Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yaa bende sabah ateşimi ölçmek istiyorum ama merakımdan vallahi yaa :27:
adet günü farketmez heralde çok fazla :26:
bugün 9.günüm

bende iyiyim canım ay ben bu ay ölçmüyorum yaaa bi rahatlık bi boşvermişlik var bu ay bende:37:
ben hep boşveriyorum yaklaşık 10 aydır :31:
başla canım başla sorun değil aslında adetin 1.günü başlanırsa daha iyi anlaşılır ama olsun geç kalmış sayılmazsın ama aynı saatte ölç :34:

tamam canım inan çok merak ettim kaç çıkacak diye :1:

yaa bende sabah ateşimi ölçmek istiyorum ama merakımdan vallahi yaa :27:
adet günü farketmez heralde çok fazla :26:
bugün 9.günüm
bende merak ediyorum ateş ortalamanı....adamla işim bitmez bnm o velet gelene kadar....:1:
bende iyiyim canım ay ben bu ay ölçmüyorum yaaa bi rahatlık bi boşvermişlik var bu ay bende:37:

ohhhr valla en güzeliii bende rahatımm valla.. ateşim düşüp adet geliyorum deyinceee başlıyor sıkıntı bende:1:

bende merak ediyorum ateş ortalamanı....adamla işim bitmez bnm o velet gelene kadar....:1:

ohhhr valla en güzeliii bende rahatımm valla.. ateşim düşüp adet geliyorum deyinceee başlıyor sıkıntı bende:1:

evet ya kafayı rahatlattım ben herşey Allahtan ne yapalım...

olmuyorsa zorlamayacaksın demek :1:

aynen öyle canımcımm:1:

evet yaa bide öyle deneyeyim ama o zaman başlarım ben yine kafaya takmaya düştümü kalktımı :37:

bende bendeeeee:52::52:
her gün yaz buraya ateşini sanada tablo oluşturalım güzel olur:51:

ben ateşimi yazarım ama tablo işini bilmiyorum.bu ay bi deneyeyimde öylesine..

günaydın bu arada kızlarrr karşılamasakta doğru düzgün:1:seviyorum ve öpüyorum sizleri çokk gecmişi okudum sonnurcum çokk haklı kılar bir dene bakalım sende zararı yok yararı var tatlım...meliscim senin yöntemde güzel arada bir salıvermek gerek nedense hep duyuyoruz zaten genelde hayra alamet oluyor sonu:emir_bebek:sendede ööle olsun inşallah ve bahardada...

günaydın bu arada kızlarrr karşılamasakta doğru düzgün:1:seviyorum ve öpüyorum sizleri çokk gecmişi okudum sonnurcum çokk haklı kılar bir dene bakalım sende zararı yok yararı var tatlım...meliscim senin yöntemde güzel arada bir salıvermek gerek nedense hep duyuyoruz zaten genelde hayra alamet oluyor sonu:emir_bebek:sendede ööle olsun inşallah ve bahardada...

günaydın canımm,evet bugün kızların sözünü dinleyip ateş ölçer almaya gittim.
ama eczacı bana makattan ölçüm yapan dereceyi verdi :9::9:
mecbur bir yerlerden bi şekilde ölçücem:1: başka yoktu aldım farketmez diyerek:26:

Back
X