Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canlarım nasılsınız
kimseler gelmiyor artık :50: ne var ne yok?
BİRSEL canım kese görünmüş şükür
CANOOO bu ne kız maşallah süphanllah:nazar:sizin memlekette yaz mı var gııı ev sıcak sanırsam:1:soymuşsun çoçuğu
dün mehmet tunamın mevlüdü vardı şükür telaş atlatılıdı
23 günlük olduk bugün :emir_bebek::nazar:
herkes kendine iiyi baksın
öpüyorum:54:

canlarım nasılsınız
CANOOO bu ne kız maşallah süphanllah:nazar:sizin memlekette yaz mı var gııı ev sıcak sanırsam:1:soymuşsun çoçuğu

maşallah tunama:nazar: bikaç foto koy mevlütten cicileriyle görelim prensi merak ettm, kırkı çıktımı çabucak büyümeye başlıyorlar, yarısı bitmiş az kalmış, 10 dakikalığına resim için soydum:1:

bizde seni öptükkk..

Birsel hamilelik takvimini koyduğuna göre bebeğin iyidir inşallah ne dedi doktor?

Melisss sen neler yapıyosun canım evdesin dimi? ya sana zahmet olmazsa bi ara listedeki sat tarihimi 12 kasım olarak değiştirir misin 12 aralık değil çünkü :) yanlış söylemişim demekki

Pasimm sen nasılsın görüşmeyeli Denizimiz nasıl artık büyümüştür yaa bi foto bekliyorum :nazar:

Canoo Cemre nasıl kız koy resim göreyim ya değişmiştir baya

Hülya tatlım msn den de yazdım sana cevap bekliyorum hee :)

Bahar iyisindir umarım..

Hale sende hiç görünmüyorsun iyisindir umarım :26:

Nilay'cım maşallah size artık sıra sende hazırlıklar nasıl gidiyor?

Derya oğluşun nasıl ? nasıl gidiyor Annelik?

Naz sende iyisindir inşallah neler yapıyosun?

Behiye sende kayıplardasın ?

Herkes kendi kabuğuna çekilmiş gibi.. sessiz sessiz. . merak ettim sizleri kızlar
evet cnmm ya sıra bızde ama zaman gecmıyo 31 hafta olduk sabırsızlık basladı hazırlıklarımız bıttı sayılır cok sukur senın nasıl gıdıyor cınsıyet ne zmn bellı olcak

dün gördük kesemızı kızlar inş. 0,5cm çapında 1-1,15 mm miş. Henüz sadece keseciğimiz görünüyor ama 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını duyacağız inş.
inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip olsun.
hale bahar naz behiye ve isteyenlerede en kısa zamanda versin rabbim
hep dualarımdasınız kızlar inşallah gebedaş olcaz 4 ünüzlede
ümitsiz olmayın inş. olcak
cok sukur cnm ınsallah kalp atıslarınızıda hayırlısıyla duyarszınız

çok şükür canım gözünaydın artık rahatla bol dua et ve kendine çok iyi bak bebeğin hep seninle olur inşallah
darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza
ben tesadüfen gördüm behiye zaten gebeymiş burda söylemedi ama başka yerde okudum hayırla kucağına alsın inşallah oda

oyy maşallah kızına ya kocaman abla oldu tabi:))

canım ben iyiyim bugünüme şükür diyelim evet evdeyim dinleniyorum baya ağırlaştım idare ediyorum
sen nasılsın eşine geçmiş olsun canım
bebişin nasıl nasıl gidiyo hamilelik

çok merak ediyorum valla seni 3 bebekle baya büyümüştür karnın :) bebişte iyidir heralde gittiğim hastane çok dolu anca önümüzdeki Cuma gününe randevu alabildim 10 gün önce kan vermiştim sonucunu göstercem ama 12 gün sonraya gün alabildim düşün :) olsun artık bekleyip sabrediyorum inş cinsiyetinide öğrenmiş olucaz

canlarım nasılsınız

Maşallah deryoşş günleri sayarken bi bakmışsın kocaman olmuş tecrübe konuşuyor ehehehh :P sende kendine iyi bak

evet cnmm ya sıra bızde ama zaman gecmıyo 31 hafta olduk sabırsızlık basladı hazırlıklarımız bıttı sayılır cok sukur senın nasıl gıdıyor cınsıyet ne zmn bellı olcak

heyecan merak hepsi var dimi :) normal mi sezeryan mı belli mi cnm

bizimde cuma kontrolümüz heralde o zamana kadar cinsiyetide belli olur :)

sizin bi tahmininz var mı kızlar

çok merak ediyorum valla seni 3 bebekle baya büyümüştür karnın :) bebişte iyidir heralde gittiğim hastane çok dolu anca önümüzdeki Cuma gününe randevu alabildim 10 gün önce kan vermiştim sonucunu göstercem ama 12 gün sonraya gün alabildim düşün :) olsun artık bekleyip sabrediyorum inş cinsiyetinide öğrenmiş olucaz

