için ama selam veren yok??
bu topikteki arkadaşlara çok kırgınım bahar hariç..herkes çok değişmiş yada ben değişmişim anlayamadım

canm bu arada bunları sana söylemedim genel üzerine alınma

Son düzenleme:
selam canım evet sanırım halvetteler bende de bilmiyorum karışığım 18 bat
hiç bir belirim yok desem inanırmısın ama nedense içimde bir umut var hayırlısı diyorum sen nasılsın?

ayy 3 gün kalmış hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin gelmiştir...bende iyim canım aynen halvete devam işte

merhaba arkadaşlar nasılsınız??

merhaba hoşgeldin ben iyiym sen nasılsın bebişin nasıl?

yoo üzerime alınmadım bu arada hamileymişsin listede gördüm gözün aydın allah analı babalı büyütsün..

e geldim yine kimse yoktu

geçmiş olsun canım.
geçmişe derken bir sayfa geriye gidicen sanırım :))

sağol canım gecti sayılır şükür...:):):) yavrum baktım 3-4 sayfa vardı ya sabah 2 gün yoktumya ii gene ya bugünde malum yoğundum şimdi girdim yine bi bakam dedim kızlar oradamı iyisin umarım sonnurcum...nasıl gidiyo çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…