Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet bebeğimmm hayırlısı olsunnn sen kızı doğur beğenirsem alıcam benim oğlana.

hayırlısı olicimm.
kızım sen ne anlarsın çiğköfteden yalancı çiğköfte seninkii iştee.
sen benimkini bi yesennn bi daha yapmazsınnn.
zaten turşudanda anlamıyorsunnn bırak bu işleri sen yavrum boşa yorma kendini kocanada yazık zaten adamın paraları boşa harcıyosunn.
çatır çatır çatlada ikiz üçüz doğur inşallah emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şaka bi yanada yavrum inşallah iğnen sana şifa olsun aşılaman hayırlısıyla pozitif olsunnn.
bak bebişin kızı beğenmezsem seninkini alıvericem söz sanaa.
hee kızında senin gbibi beceriksz olursa almam :27:
eheheh kızım olursa senin gibi kaynanaya vereyimde çocuumun becerilerinimi köreltcem yada anasının kızı olur sana iş öğretir tmm tmm doğru dedin:1:
ikizi bilmemde üçüz çıkarmı kız 2 yumoştan tek yumurta ikizlerim olurmuş diğer yumoşta öle olunca çift yumurta çarpı iki dördüzlerim lerim olur küççük küççük oliler azcıkta deliler :60:
yaptım iğnemi bu arada nolcak bakalım bekleyip görelimm..:33:
ben de bugün misafirlerime robotta kolay çi köfte yaptım:17:

seninkide mi yalancııı:1::1::1::1:

aa karanfil ben bu yalancktan yemek işleriyle bi bahar ilgileniyor sanırdım sendemi bürütüss:1:

sözün bittiği yerdeyim arkadaşlar...inanın herşeyin hayırlısını istemek lazımmmış.artık bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyecegım.neden mi?çok eski biir arkadaşımın 2 yaşındaki kızının balkondan düşerek öldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım.tv de de gösterdi belki görmüşsünüzdür.arkadaşım tiyatrocuydu.bazı dizilerde de rol almıştı.dünya tatlısı EYLÜL doğduğu ve ismini aldığı bu eylül ayında aramızdan uçuverdi..o artık bir melek..Rabbim hiç birimize kimseye bu acıyı yaşatmasın:5: hoşçakal EYLÜL...

sözün bittiği yerdeyim arkadaşlar...inanın herşeyin hayırlısını istemek lazımmmış.artık bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyecegım.neden mi?çok eski biir arkadaşımın 2 yaşındaki kızının balkondan düşerek öldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım.tv de de gösterdi belki görmüşsünüzdür.arkadaşım tiyatrocuydu.bazı dizilerde de rol almıştı.dünya tatlısı eylül doğduğu ve ismini aldığı bu eylül ayında aramızdan uçuverdi..o artık bir melek..rabbim hiç birimize kimseye bu acıyı yaşatmasın:5: Hoşçakal eylül...

diyecek birşşey bulamadım yazdım sildim yazdım sildim ..ey yarabbim sen üç ver ailesine...
Allah yardımcıları olsun okuyunca içim parçalandı rabbim yaşatmasın kimseye bu acıyı ...

netten baktımda nasılda tatlı bi cimcime imiş...off allahım verende sen alanda sen evlat acısı yaşatma kimseye yarabbimm:14:

duyar duymaz yüregime bir ateş düştü..ben ki annesi degilim ben ki hiç anne olmadım böyle hissettiysem denizcim neler yaşadı acaba?keşke yanında olabilseydim...lisedeyken de agbisini kaybetmişti.bu onun imtihanı sanırsam...Rabbim sabır versin

slm topik gülleriiii:3:
bu saat ve biz kızımla ayaktayızzzz:47:

geçmişi okudum, baharımm sen inançlı ve güçlü bi kızsın hakettiğin mutluluğu yaşayacaksın eminim

