- Konu Sahibi bebisimolsun
- #3.521
Bahar msn de de yoksun yaa göremiyorum senii nerelere kayboldun???
inzivaya çekildim canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahar msn de de yoksun yaa göremiyorum senii nerelere kayboldun???
gebelik olmadığı ateşimden belli idi cnm doktora gidince kan testi istedi ben olmadığından emindim ama ..ilk kan testimi negatif olarak aldım 2.65 çıktı bthcg :)
belli olmaz çatlarsın inş. cnm
caniko nerelerdesin?msn de de görünmüyorsun hiç...
topiğimizin güzel anne aday adayları:) hepinizin yeni yılını kutlamak istedim sabahtan ne olur ne olmaz diye çalışıyorum bugün ben ama erken çıkıcam malum evde hazırlıklarım olcak çoğunuz gibi... sizleri seviyorum umarım yeni sene hepimize çok uğurlu gelir tüm isteklerimiz yerine gelir hayırlısıyla ailemizle eşimizle sevdiklerimizle bol umut sağlık mutluluk huzur ve para dolu gelir:)...ve bebeklerimiz bu yılın en güzel haberi olur hepimiz için en kısa zamanda inşallahhhh....![]()
Kızlar ne yazık ki dün akşam itibariyle kanamam başlamış bulunuyor. Adet oldum bu ay da kısmet değilmiş ne yapalım yılbaşında aybaşı olduk iyi mi
Üzülsem de boş sitem etsem de herşey olucağına varıyor yoluma bakmaya çalışmalara devam. Allah yeni yılda tüm insanlara güzel günler nasip etsin inşallah yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun öpüyorum hepinizi![]()
kızlarrrrr yeni yılımız hayırlara vesile olsun ...
rabbim bu yılımızı diğerindende mutlu kılsın özlemlerimizi vuslatla sonuçlandırsın ..sağlık ,sıhhat ,huzur , bol ve helal kazanç nasip etsin inş....
çookk sağol canımm,,
Diğer arkdaşlar yoksunuz sanırım hazırlıklardasınız:26:
2012NİN HEPİNİZE BEREKETLİ SAGLİKLİ VE AİLENİZLE BİRLİKTE GECİRMENİZ DİLEGİYLE..HEPİNİZİ COK SEVİYORUM...İYİKİ VARSİNİZ....
soniii soğan içtim ama toplamda 10 bardak flndır kit yoksa dedim boşuna içmiiim sonradan kit olursa içerim demiştim ve bıraktımştım kistte çıkmadı devmda etmedimm...
ne sessiz topik yavv gerçi bende çoğu zamna onlıne olmadan msjlara bakıyorum giresm gelmiyor...bebek konusunu konuşmaktan sıkıldım artık ..![]()
Kızlar ne yazık ki dün akşam itibariyle kanamam başlamış bulunuyor. Adet oldum bu ay da kısmet değilmiş ne yapalım yılbaşında aybaşı olduk iyi mi
Üzülsem de boş sitem etsem de herşey olucağına varıyor yoluma bakmaya çalışmalara devam. Allah yeni yılda tüm insanlara güzel günler nasip etsin inşallah yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun öpüyorum hepinizi![]()
slm kızlar nasıl gdiiyor hayat pasi, bahar, özlem,soni mysea, masumiyet ,naz.....bu kadarız sanırım![]()
Ben iyiyim işte dün adetim başladı 3 günlük bir gecikmeden sonra beni büyük hayal kırıklığına uğrattı hem de 36.9 la adet oldum bi de üstüne üstlük eşimde yoktu yanımdayılbaşına böyle girdim neyseki annemlerleyim yeni yıl daha güzel bir yıl olsun hepimiz için
![]()
slm kızlar nasıl gdiiyor hayat pasi, bahar, özlem,soni mysea, masumiyet ,naz.....bu kadarız sanırım![]()
İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum
Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum
Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum
![]()
selam olimberacımm hayat fena değil işte yuvarlanıp gidiyoruzzzhenüz çatlamadım bile
sen nasılsın adet olabildin mi canım.
ayy bu ara iyice koptukk hadi yeter artık bütün kızlar toplanalımmm![]()
beni saymamışsın![]()