• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sebepten ayrılmak mı gerekir

mrv10

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
41
11
13
Balıkesir
arkadaşlar ortaokuldan tanıdıgım bi çocuk vardı.seneler sonra malum facebook kullanılmaya başlandı.öylesine arkadaşça muhabbet ediyorduk havadan sudan.kendisi iş icabı bulundugum ilin dışında yaşıyor.buraya geldikçe kahve olsun vs yemek ısmarlamak istedi ben de hemen atlamış gibi olmamak için bahane üretip kabul etmedim.1 sene boyunca ara ara devam etti bu.zamanla tabi hoşlanmaya başladıgını hissettim.o buraya gelince arabayla geçerken denk geldigimizde selam verir gülümserdi.konusmalarından anladıgım kadarıyla ciddi ciddi görüşmek istiyordu,o zamanlardan bildigim kadarıyla muhabbeti hoştu tabi aradan kaç sene geçmiş insanlar elbet değişiyor..görüşmek istemesini kabul ettim ilk görüşmemiz çok hoş geçti heyecanlıydı o da ben de..konusurken gözlerinin içi gülüyordu ona o an resmen aşık olmuştum.ertesi gün il dışına gittigi için çalıştıgım yere güller göndermiş öylesine guzeldiki.neyse bundan sonra üç dört sefer daha görüştük o geldikçe,yai çıkmaya başladık.ama sankı senelerdir görüşmüyor gibi değildik oylesıne sıcaktıki muhabbetimiz.biz artık lise çagında değiliz seninle ciddi düşünüyorum dedi ramazan bayramından sonra isteme söz nişan vs yapmaya karar verdik.1 sene sonra da evleniriz dedi biraz daha birikim yapıp..1,5 ay çıktık.diyeceksinizki 1,5 ayda ınsan evlenmeyemi karar verir. bundan önce 3,5 yıl biriyle çıktım anlaşamıyoruduk ben hep sabrettim düzelirmiyiz falan diye ama olmadı ayrıldım.içim ısınmamıştı ona bir türlü onu daha da uzmeden ayrılmaya karar vermiştim.her neyse bu 2.çıktıgımla sankı senelerdir anlaşıyor gibiydik o da aynı şeyi söylüyordu sen daha önce nerdeydin filan diye.her şeyimiz öylesine uyumluyduki.benimle mutlu oldugunu gerçekten belli ediyordu.ama ne olduysa bi anda ayrılmaya karar verdi.sebebi de şu.bu kişinin çok yakın arkadaşı kardes gibi gördügü kişi ortaokuldan arkadaşı bana bakmıştı o zamanlar hani arkadaşlık teklifi olurya onu etmişti ben de çocukum tabi ne anlıyorsak kabul etmiştik,çıkma bile denmez biliyosunuz bahcede iki tur atarsın beraber o kadar işte :) neymiş biz evlenirsek ailece gelip gitme oldugunda o kardeşi gibi gördügü kişi bana yan gözle bakarsa bunu kaldıramazmış..kardeşi gibi gördügü kişi de zaten 1 ay sonra evleniyor..neyse düğün planları yaparken benden hiçbir şey saklamadı.babasının eve pek bakmadıgını söyledi maddi anlamda.düğünü kendi çabalarıyla yapacagını söyledi.ben hepsini olumlulukla karşıladım.arabası vardı onu satacaktı.ben de takma kafana bız anlaştıktan sonra gerisi önemlı değil bilezikmiş şuymuş buymuş takmam onları kafaya dedim,düğün salonu şu olsun diye tutturmam mobılya falan dedim.biz mutlu olmayı sürdürelim o bana yeter dedim.düğünü 1 sene sonra düşünüyorduk ama arabayı satışa çıkardı biriyle fiyat konusunda anlaştı 1 hafta sonra satacaktı,satmasına iki gün kala bu kardeşim dedigi kişiyi bahane göstererek benden ayrıldı msjla..ben tabi şok.agzıma geleni söyledim.hazmedemedim hala daha hazmedemiyorum.böyle bi ayrılık sebebi mantıklı mı,başka bi sebep olabılır mı bana söylemedigi.yaklaşık 1 sene boyunca benımle olumlu düşünen biri bianda bu kararı verdi..dün gördüm arabasını eve bize çok yakın olmasa da yakın sayılır aynı mahalledeyiz,satmamış kapının önündeydi.ayrılalı 2 ay oldu.insanlar niye böyle ? iyi niyetli oldukça her şeyi olumlu karşıladıkça niye ters tepiyorlar.tam mutlulugu yakaladım derken hüsran..