oli soni ve bebişş yeni dönem inşallah bebeklerinizi getirir,

nazcım inş seninde bu ay yumoşlar döllenir, ikiz geçti içimden:1: o haberi bende okudum ve içim yandı, inanın olmayan bişeyin acısı olanınkinin yanından bile geçmez ve evlat öyle bişeyki, her gün sevgisi artıyor, ben doğduğu günü hatırlıyorum hiç de abartılacak bi şey değil demiştim ama şimdi çok başka 2 yıl sonra başka büyüyünce bambaşka... Allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin,gebe kalmak mucize ama sağlıklı ömürlü evlat sahibi olmak en büyük mucize..

bu da benim çingenemmm $DSC00726.webp

selam cicişlerr nasılsınızzzzzzzzzzzz
bugün itibari ile kanamam başladı düşük gerçekleşiyor belkide kürtaja gerek kalmayacak.
yarın sabah doktorumu arıycam gel derse gidicemm.
çok şükür ağrım sızım yokk.hangisi hayırlıysa o olsun dedim demek bölesi ii olcak.
bu arada bebişko beni listeden kaldırıver bacım.sonra yine yazarsın:8:
slm canımm cok sukur cnm hayırlısı buymus bundan sonra emınım hamıle kalman cok daha kolay...
aminn canım benim çok saol güzel dileklerin için
yaa sendemi ikiz diyosun kızzz:1:
hayırlısı olsun canm rabbim en güzelini bilir
ya bu sigara konusunu evet dr da söyledi
ama günde 1 içeyim dedim ama bugün 5 tane içtim üfffff ya

olim evet kuzum doktor 2 embriyo koymayı düşünüyorum dedi ama belli olmaz daha o sürece zaman var bakalım nasıl gelişecek durumlar
hayırlısı olsun diyorum tatlım kısmet..

hakkında hayırlısı böyledir belkide bebeğim..
hayır silmem korunacaksın nasılsa korunuyor yazıcam:27:

olimm canım hadi vur ovitrellayı ve çatlat o yumoşları hadi göreyim seniii:1:
canım benim şaka bir yana inşallah hayırla sonuçlansın ve herşey dileğin gibi olsun
burda herkez ıkız deyınce aklıma yattı ınsllah dedım:1::1::1::1:
aslında şöyleki:9:ben ramanda ıcıtıgım sıgarayı belkıde hıcbızaman ıcmedım ıftardan sahura nerdeyse 1 paket goturuyordum delı gıbı cnm ısıtyordu ve ne tesaduftur o ay hamıle kaldım hayırlısı buymus bılsem hamıle kalıcagımı tabı ıcmezdım...sen yıne de guzel bır yolculuğa cıktın sırf bunun ıcın azalt cnm
sözün bittiği yerdeyim arkadaşlar...inanın herşeyin hayırlısını istemek lazımmmış.artık bebeğim olmuyor diye hiç üzülmeyecegım.neden mi?çok eski biir arkadaşımın 2 yaşındaki kızının balkondan düşerek öldüğünü öğrenmiş bulunmaktayım.tv de de gösterdi belki görmüşsünüzdür.arkadaşım tiyatrocuydu.bazı dizilerde de rol almıştı.dünya tatlısı EYLÜL doğduğu ve ismini aldığı bu eylül ayında aramızdan uçuverdi..o artık bir melek..Rabbim hiç birimize kimseye bu acıyı yaşatmasın:5: hoşçakal EYLÜL...
oyy nazz tuylerım dıken dıken oldu allah aılesıne sabır versin:19:basınız saolsun

slm canımm cok sukur cnm hayırlısı buymus bundan sonra emınım hamıle kalman cok daha kolay...

