Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

gebelik olmadığı ateşimden belli idi cnm doktora gidince kan testi istedi ben olmadığından emindim ama ..ilk kan testimi negatif olarak aldım 2.65 çıktı bthcg :)
belli olmaz çatlarsın inş. cnm

sen birde bu ay soğan kürü denemiştin değil mi?

caniko nerelerdesin?msn de de görünmüyorsun hiç...

canım bende bu ara meşgulüm şehir dışına çıkma durumum var hayırlısı olsun diye dua ediyorum..
sen nasılsın? pozitifi görmedim demişsin acaba o testler yanılmış olabilir mi ?

topiğimizin güzel anne aday adayları:) hepinizin yeni yılını kutlamak istedim sabahtan ne olur ne olmaz diye çalışıyorum bugün ben ama erken çıkıcam malum evde hazırlıklarım olcak çoğunuz gibi... sizleri seviyorum umarım yeni sene hepimize çok uğurlu gelir tüm isteklerimiz yerine gelir hayırlısıyla ailemizle eşimizle sevdiklerimizle bol umut sağlık mutluluk huzur ve para dolu gelir:)...ve bebeklerimiz bu yılın en güzel haberi olur hepimiz için en kısa zamanda inşallahhhh....:49:

Kızlar ne yazık ki dün akşam itibariyle kanamam başlamış bulunuyor. Adet oldum bu ay da kısmet değilmiş ne yapalım yılbaşında aybaşı olduk iyi mi :27:
Üzülsem de boş sitem etsem de herşey olucağına varıyor yoluma bakmaya çalışmalara devam. Allah yeni yılda tüm insanlara güzel günler nasip etsin inşallah yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun öpüyorum hepinizi :21::21::21:

kızlarrrrr yeni yılımız hayırlara vesile olsun ...
rabbim bu yılımızı diğerindende mutlu kılsın özlemlerimizi vuslatla sonuçlandırsın ..sağlık ,sıhhat ,huzur , bol ve helal kazanç nasip etsin inş....

soniii soğan içtim ama toplamda 10 bardak flndır kit yoksa dedim boşuna içmiiim sonradan kit olursa içerim demiştim ve bıraktımştım kistte çıkmadı devmda etmedimm...

ne sessiz topik yavv gerçi bende çoğu zamna onlıne olmadan msjlara bakıyorum giresm gelmiyor...bebek konusunu konuşmaktan sıkıldım artık ..:31:

topiğimizin güzel anne aday adayları:) hepinizin yeni yılını kutlamak istedim sabahtan ne olur ne olmaz diye çalışıyorum bugün ben ama erken çıkıcam malum evde hazırlıklarım olcak çoğunuz gibi... sizleri seviyorum umarım yeni sene hepimize çok uğurlu gelir tüm isteklerimiz yerine gelir hayırlısıyla ailemizle eşimizle sevdiklerimizle bol umut sağlık mutluluk huzur ve para dolu gelir:)...ve bebeklerimiz bu yılın en güzel haberi olur hepimiz için en kısa zamanda inşallahhhh....:49:

çook teşekkürler gamcecim,dileklerin için teşekkürler..
diğer kızlar adınada teşekkür edeyim bari :27:

Kızlar ne yazık ki dün akşam itibariyle kanamam başlamış bulunuyor. Adet oldum bu ay da kısmet değilmiş ne yapalım yılbaşında aybaşı olduk iyi mi :27:
Üzülsem de boş sitem etsem de herşey olucağına varıyor yoluma bakmaya çalışmalara devam. Allah yeni yılda tüm insanlara güzel günler nasip etsin inşallah yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun öpüyorum hepinizi :21::21::21:

olsun canım yeni yılda adet olan diğer ayda kazanırmış :1:
teşekkürler canım dileklerin için..

kızlarrrrr yeni yılımız hayırlara vesile olsun ...
rabbim bu yılımızı diğerindende mutlu kılsın özlemlerimizi vuslatla sonuçlandırsın ..sağlık ,sıhhat ,huzur , bol ve helal kazanç nasip etsin inş....