Daha ilişkinizin ilk başında öyle en heyecanlı, en civcivli zamanınızda gaza gelmiş, öyle evlenelim filan demiş, ama sonra işin ciddiye binecek olduğunu anladığı zaman tırsıp kaçmıştır.

bahane bahane bahane
sebebi kendi bilir....
hem ne demek onu istemem bunu istemem
az bişey biliyorsam şu hayatta...isteyeceksin:)

ya
maddi durumlarını bildigim için bu yuzden isteyen taraf olmadım kendimi onun yerine koydum.ama işte degmezmiş..
istesende istemesende zaten sana niyetli değilmiş baksana...ayrıca sunduğu bahane komik ötesi...en azından ayrılık sebebi değildir yahu...
ama belki arkadaşı da tekin değil gerçekten ona güvenmiyor...ama o zamanda onla arkadaş olduğu sürece evlenemeyecek korkusundan...tuhaf

Bence adam paranoyak böyle bişeye takılıyosa evlendikten sonra nelere takılacaktı kim bilir.. bence bundan sonra dönerse kabul etme böyle sorunlu bi adamla ömür geçmez bak allahın sevdiği kuluymuşsun neresinden dönersen kar.. yolun açık olsun canım

iş ciddiye binince korkmuştur. Korkak adamdan da fayda gelmez zaten..

benim eski sevgilimde biz çıkarken bikaç ay sonra askere gidicem diyodu sürekli sonrasın da ayrıldık falan bir buçuk sene geçti hala gitmemiş yalan erkeklerin en sevdiği işi sanırım..

Bence adam paranoyak böyle bişeye takılıyosa evlendikten sonra nelere takılacaktı kim bilir.. bence bundan sonra dönerse kabul etme böyle sorunlu bi adamla ömür geçmez bak allahın sevdiği kuluymuşsun neresinden dönersen kar.. yolun açık olsun canım

aslında buluştugumuzda falan hiç öyle aşırı kıskanç bidavranışları yoktu.açıkçası o yuzden bu bahanesine inanmadım..zoruma giden bana umıt vermesi :/

iş ciddiye binince korkmuştur. Korkak adamdan da fayda gelmez zaten..

benim eski sevgilimde biz çıkarken bikaç ay sonra askere gidicem diyodu sürekli sonrasın da ayrıldık falan bir buçuk sene geçti hala gitmemiş yalan erkeklerin en sevdiği işi sanırım..

evet artık hiç bi şeye şaşmıyorum bu hayatta,neler görüyoruz çevremizde.devir o kadar kötüki..Allah beterinden korusun hepimizi

aslında buluştugumuzda falan hiç öyle aşırı kıskanç bidavranışları yoktu.açıkçası o yuzden bu bahanesine inanmadım..zoruma giden bana umıt vermesi :/
Etraf dengesizlerle dolu işte.. bi kızın ahını almak bu kadar kolay işte. Canım benim bak daha 1 buçuk ay diyosun bu zamanda aşırı kıskanç olduğunu nerden bilcen belkide daha kıskanacağı bi durum olmamıştır.. sen kafandan atmaya unutmaya bak bundan sonra bence

ama ne olduysa bi anda ayrılmaya karar verdi.sebebi de şu.bu kişinin çok yakın arkadaşı kardes gibi gördügü kişi ortaokuldan arkadaşı bana bakmıştı o zamanlar hani arkadaşlık teklifi olurya onu etmişti ben de çocukum tabi ne anlıyorsak kabul etmiştik,çıkma bile denmez biliyosunuz bahcede iki tur atarsın beraber o kadar işte :)

İyi de bu mevzu siz küçükken yaşanmadı mı?