burda herkez ıkız deyınce aklıma yattı ınsllah dedım:1::1::1::1:
aslında şöyleki:9:ben ramanda ıcıtıgım sıgarayı belkıde hıcbızaman ıcmedım ıftardan sahura nerdeyse 1 paket goturuyordum delı gıbı cnm ısıtyordu ve ne tesaduftur o ay hamıle kaldım hayırlısı buymus bılsem hamıle kalıcagımı tabı ıcmezdım...sen yıne de guzel bır yolculuğa cıktın sırf bunun ıcın azalt cnm

oyy nazz tuylerım dıken dıken oldu allah aılesıne sabır versin:19:basınız saolsun

saol canım teşekür ederim
bu arada sana da günaydın

biliyorum ne söylesek boş..
O Annenin yaşadığı acıyı hiç birimiz anlayamayız..
Büyük acı ALLAH sabır versin yüreğine...

üzülme bende dün kendi kendime karar aldım uzun uzun düşündüm..
belkide ömrüm boyunca hiç Anne olmayacağım,yada olacak ama bir süre sıkıntı çekicez. bu böyle gidebilirde..

artık kendimi herşeye hazırlıyorum,o olmasa Rabbim bana başka güzellikler yaşatsın inşallah.
hayırlı olanı bize nasip etsin aminn.

slm topik gülleriiii:3:
bu saat ve biz kızımla ayaktayızzzz:47:

geçmişi okudum, baharımm sen inançlı ve güçlü bi kızsın hakettiğin mutluluğu yaşayacaksın eminim

oli soni ve bebişş yeni dönem inşallah bebeklerinizi getirir,

nazcım inş seninde bu ay yumoşlar döllenir, ikiz geçti içimden:1: o haberi bende okudum ve içim yandı, inanın olmayan bişeyin acısı olanınkinin yanından bile geçmez ve evlat öyle bişeyki, her gün sevgisi artıyor, ben doğduğu günü hatırlıyorum hiç de abartılacak bi şey değil demiştim ama şimdi çok başka 2 yıl sonra başka büyüyünce bambaşka... Allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin,gebe kalmak mucize ama sağlıklı ömürlü evlat sahibi olmak en büyük mucize..

bu da benim çingenemmmEki Görüntüle 511655

canomm çok teşekkürler canım..

Cemre çok değişmiş maşallah balıma :54:
belki gün olur istemeye geliriz kızını hee :1:

selam kızlar...
olicim salı günü dualarım seninle:16::16::16::16:
melisim hadi hayırlısı olsun canım inşallah güzel yumurtaların olur sonra güzelce döllenirler:52::52::52::52:
baharım nerelerdesin nedir durumlar:26:
birselcim sen ne durumdasın tedavi vs..
naz yumurtaların gerçekten hayret verici:27:
sonnur hadi bakalım inşallah seninde tedavin bebiş getirir...
deryoşum metuş nasıl tepikliyormu artık:1:
nilay sende duymuşsun pıt pıtları sağlıkla doğsun inşallah...
özlem bir avazda doğurursun inşallah rabbim kolaylık versin...
arzu dönmüşsün aramıza hoşgeldin:16:
kızlar giremiyoruum artık deniz canı sağolsun artık uynanıkken hep kucak istiyor uyuduğundada iş güç malum...
ama aklım kalbim hep sizlerle..:16::16::16:
bu arada unuttuğum olduysa kusura bakmayın olurmu...
canım saol hepimize güzel dileklerde bulunmussun
kendimi metformine emanet ettim pasıcım gitmicem dr falan şimdilik oynata oynata bi hal oldum
ocaga dogru sanırım giderim
bebişi beklıyorum transferı falan olsun inşallah guzel haberlerını duyyum onun dr a gidecegim
denızoğlanı koklayıver bızım için özletme gel sıksık
kızlar bugün doktora gittim
alttan baktı yumoşlara ve iğneleri yazdı dozunu söyledi
şuanda hergün göbekten 2 faklı iğne vurcam ve folik asite devam
hayırlısıyla başlangıcımızı yaptık
Rabbim bu zorlu süreçte herkese ve bana yardım etsin
hepimizin dileğini versin inşallahh
tahminen 2 haftan var dediii
çok heyecanlıyım kızlarrrrrrrrrr:52::52::52::52:
çarşamba günü tekrar kontole gidicem
benden haberler böyleee
öpüyorum hepiniziiiiii:16::16::16::16:
hadı hayırlısı canım psikolojını saglam tut inşaallah güzel olacak hersey

