- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.881
artık dökülelim ya eeski sohbetleri özledim sonnurrrrrrr sen napıyosun gelion gelion yazmıonnnn?
selam kızlar nasılsınız?
slmlar hatunlarr nasılsınız???
artık dökülelim ya eeski sohbetleri özledim sonnurrrrrrr sen napıyosun gelion gelion yazmıonnnn?
kızlar belki bileniniz vardır ama ben yazayım yinede,
Zekeriya suresi 88.ayet i (vezekeriyya) diye başlıyor (varisine kadar) okuyabilirsiniz.
tezbih olarak çekilecek istediğiniz kadar çekebilirsiniz.
bebek isteyen ve inanan arkadaşlarımın bilgisine..
aynen ya bende ozledım.soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesın kız ıctınmı sogan suyunu
yavrum o enbıya suresı degılmı?
canım banada bi abla söyledi,olabilir.
selam kızlar nasılsınız?
slmlar hatunlarr nasılsınız???
sevinçç hoşgeldin kız neler yapıyosun?
ben iyiyim umarım herkeste iyidir :)
iyiyiz sizler nasılsınız hatunlar
yanına bi lazımlık al o zamanenbıya suresı canım ezberledım cunku ben.ya kızlar felaket akıntım var ya neden oluyorkı acaba bu kadar cok.altıma yapım sanıyorm
hoşbulduk tatlım iyiyim heyecanlıyım biraz geçen perşembe çatlatma iğnesi vuruldum
verilen çizelgeyede uydum bakalım ne olacak bat 18 çok heyecanlıyım sen nasılsın varmı bi gelişme
evet canım takipteydim klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum hakkımızda hayırlısı
olur canım inşallah bir gün elbet olacak yaş kaçtı canım?
canım 32 bitane oğlum var 4,5 yaşında ona kardeş çabasındayız allahım isteyen herkese versin amin
aleyküm selam canım nasılsın?
valla ben çıkar çıkmaz herkes gelmiş ne güzel nolsun canım çok sıkılıyo ya basıyolar bana nedeni de yok yani
sen çalışıyordun dimi canm bi duş al istersen çok iyi geliyor
belki hamileliktendir
evet ama tatildeyim duş almaya üşeniyorum şimdi bilmiyorum hamileliktenmi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?