Yani ilişkiye başlarken, size çiçekler gönderirken, evlilik konusunu konuşurken bu durumu bilmiyor muydu?

Ortaokuldayken iki tur attığınız insan iş ciddiye binince mi problem olmuş?

Bakmış siz evliliğe hazırsınız ve bir açığınız yok zaten haberdar olduğu bir konuyu gündeme getirmiş...

Evlilikten kaçmak için ne yapacağını şaşırmış adam...

Bir arkadaşımda sizin gbi orta okulda su anki kocasinin kardeşiyle çıkmıştı kocası bunu biliyodu ve gülüp geçtiler 3 yillik evliler düşün oz kardesi. Eğer birini gerçekten sevdiysen bunların hiçbiri bahane değil. Arkadaşın tek sorunu zora gelememesi. Maalesef bazı erkekler boyle korkak oluyor

Hemen atlamak için bulusmadin da.. 1,5 ay içinde sözlenmek "hemen atlamak" degilde ne oluyor?
Zaten 1,5 ay içinde evlemek istiyen sahislara saglikli degil gözü ile bakiyorum.

Velev ki siz istisnasiniz, harika, ayni filmlerdeki gibi bir ask yasiyorsunuz, adam hiç bir sekilde olgun, kendi ayaklarin üzerine duran bir insan degil. Ne demek "babam eve bakmiyor", yada dügün yapmak için insan araba satarmi? Adamin parasi yok, evliligi düsünüyor güya..

Sanirim sende pek mantikli düsünemedin artik. Geçmis iliskinden dolayi sevgi, ve aski o kadar özlemissinki gözün döndü sanirim. Artik o çoçugu fazla düsünme, iyikine olmamis bu is. Yinede ders olsun sana, 1,2 ay içinde evlenmek istiyen insandan hayir gelmez.

Ha gerçekten nedeni merak edersen, adam olgun olmadigi için bir an kafasina vurdu bu evlilik olayi. Yani ilk basta o laflari zirvaladi ancak bu isin ciddiyeti sonradan aklina geldi. Tabiki adam buna hazir degildi. Daha 1,5 aydir tanimis oldugu bir kiz için böyle bir adam asla arabasini satamazdi zaten. Ondan dolayi böyle saçma bir bahane ile geliyor ki üstelik suç sende kalsin, onda kalmasin diye. Yani kisacasi yol ver gitsin..

