- Konu Sahibi bebisimolsun
- #2.021
hoşgelmişsiiiinnn teşekkürler
ne yaptın adamı kız![]()
onu uyuttum geldim:)) sen naasılsın nasıl gidiyor ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgelmişsiiiinnn teşekkürler
ne yaptın adamı kız![]()
slmlarrrrrr kızlarrrrrrrr....sonnurrrrr bizde seni çok seviyoz![]()
yani baharımm bişey yapmayalım dediysek o işi yapıcaz daaa![]()
slm canım hoşgeldinn nasıl gidiyorr
:
onu uyuttum geldim:)) sen naasılsın nasıl gidiyor ....
iyi cnm şimdilik sen nasılsın..ateşimi ölçüyorum bakalım kısmet....
yaa bende sabah ateşimi ölçmek istiyorum ama merakımdan vallahi yaa
adet günü farketmez heralde çok fazla :26:
bugün 9.günüm
ben hep boşveriyorum yaklaşık 10 aydırbende iyiyim canım ay ben bu ay ölçmüyorum yaaa bi rahatlık bi boşvermişlik var bu ay bende![]()
başla canım başla sorun değil aslında adetin 1.günü başlanırsa daha iyi anlaşılır ama olsun geç kalmış sayılmazsın ama aynı saatte ölç![]()
bende iyiyim canım ay ben bu ay ölçmüyorum yaaa bi rahatlık bi boşvermişlik var bu ay bende![]()
bende merak ediyorum ateş ortalamanı....adamla işim bitmez bnm o velet gelene kadar....yaa bende sabah ateşimi ölçmek istiyorum ama merakımdan vallahi yaa
adet günü farketmez heralde çok fazla :26:
bugün 9.günüm
bende iyiyim canım ay ben bu ay ölçmüyorum yaaa bi rahatlık bi boşvermişlik var bu ay bende![]()
ben hep boşveriyorum yaklaşık 10 aydır
tamam canım inan çok merak ettim kaç çıkacak diye![]()
bende merak ediyorum ateş ortalamanı....adamla işim bitmez bnm o velet gelene kadar....
ohhhr valla en güzeliii bende rahatımm valla.. ateşim düşüp adet geliyorum deyinceee başlıyor sıkıntı bende![]()
olmuyorsa zorlamayacaksın demek![]()
bende merak ediyorum ateş ortalamanı....adamla işim bitmez bnm o velet gelene kadar....
evet yaa bide öyle deneyeyim ama o zaman başlarım ben yine kafaya takmaya düştümü kalktımı
ohhhr valla en güzeliii bende rahatımm valla.. ateşim düşüp adet geliyorum deyinceee başlıyor sıkıntı bende![]()
bende bendeeeee
her gün yaz buraya ateşini sanada tablo oluşturalım güzel olur![]()
ben ateşimi yazarım ama tablo işini bilmiyorum.bu ay bi deneyeyimde öylesine..
tablo işini ben yada bahar yaparız merak etme sen![]()
tamam sağolun kızlar..
ben artık yatayım barimm sabah erkenden kalkıcam.
huzurlu geceler..
tamam canım iyi gecelerrr ateşli günler..![]()
iyi canım geçmesine sevindim hadi bakalım yeni çalışma ayın hayırlı olsunbende de halvete devam canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve bebeğimiz gelir
günaydın bu arada kızlarrr karşılamasakta doğru düzgünseviyorum ve öpüyorum sizleri çokk gecmişi okudum sonnurcum çokk haklı kılar bir dene bakalım sende zararı yok yararı var tatlım...meliscim senin yöntemde güzel arada bir salıvermek gerek nedense hep duyuyoruz zaten genelde hayra alamet oluyor sonu
sendede ööle olsun inşallah ve bahardada...