çookk sağol canımm,,
Diğer arkdaşlar yoksunuz sanırım hazırlıklardasınız:26:
2012NİN HEPİNİZE BEREKETLİ SAGLİKLİ VE AİLENİZLE BİRLİKTE GECİRMENİZ DİLEGİYLE..HEPİNİZİ COK SEVİYORUM...İYİKİ VARSİNİZ....

soniii soğan içtim ama toplamda 10 bardak flndır kit yoksa dedim boşuna içmiiim sonradan kit olursa içerim demiştim ve bıraktımştım kistte çıkmadı devmda etmedimm...

ne sessiz topik yavv gerçi bende çoğu zamna onlıne olmadan msjlara bakıyorum giresm gelmiyor...bebek konusunu konuşmaktan sıkıldım artık ..:31:

$980751073[1].webp canım arkadaşlarımmm hepinizin yeni yılı kutlu olsun dilerim bu yıl herkes yüreğindeki isteklere kavuşur
öncelikle sağlık huzur mutluluk ve beraberinde bebişsiz olanlara bebiş,hamile olanlara sağlıcakla kucağına almalarını dilerimm

Son düzenleme:
canlarım hepinizin yeni yılını tek tek kutluyorum hepinizi çok seviyorum...:16:
yeni yıl bize sağlık,huzur,mutluluk ve hasret kaldığımız evlatlarımızı getirir inşallah,bebeğini bekleyenler de sağlıkla kucağına alır inşallah...
hepimize güzel-bereketli-bebişli bir yıl diliyorum...

hayırlısı olsun canım 2012 yılı sana bebeğini getirsin hayırlısıyla...

canım arkadaşlarım yoldaşlarım...
yeni yılda yeni umutlar yeni hayaller ile hepinize merhaba..
rabbim yeni yılda herkesin gönlünün dileğini versin..
öncelikle sağlık huzur bol bereketli kazançlar dilerim hepimize...
bebek için bekleyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar..
hamile olan arkadaşlarada hayırlısıyla sağlıklı doğumlar dilerim....
dün gece hepimiz için güzel dileklerde bulundum rabbim hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin....:16::16::16::16::16::16::16:

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum
:43::43::43:

slm kızlar nasıl gdiiyor hayat pasi, bahar, özlem,soni mysea, masumiyet ,naz.....bu kadarız sanırım:27:

Ben iyiyim işte dün adetim başladı 3 günlük bir gecikmeden sonra beni büyük hayal kırıklığına uğrattı hem de 36.9 la adet oldum bi de üstüne üstlük eşimde yoktu yanımda :43: yılbaşına böyle girdim neyseki annemlerleyim yeni yıl daha güzel bir yıl olsun hepimiz için :16:

Ben iyiyim işte dün adetim başladı 3 günlük bir gecikmeden sonra beni büyük hayal kırıklığına uğrattı hem de 36.9 la adet oldum bi de üstüne üstlük eşimde yoktu yanımda :43: yılbaşına böyle girdim neyseki annemlerleyim yeni yıl daha güzel bir yıl olsun hepimiz için :16:

yeni döngü yyeni umut hissediyorum az kaldı seninde hamiş olmana içini ferah tut..

slm kızlar nasıl gdiiyor hayat pasi, bahar, özlem,soni mysea, masumiyet ,naz.....bu kadarız sanırım:27:

selam olimberacımm hayat fena değil işte yuvarlanıp gidiyoruzzz:emir_bebek: henüz çatlamadım bile:31:
sen nasılsın adet olabildin mi canım.
ayy bu ara iyice koptukk hadi yeter artık bütün kızlar toplanalımmm:32::32:

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum
:43::43::43:

nereye gidiyon kızzzzzzz:27::27:

selam olimberacımm hayat fena değil işte yuvarlanıp gidiyoruzzz:emir_bebek: henüz çatlamadım bile:31:
sen nasılsın adet olabildin mi canım.
ayy bu ara iyice koptukk hadi yeter artık bütün kızlar toplanalımmm:32::32:

cnm tblonu koysana bakak ta görekkk

yok baharım henüz adet olmadım ilaç verdi sanırım onu bırakınca olcam:31:

beni saymamışsın:33:

uvvv ben bunu nasıl yaptımmmm sen nasılsın bebişimmm ......:27::27::27:

Back
X