Bence bu çocuk senle dalga geçmiş herhalde bahse girdi seven böyle ayrılmaz birde aklında bulunsun erkek kısmından herşey isteyeceksi
arkadaşlar ortaokuldan tanıdıgım bi çocuk vardı.seneler sonra malum facebook kullanılmaya başlandı.öylesine arkadaşça muhabbet ediyorduk havadan sudan.kendisi iş icabı bulundugum ilin dışında yaşıyor.buraya geldikçe kahve olsun vs yemek ısmarlamak istedi ben de hemen atlamış gibi olmamak için bahane üretip kabul etmedim.1 sene boyunca ara ara devam etti bu.zamanla tabi hoşlanmaya başladıgını hissettim.o buraya gelince arabayla geçerken denk geldigimizde selam verir gülümserdi.konusmalarından anladıgım kadarıyla ciddi ciddi görüşmek istiyordu,o zamanlardan bildigim kadarıyla muhabbeti hoştu tabi aradan kaç sene geçmiş insanlar elbet değişiyor..görüşmek istemesini kabul ettim ilk görüşmemiz çok hoş geçti heyecanlıydı o da ben de..konusurken gözlerinin içi gülüyordu ona o an resmen aşık olmuştum.ertesi gün il dışına gittigi için çalıştıgım yere güller göndermiş öylesine guzeldiki.neyse bundan sonra üç dört sefer daha görüştük o geldikçe,yai çıkmaya başladık.ama sankı senelerdir görüşmüyor gibi değildik oylesıne sıcaktıki muhabbetimiz.biz artık lise çagında değiliz seninle ciddi düşünüyorum dedi ramazan bayramından sonra isteme söz nişan vs yapmaya karar verdik.1 sene sonra da evleniriz dedi biraz daha birikim yapıp..1,5 ay çıktık.diyeceksinizki 1,5 ayda ınsan evlenmeyemi karar verir. bundan önce 3,5 yıl biriyle çıktım anlaşamıyoruduk ben hep sabrettim düzelirmiyiz falan diye ama olmadı ayrıldım.içim ısınmamıştı ona bir türlü onu daha da uzmeden ayrılmaya karar vermiştim.her neyse bu 2.çıktıgımla sankı senelerdir anlaşıyor gibiydik o da aynı şeyi söylüyordu sen daha önce nerdeydin filan diye.her şeyimiz öylesine uyumluyduki.benimle mutlu oldugunu gerçekten belli ediyordu.ama ne olduysa bi anda ayrılmaya karar verdi.sebebi de şu.bu kişinin çok yakın arkadaşı kardes gibi gördügü kişi ortaokuldan arkadaşı bana bakmıştı o zamanlar hani arkadaşlık teklifi olurya onu etmişti ben de çocukum tabi ne anlıyorsak kabul etmiştik,çıkma bile denmez biliyosunuz bahcede iki tur atarsın beraber o kadar işte :) neymiş biz evlenirsek ailece gelip gitme oldugunda o kardeşi gibi gördügü kişi bana yan gözle bakarsa bunu kaldıramazmış..kardeşi gibi gördügü kişi de zaten 1 ay sonra evleniyor..neyse düğün planları yaparken benden hiçbir şey saklamadı.babasının eve pek bakmadıgını söyledi maddi anlamda.düğünü