Maşallah deryoşş günleri sayarken bi bakmışsın kocaman olmuş tecrübe konuşuyor ehehehh :P sende kendine iyi bak

heyecan merak hepsi var dimi :) normal mi sezeryan mı belli mi cnm

bizimde cuma kontrolümüz heralde o zamana kadar cinsiyetide belli olur :)

sizin bi tahmininz var mı kızlar

bence erkek:1::1::1::1::1::1:

selam güzellikler:3: birselcim çok sevindim, keyfini çıkar artık her gün bir mucize büyüyor..

buyrun teyzeleri kızım.. ama artık abla olduk biz, topacın en büyük kız bebeği:1:
Eki Görüntüle 634871
maşallah fıstık olmus yaaaaa
darısı bizim boyle büyütmemize inş.
saol canım dua et lutfen
canlarım nasılsınız
evet çok şükür derya darısı bize inş.
metuşu öp bizim için

inşallah nilaycım inşallah
hayırlısı hakkımızda
sen nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık

günaydın kızlar nasılsınız? iyi olduğunuz haberlerinizi alıyorum gerçi Allah a bin şükür.. orlic keseyi görmüşsün.. maşaAllah kızlar yaa..

aslında bende gebeyim ama hiç gebe gibi hissetmediğim hissedemediğim için bişey demedim.. 4+2 de gittim doktora değerim 2400 lerde çıktı tabi ben çok korktum sizler biliyorsunuz benim birde dış gebelik deneyimim var o yüzden korktum ama doktor göbekten baktı bişey görmedi sonra alttan muayenede keseyi gördü ama ne kese boyu ne bişeyhiçbirşey demedi, gebelik başlamış keseni görüyorum dedi.. 15 gün sonra gel dedi.. ctesi günü gitmem gerekiyor.. çok da korkuyorum hiç mide bulantım falanda yok.. ve gerçekten korkuyorum.. durumlar böyle işte depresyonda gibiyim sanki.. sürekli endişeli, sürekli korkulu.. orlic ya sende mide bulantıların başladı mı?
Allah hepimize tümm dileyenlere inşAllah sağlıklı, huzurlu evlatlar nasip etsin.. gebe olanlara hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin Allah. bu arada bugun itibariyle 5+6 dayım ben..

günaydın kızlar nasılsınız? iyi olduğunuz haberlerinizi alıyorum gerçi Allah a bin şükür.. orlic keseyi görmüşsün.. maşaAllah kızlar yaa..

aslında bende gebeyim ama hiç gebe gibi hissetmediğim hissedemediğim için bişey demedim.. 4+2 de gittim doktora değerim 2400 lerde çıktı tabi ben çok korktum sizler biliyorsunuz benim birde dış gebelik deneyimim var o yüzden korktum ama doktor göbekten baktı bişey görmedi sonra alttan muayenede keseyi gördü ama ne kese boyu ne bişeyhiçbirşey demedi, gebelik başlamış keseni görüyorum dedi.. 15 gün sonra gel dedi.. ctesi günü gitmem gerekiyor.. çok da korkuyorum hiç mide bulantım falanda yok.. ve gerçekten korkuyorum.. durumlar böyle işte depresyonda gibiyim sanki.. sürekli endişeli, sürekli korkulu.. orlic ya sende mide bulantıların başladı mı?
Allah hepimize tümm dileyenlere inşAllah sağlıklı, huzurlu evlatlar nasip etsin.. gebe olanlara hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin Allah. bu arada bugun itibariyle 5+6 dayım ben..

