Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet canım doğru diyosunda 3 tane olunca kafama takılıyo işte ister istemez
rabbim en hayırlısını nasip etsin hepimiz içinde inşallah

Tabiki haklısında düşünür insan ama hep güzel düşün
Doğduktan sonra avatarındaki gibi koyun koyuna yatırıp resim çekersin bize gönderirsin canım :))

deryoşumm ben nst ye 34. haftada girmeye başladım her hafta girdim doğuma kadar 4 kere girdim toplam, normal kilo olayı çok geniş bir aralık, 2500 doğan çok sağlıklı bebekler de var 5 kilo doğan da var. cemre 3400 gr doğdu, seninki de 3000-3300 arası doğar, sağlıklı olsun önemli değil kilo hemen büyüyorlar.

bebişşş 34. hafta bitince doğabilir seninkiler yengeminkiler öyle doğmuştu, hepsi de iyiydi hiç hastanede kalmadılar, sen de sakın stres yapma, hep ooo daha çok var diye düşün çünkü erkenmi doğarlar diye düşüne düşüne erken doğurursun bak relax ol:1:

Tabiki haklısında düşünür insan ama hep güzel düşün
Doğduktan sonra avatarındaki gibi koyun koyuna yatırıp resim çekersin bize gönderirsin canım :))

güzel düşünelim güzel olsun inşallah dimi pasim
ayy evet inşallah rabbim o günleri nasip ederde sağlıklı doğarlarda güzel güzel resimler koyarım sizlere:)

$Fotoğraf152.webp$Fotoğraf151.webp
DOKTOR AMCASI RAHATSIZ ETTİ OĞLUM NASIL DA BURUŞTURDU YÜZÜNÜ:1::1:
aynı babası dedi ayrıca çok mutlu oldum

deryoşumm ben nst ye 34. haftada girmeye başladım her hafta girdim doğuma kadar 4 kere girdim toplam, normal kilo olayı çok geniş bir aralık, 2500 doğan çok sağlıklı bebekler de var 5 kilo doğan da var. cemre 3400 gr doğdu, seninki de 3000-3300 arası doğar, sağlıklı olsun önemli değil kilo hemen büyüyorlar.

bebişşş 34. hafta bitince doğabilir seninkiler yengeminkiler öyle doğmuştu, hepsi de iyiydi hiç hastanede kalmadılar, sen de sakın stres yapma, hep ooo daha çok var diye düşün çünkü erkenmi doğarlar diye düşüne düşüne erken doğurursun bak relax ol:1:

benım doktor da rahat adam sanırım neden almadı ki nst ye benıı
neyse ondan iyi mi bilcem

evet canom doktorrda tahminen 34.haftaya dedi ama dur bakalım daha çooook var oldumu kız:1:
şimdilik iyiym canım sakinim relaxım inş. böyle devam ederim aslında korkum çok zayıf olup küvezde kalmaları o çok zor olur gibi
rabbim yardımcımız olsun

kızlar ben çıkıyorum ütü yapacağım
eşime kumaş pantolon aldık güya ütülediler ama bozuk olmuş
şimdi ben bozuk ütüyü düzeltmeye gidiyorum
dua edin bana:1::1:
hepiniz öpüldünüz

evet canom doktorrda tahminen 34.haftaya dedi ama dur bakalım daha çooook var oldumu kız:1:
şimdilik iyiym canım sakinim relaxım inş. böyle devam ederim aslında korkum çok zayıf olup küvezde kalmaları o çok zor olur gibi
rabbim yardımcımız olsun

sen o haftalara gel hiçbirşey olmaz, küvezde kalsalar bile sadece biraz minik oldukları için kalırlar, kilo alınca çıkarırlar zaten ama dediğim gibi bizim üçüzler anneleriyle birlikte çıktılar hastaneden

ki benim düşüncem sen kayserilisin, o mantıları, katmerleri, börekleri yiyipte büyümeyecek bebek olamaz:56:

Eki Görüntüle 585357 Eki Görüntüle 585358
DOKTOR AMCASI RAHATSIZ ETTİ OĞLUM NASIL DA BURUŞTURDU YÜZÜNÜ:1::1:
aynı babası dedi ayrıca çok mutlu oldum

maşallah şuna bak ya ne zaman büyüdün sen:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
derya ben senin testten döndüğün günü hatırlıyorum hamileyimmm diye haber verdiğini
o günlerde okuyordum yazmıyordum henüz

bize çabuk geçti gibi de sana zor geçmiştir
bizim de olacak mı bu resimlerden acaba
ben de istiyorum:46:

sen o haftalara gel hiçbirşey olmaz, küvezde kalsalar bile sadece biraz minik oldukları için kalırlar, kilo alınca çıkarırlar zaten ama dediğim gibi bizim üçüzler anneleriyle birlikte çıktılar hastaneden

ki benim düşüncem sen kayserilisin, o mantıları, katmerleri, börekleri yiyipte büyümeyecek bebek olamaz:56:

kız allah seniiii ne güldüm ya:9:
hamile kaldığımdan beri ne katmer yiyebildim ne mantı ne börek ama bundan sonrasında rahatladım yiyecem inşallah şişecek benim bebişler:32:

tickeri anlatmak zor şimdi sana:1:
takvim daha kolay profiline gir bebeğin doğacağı tahmini tarihi yaz çıkar hemen

bence özele git canım ilk kontrol önemli sonra gerekirse değiştirisin devlete geçersin
aman boşver benimkide ilk duyduğunda aramamıştı gıcık olmuştum:47:

aaa kız ilk defa zor bişeyi seçtim bi yardım edeydin hee :1::1: tamam buldum baharrr :9:

hee evet cnm ben özele gidicem yarın dayanamadım ve aradım kayınvalidemi :1: ee napıyon diyo bana ee dedim anne aramadın bekledim şeyy arıcaktımda şimdi yemek yedik vs işte.. amann banaee keyfi bilir :37:

Arar canım merak etme :))

aradım aradım :1:

eğer ticker yapmak istersen de bu adrese tıkla
Google Translate
burdan gebelik yazan kısmı tıkla
tam boy tickeri seç next e bas
orda birsürü grafik var beğendiğini seç nexte bas
sonra bebiş rresimleri var istediğini seçip yine next e bas
sonra sayfanın sol kısmında Expected Due Date yazan yere bebeğin doğacağı tahmini tarihi yaz
sonra Last Menstrual Period yazan yere son adetini gir
sonra renk seçebilirsin alttan buraya kadar gel kk ya nasıl ekliceni anlatırım:1:

$2012-12-23 17.41.11.webp
kızlar bakın bu 1. bebeğim
$2012-12-23 17.42.46.webp
bu da 2. bebeğim
$2012-12-23 17.43.15.webp
bu daaaa 3. bebeğim
hepsi bir resme sığmıyolar artık o yüzden ayrı ayrı poz veriyoruz:1:
burda 13 haftalıklar:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X