kendi çabalarıyla yapacagını söyledi.ben hepsini olumlulukla karşıladım.arabası vardı onu satacaktı.ben de takma kafana bız anlaştıktan sonra gerisi önemlı değil bilezikmiş şuymuş buymuş takmam onları kafaya dedim,düğün salonu şu olsun diye tutturmam mobılya falan dedim.biz mutlu olmayı sürdürelim o bana yeter dedim.düğünü 1 sene sonra düşünüyorduk ama arabayı satışa çıkardı biriyle fiyat konusunda anlaştı 1 hafta sonra satacaktı,satmasına iki gün kala bu kardeşim dedigi kişiyi bahane göstererek benden ayrıldı msjla..ben tabi şok.agzıma geleni söyledim.hazmedemedim hala daha hazmedemiyorum.böyle bi ayrılık sebebi mantıklı mı,başka bi sebep olabılır mı bana söylemedigi.yaklaşık 1 sene boyunca benımle olumlu düşünen biri bianda bu kararı verdi..dün gördüm arabasını eve bize çok yakın olmasa da yakın sayılır aynı mahalledeyiz,satmamış kapının önündeydi.ayrılalı 2 ay oldu.insanlar niye böyle ? iyi niyetli oldukça her şeyi olumlu karşıladıkça niye ters tepiyorlar.tam mutlulugu yakaladım derken hüsran..
arkadaşlar ortaokuldan tanıdıgım bi çocuk vardı.seneler sonra malum facebook kullanılmaya başlandı.öylesine arkadaşça muhabbet ediyorduk havadan sudan.kendisi iş icabı bulundugum ilin dışında yaşıyor.buraya geldikçe kahve olsun vs yemek ısmarlamak istedi ben de hemen atlamış gibi olmamak için bahane üretip kabul etmedim.1 sene boyunca ara ara devam etti bu.zamanla tabi hoşlanmaya başladıgını hissettim.o buraya gelince arabayla geçerken denk geldigimizde selam verir gülümserdi.konusmalarından anladıgım kadarıyla ciddi ciddi görüşmek istiyordu,o zamanlardan bildigim kadarıyla muhabbeti hoştu tabi aradan kaç sene geçmiş insanlar elbet değişiyor..görüşmek istemesini kabul ettim ilk görüşmemiz çok hoş geçti heyecanlıydı o da ben de..konusurken gözlerinin içi gülüyordu ona o an resmen aşık olmuştum.ertesi gün il dışına gittigi için çalıştıgım yere güller göndermiş öylesine guzeldiki.neyse bundan sonra üç dört sefer daha görüştük o geldikçe,yai çıkmaya başladık.ama sankı senelerdir görüşmüyor gibi değildik oylesıne sıcaktıki muhabbetimiz.biz artık lise çagında değiliz seninle ciddi düşünüyorum dedi ramazan bayramından sonra isteme söz nişan vs yapmaya karar verdik.1 sene sonra da evleniriz dedi biraz daha birikim yapıp..1,5 ay çıktık.diyeceksinizki 1,5 ayda ınsan evlenmeyemi karar verir. bundan önce 3,5 yıl biriyle çıktım anlaşamıyoruduk ben hep sabrettim düzelirmiyiz falan diye ama olmadı ayrıldım.içim ısınmamışt

