Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bahar eğrelti otunu full yaptım iki günde yine kesinleştirmedi bu neden emin değil halaaaa anlamadım ...yoksa çatlamadımmı ben ya kafam karıştı ...:26:

yok tatlım çatlamışsın.eğer çatlamasan bu kadar yükselmezdi ateşin.ya fertility bazen çekmiyor çizgi benimde ilk ay çizgi kesikti ben kendim çektim emin olduğum güne.

evet tatlım başladık ama benimki daha çok keyfii :1: yada merak diyelim:1: stres yapma günleride sayma ama bak görürüsün daha kolay olacak herşey:34:

sanada o zaman en hayırlısı ne olacaksa o nasip olsun inşallah:nazar:

ahhhh canım inşallah yapmamamya çalışıyom ama içim içimi yiyo ne değişik bişeymiş:26:olsun keyfi olması daha güzel stressiz iştee:34:hayırlısıyla bu ara güzel haberler alsak yaaa inşallahhhh:49:

kızlar selam...kaçınılmaz son...adet oldum...yeni bat 12 aralık.ama bu batı kesin görecem.eşimle bu ay görüşme imkanmız pek olmıcak.acaba direk ocak bat ını mı yazsam?

kızlar selam...kaçınılmaz son...adet oldum...yeni bat 12 aralık.ama bu batı kesin görecem.eşimle bu ay görüşme imkanmız pek olmıcak.acaba direk ocak bat ını mı yazsam?

canım önemli günlerde eşin olmayacak mı yanında
hani olma imkanı olursa yine de kaçırma sen.
aralığı yazdır belli olmaz belki tek atışla falan vurursun.:1:

canım önemli günlerde eşin olmayacak mı yanında
hani olma imkanı olursa yine de kaçırma sen.
aralığı yazdır belli olmaz belki tek atışla falan vurursun.:1:

yumurtlama günleri ne yazık kki il dışında olacam...ben 15 inde oldum.yumurtlama günüm muhtemelen 29 kasım...ben 26 kasımda antalyadayım..pek nokta olmuyor.benimki ünlem :-))))

Kizlar sizi gordum iste daha ne olsun :52:
tabi canım iyi yaptın bizde seni gördük mutlu olduk.
yumurtlama günleri ne yazık kki il dışında olacam...ben 15 inde oldum.yumurtlama günüm muhtemelen 29 kasım...ben 26 kasımda antalyadayım..pek nokta olmuyor.benimki ünlem :-))))

nazom boşver ozaman bu ayda dinlenme olsun tatil olsun senin için.
virgülü noktayı karıştırma sen bu ay.
keyfine bak. ohh hayat sana güzel.:32:

Baharcim naz beni tanimadi mi dersin tickerim degisti avatarim degisti :32:
Bizde yarin sabah yola cikiyoruz yatariz birazdan
Naz'cim bosver takma kafana bir sure de boyle olsun napalim kismet boyleymis kafani bosaltirsin sende bu arada iyi olur kanimca

Naz'cim bosver takma kafana bir sure de boyle olsun napalim kismet boyleymis kafani bosaltirsin sende bu arada iyi olur kanimca

tanımamış olabilir canım.kara kız olmuşsun.
leylek getire getire seni mi getirdi.:1:
ama hoşmuş avatarın.beğendim.

tanımamış olabilir canım.kara kız olmuşsun.
leylek getire getire seni mi getirdi.:1:
ama hoşmuş avatarın.beğendim.

Leylek getirmedi istedigimi bende tamamen degistirdim avatarimi falan degisiklik iyidir kizda guzel hani benden guzel olmasin da :27::37:
Kizlar ben yatar hepinizi cok kocaman opuyorum Allaha emanet olun :21::21::21:

gurban olurum sana...tanımam mı tanıdım tabi..gerci önce bu kim die uzun uzun baktım :-)
sana faceden msj attım ama görmedin galiba.neyse iyi yolculuklar sana iyi tatiller güzelim.sende kafanı boşalt...herşey olacagına varıyo...

gurban olurum sana...tanımam mı tanıdım tabi..gerci önce bu kim die uzun uzun baktım :-)
sana faceden msj attım ama görmedin galiba.neyse iyi yolculuklar sana iyi tatiller güzelim.sende kafanı boşalt...herşey olacagına varıyo...

Yok tatlim gormedim :50:
Cep telimi kapadim yarin bakarim artik bu esimin ki yaticaz zaten sabah yola cikicaz seni de kocaman operim canim arkadasim uzme tatli canini :21:

Yok tatlim gormedim :50:
Cep telimi kapadim yarin bakarim artik bu esimin ki yaticaz zaten sabah yola cikicaz seni de kocaman operim canim arkadasim uzme tatli canini :21:

sadece CANIM yazmıştım :-) neyse arada mesaj falan at habersiz bırakma.öpüyorum
meliscim benim günümü güncellersin...8 ocak die yaz sen :-) garanti olsun...baharcım sana da iyi geceler....

Back
X