yok canım kese gorunduyse dış gebelık olmazki görünmese sorun vardır
bana keseyı gorür gormez oh dedi dış gebelık deil gözün aydın dedı
üstelık bak sanırım 6. haftamdayım ne bulantı ne tıksınme hiç belırtım yok sadece goguslerım arıyo o kadar korkma
bende cok korktum ama keseyı gorunce rahatladım üstelik degerınde cok yüksekmiş canım benım
sık kontrole gıt bu kadar endişeliysen
Allah korktuguna ugratmasın inşallah gebedaş olalım
darısı halemle bahacııma

yok canım kese gorunduyse dış gebelık olmazki görünmese sorun vardır
bana keseyı gorür gormez oh dedi dış gebelık deil gözün aydın dedı
üstelık bak sanırım 6. haftamdayım ne bulantı ne tıksınme hiç belırtım yok sadece goguslerım arıyo o kadar korkma
bende cok korktum ama keseyı gorunce rahatladım üstelik degerınde cok yüksekmiş canım benım
sık kontrole gıt bu kadar endişeliysen
Allah korktuguna ugratmasın inşallah gebedaş olalım
darısı halemle bahacııma

yoook tabi dış gebelik ihtimali kalmamış ama ben ilk gittiğimde göbekten baktı ne gebelik var diyebilirim ne yok diyebilirim dedi sonra bi kan ver ona göre konuşalım dedi o sırada kanda 2400 ü görünce çok ağladım hastanede ama ne ağlama kesin dedim dış yine başıma geldi sonra doktor alttan ultrason cihazını koyduğu anda gebeliğin başlamış dedi kesende var dedi inan doktora sarıldım ağlamaktan bi hal oldum sonra 15 gün sonra gel dedi işte bu ctesi 15.gün gidicem Allah kısmet ederse ama yüreğim ağzımda.. yine kan alıcaklar diye daha şimdiden stresdeyimm.. Allah inşAllah hepimize kısmet eder hayırlı evlatlar, ben çok üzülüyorum midem bulanmıyor diye boş gebelik olmasın diye de korkunun ecele faydası yok işte.. hayırlısını dileyelim Rabbimden..

Behiye'cim tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.. Bence bir sorun olsa doktorun o zaman söylerdi. Ben gebeliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktım,ve hiç bulantım yoktu. Hülyanında öyle benden bir ay geride onunda hala başlamadı.. bulantılar genellikle 8.haftalarda başlıyor cnm.

Behiye'cim tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin.. Bence bir sorun olsa doktorun o zaman söylerdi. Ben gebeliğimi öğrendiğimde 6 haftalıktım,ve hiç bulantım yoktu. Hülyanında öyle benden bir ay geride onunda hala başlamadı.. bulantılar genellikle 8.haftalarda başlıyor cnm.

ya inşAllahh ya inşAllah inanın kafayı sıyırdım sanırım.. sürekli kendimi dinliyorum.. umarım dediğiniz gibi sıkıntı yoktur.. doktor garip birşekilde rahat diyorum ki benim düşüklerim var, ne düşük önleyici verdi ne bişey.. tekrar kan testi içinde çağırmadı hani 2 gün sonra çağırıyorlar ya onu da istemedi belki dedim keseyi gördüğü için çağırmadı.. amaaaann bilemedim ki.. hayırlısıyla cumartesi günü inşAllah hayırlısıyla netleşir herşey.. Allah hepimizin, benimde yüzümü güldürsün..

Canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin.:52::52:keseyi gördüysen korkucak birşey yok endişe etme:46:benim 9+3 hala bulantım yok bunu takma miden bulanmasın daha iyi boşver:)

evet canım ben başka bi topikte görmüştüm gebe olduğunu ama yazmaya fırsatım olmadı
hayırlı olsun korkma inşallah bebeğin hep seninle olur

Canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin.:52::52:keseyi gördüysen korkucak birşey yok endişe etme:46:benim 9+3 hala bulantım yok bunu takma miden bulanmasın daha iyi boşver:)

evet canım ben başka bi topikte görmüştüm gebe olduğunu ama yazmaya fırsatım olmadı
hayırlı olsun korkma inşallah bebeğin hep seninle olur

ya yine o kadar huzursuz uyandım ki bu sabah gelip hemen bana takma demiş misiz diye bakayım dedim.. ki çok şükür demişsiniz.. o kadar çok takıyorum ki midemin bulanmamasını bu kadar olur, geceleri hep göğüslerimin hassasiyetlerini kontrol ediyorum.. Allah ım inşAllah güldürür yüzümüzü inanın ben kesenin keyfini çıkaramıyorum..dua topiğinde oluyorum.. bizim bu sayfalarda Allah a bin şükür gebeler çoğunlukta olduğu için gelen arkadaşlar çok çok az oldu.. inşAllah kızlar hepimizin güler yüzü..

Back
X