Bence senle dalga geçmiş seven böyle yapmaz birde aklında bulunsun erkek kısmından herşey isteyeceksin istedikçe kıymetin artar birşeyden geri kalma derim ben
arkadaşlar ortaokuldan tanıdıgım bi çocuk vardı.seneler sonra malum facebook kullanılmaya başlandı.öylesine arkadaşça muhabbet ediyorduk havadan sudan.kendisi iş icabı bulundugum ilin dışında yaşıyor.buraya geldikçe kahve olsun vs yemek ısmarlamak istedi ben de hemen atlamış gibi olmamak için bahane üretip kabul etmedim.1 sene boyunca ara ara devam etti bu.zamanla tabi hoşlanmaya başladıgını hissettim.o buraya gelince arabayla geçerken denk geldigimizde selam verir gülümserdi.konusmalarından anladıgım kadarıyla ciddi ciddi görüşmek istiyordu,o zamanlardan bildigim kadarıyla muhabbeti hoştu tabi aradan kaç sene geçmiş insanlar elbet değişiyor..görüşmek istemesini kabul ettim ilk görüşmemiz çok hoş geçti heyecanlıydı o da ben de..konusurken gözlerinin içi gülüyordu ona o an resmen aşık olmuştum.ertesi gün il dışına gittigi için çalıştıgım yere güller göndermiş öylesine guzeldiki.neyse bundan sonra üç dört sefer daha görüştük o geldikçe,yai çıkmaya başladık.ama sankı senelerdir görüşmüyor gibi değildik oylesıne sıcaktıki muhabbetimiz.biz artık lise çagında değiliz seninle ciddi düşünüyorum dedi ramazan bayramından sonra isteme söz nişan vs yapmaya karar verdik.1 sene sonra da evleniriz dedi biraz daha birikim yapıp..1,5 ay çıktık.diyeceksinizki 1,5 ayda ınsan evlenmeyemi karar verir. bundan önce 3,5 yıl biriyle çıktım anlaşamıyoruduk ben hep sabrettim düzelirmiyiz falan diye ama olmadı ayrıldım.içim ısınmamıştı ona bir türlü onu daha da uzmeden ayrılmaya karar vermiştim.her neyse bu 2.çıktıgımla sankı senelerdir anlaşıyor gibiydik o da aynı şeyi söylüyordu sen daha önce nerdeydin filan diye.her şeyimiz öylesine uyumluyduki.benimle mutlu oldugunu gerçekten belli ediyordu.ama ne olduysa bi anda ayrılmaya karar verdi.sebebi de şu.bu kişinin çok yakın arkadaşı kardes gibi gördügü kişi ortaokuldan arkadaşı bana bakmıştı o zamanlar hani arkadaşlık teklifi olurya onu etmişti ben de çocukum tabi ne anlıyorsak kabul etmiştik,çıkma bile denmez biliyosunuz bahcede iki tur atarsın beraber o kadar işte :) neymiş biz evlenirsek ailece gelip gitme oldugunda o kardeşi gibi gördügü kişi bana yan gözle bakarsa bunu kaldıramazmış..kardeşi gibi gördügü kişi de zaten 1 ay sonra evleniyor..neyse düğün planları yaparken benden hiçbir şey saklamadı.babasının eve pek bakmadıgını söyledi maddi anlamda.düğünü kendi çabalarıyla yapacagını söyledi.ben hepsini olumlulukla karşıladım.arabası vardı onu satacaktı.ben de takma kafana bız anlaştıktan sonra gerisi önemlı değil bilezikmiş şuymuş buymuş takmam onları kafaya dedim,düğün salonu şu olsun diye tutturmam mobılya falan dedim.biz mutlu olmayı sürdürelim o bana yeter dedim.düğünü 1 sene sonra düşünüyorduk ama arabayı satışa çıkardı biriyle fiyat konusunda anlaştı 1 hafta sonra satacaktı,satmasına iki gün kala bu kardeşim dedigi kişiyi bahane göstererek benden ayrıldı msjla..ben tabi şok.agzıma geleni söyledim.hazmedemedim hala daha hazmedemiyorum.böyle bi ayrılık sebebi mantıklı mı,başka bi sebep olabılır mı bana söylemedigi.yaklaşık 1 sene boyunca benımle olumlu düşünen biri bianda bu kararı verdi..dün gördüm arabasını eve bize çok yakın olmasa da yakın sayılır aynı mahalledeyiz,satmamış kapının önündeydi.ayrılalı 2 ay oldu.insanlar niye böyle ? iyi niyetli oldukça her şeyi olumlu karşıladıkça niye ters tepiyorlar.tam mutlulugu yakaladım derken hüsran..[/Bence senle dalga geçmiş seven böyle yapmaz birde aklında bulunsun erkek kısmından herşey isteyeceksin istedikçe kıymetin artar birşeyden geri kalma derim ben