selam cicişlerr nasılsınızzzzzzzzzzzz
bugün itibari ile kanamam başladı düşük gerçekleşiyor belkide kürtaja gerek kalmayacak.
yarın sabah doktorumu arıycam gel derse gidicemm.
çok şükür ağrım sızım yokk.hangisi hayırlıysa o olsun dedim demek bölesi ii olcak.
bu arada bebişko beni listeden kaldırıver bacım.sonra yine yazarsın:8:
hayırlısı baharcım hakkında
yeniden olacak insallah sağlıkla
bu bir sınav canım arkadasım üzülme sakın
Nilay,orlic,naz günaydın kızlar

gunaydın geçmışe takıldım nasılsın :3:

oliciiim hadı hayırlısı yarın 10 -11 civarı insallah sana dua edıcem yasin kehf falan ne bulursam okurum
insallah rahat geçirirsin ve bebegını alır gelırsın canım

nazcım başınsaolsun çok üzüldüm inan Rabbim sabır versın inş.

Son düzenleme:
BAHAR kuzum umarım ağrısız sancısız atlatırsın
ama sen kanaman bitince doktora görün parça falan kalmasın bir de onunla uğraşma
güzel kalbinin umudunu alacaksın canım benim

NAZ başın sağolsun,ALlah o miniğin ailesine sabır ,kuvvet versin
korkunç tarifsiz bir acı
kimselere yaşatmasın Allahım

CANOOO bu ne kız:nazar::nazar:
maşalah maşalah :nazar:
sütün yaramış tosuncuk olmuş sizinkiler ya DEniz de öyle Cemre de:nazar:

OLİM yarın büyük gün duamdasın:nazar:

NİLİİİ nasıl gidiyor gebelik başladı mı bulantılar falan aman olmasın inşallah

canım saol hepimize güzel dileklerde bulunmussun
kendimi metformine emanet ettim pasıcım gitmicem dr falan şimdilik oynata oynata bi hal oldum
ocaga dogru sanırım giderim
bebişi beklıyorum transferı falan olsun inşallah guzel haberlerını duyyum onun dr a gidecegim
denızoğlanı koklayıver bızım için özletme gel sıksık

hadı hayırlısı canım psikolojını saglam tut inşaallah güzel olacak hersey

oliciiim hadı hayırlısı yarın 10 -11 civarı insallah sana dua edıcem yasin kehf falan ne bulursam okurum
insallah rahat geçirirsin ve bebegını alır gelırsın canım

nazcım başınsaolsun çok üzüldüm inan Rabbim sabır versın inş.
birse cim allah rzı olsun cnm benm rabbim tez zamanda nasip etsin ..
BAHAR kuzum umarım ağrısız sancısız atlatırsın
ama sen kanaman bitince doktora görün parça falan kalmasın bir de onunla uğraşma
güzel kalbinin umudunu alacaksın canım benim

NAZ başın sağolsun,ALlah o miniğin ailesine sabır ,kuvvet versin
korkunç tarifsiz bir acı
kimselere yaşatmasın Allahım

CANOOO bu ne kız:nazar::nazar:
maşalah maşalah :nazar:
sütün yaramış tosuncuk olmuş sizinkiler ya DEniz de öyle Cemre de:nazar:

OLİM yarın büyük gün duamdasın:nazar:

NİLİİİ nasıl gidiyor gebelik başladı mı bulantılar falan aman olmasın inşallah

saol cnm sendende allah razı olsun...
cemre kız gelmişş maşallah ona kocaman olmuş..:16:

Back