arkadaşlar ortaokuldan tanıdıgım bi çocuk vardı.seneler sonra malum facebook kullanılmaya başlandı.öylesine arkadaşça muhabbet ediyorduk havadan sudan.kendisi iş icabı bulundugum ilin dışında yaşıyor.buraya geldikçe kahve olsun vs yemek ısmarlamak istedi ben de hemen atlamış gibi olmamak için bahane üretip kabul etmedim.1 sene boyunca ara ara devam etti bu.zamanla tabi hoşlanmaya başladıgını hissettim.o buraya gelince arabayla geçerken denk geldigimizde selam verir gülümserdi.konusmalarından anladıgım kadarıyla ciddi ciddi görüşmek istiyordu,o zamanlardan bildigim kadarıyla muhabbeti hoştu tabi aradan kaç sene geçmiş insanlar elbet değişiyor..görüşmek istemesini kabul ettim ilk görüşmemiz çok hoş geçti heyecanlıydı o da ben de..konusurken gözlerinin içi gülüyordu ona o an resmen aşık olmuştum.ertesi gün il dışına gittigi için çalıştıgım yere güller göndermiş öylesine guzeldiki.neyse bundan sonra üç dört sefer daha görüştük o geldikçe,yai çıkmaya başladık.ama sankı senelerdir görüşmüyor gibi değildik oylesıne sıcaktıki muhabbetimiz.biz artık lise çagında değiliz seninle ciddi düşünüyorum dedi ramazan bayramından sonra isteme söz nişan vs yapmaya karar verdik.1 sene sonra da evleniriz dedi biraz daha birikim yapıp..1,5 ay çıktık.diyeceksinizki 1,5 ayda ınsan evlenmeyemi karar verir. bundan önce 3,5 yıl biriyle çıktım anlaşamıyoruduk ben hep sabrettim düzelirmiyiz falan diye ama olmadı ayrıldım.içim ısınmamıştı ona bir türlü onu daha da uzmeden ayrılmaya karar vermiştim.her neyse bu 2.çıktıgımla sankı senelerdir anlaşıyor gibiydik o da aynı şeyi söylüyordu sen daha önce nerdeydin filan diye.her şeyimiz öylesine uyumluyduki.benimle mutlu oldugunu gerçekten belli ediyordu.ama ne olduysa bi anda ayrılmaya karar verdi.sebebi de şu.bu kişinin çok yakın arkadaşı kardes gibi gördügü kişi ortaokuldan arkadaşı bana bakmıştı o zamanlar hani arkadaşlık teklifi olurya onu etmişti ben de çocukum tabi ne anlıyorsak kabul etmiştik,çıkma bile denmez biliyosunuz bahcede iki tur atarsın beraber o kadar işte :) neymiş biz evlenirsek ailece gelip gitme oldugunda o kardeşi gibi gördügü kişi bana yan gözle bakarsa bunu kaldıramazmış..kardeşi gibi gördügü kişi de zaten 1 ay sonra evleniyor..neyse düğün planları yaparken benden hiçbir şey saklamadı.babasının eve pek bakmadıgını söyledi maddi anlamda.düğünü kendi çabalarıyla yapacagını söyledi.ben hepsini olumlulukla karşıladım.arabası vardı onu satacaktı.ben de takma kafana bız anlaştıktan sonra gerisi önemlı değil bilezikmiş şuymuş buymuş takmam onları kafaya dedim,düğün salonu şu olsun diye tutturmam mobılya falan dedim.biz mutlu olmayı sürdürelim o bana yeter dedim.düğünü 1 sene sonra düşünüyorduk ama arabayı satışa çıkardı biriyle fiyat konusunda anlaştı 1 hafta sonra satacaktı,satmasına iki gün kala bu kardeşim dedigi kişiyi bahane göstererek benden ayrıldı msjla..ben tabi şok.agzıma geleni söyledim.hazmedemedim hala daha hazmedemiyorum.böyle bi ayrılık sebebi mantıklı mı,başka bi sebep olabılır mı bana söylemedigi.yaklaşık 1 sene boyunca benımle olumlu düşünen biri bianda bu kararı verdi..dün gördüm arabasını eve bize çok yakın olmasa da yakın sayılır aynı mahalledeyiz,satmamış kapının önündeydi.ayrılalı 2 ay oldu.insanlar niye böyle ? iyi niyetli oldukça her şeyi olumlu karşıladıkça niye ters tepiyorlar.tam mutlulugu yakaladım derken hüsran..[/Bence se

Başka mana bulaaymış keşke.. Bu gerçekten iğrenç olmuş.. Yani küçüklükte olan çocukça şeyi
Şimdi pişirip ottaya getirip insanların aklını bulandırmak insanca deil,.. Bir senedir aklı nerdeymiş.. Ya ailesi karşı çıktı yada ciddi olmadığını anladı , bir nedende bulamayınca böyle saçma sapan birşey sundu sebep olarak

Arkadaş biz liseli değiliz demiş ama yaptığı bildiğiniz liseli muhabbeti.kaç yıl geçmiş diyorsunuz arkadaşı unutmasa evlenemezdi evinize de gelmeyi versin dışarda görüşsün çok düşünüyorsa namusunuzu. arkadaşının yan bakmasını düşünür ama tam evlenecekken terk etmenin ne olduğunu düşünmezler işlerine geldiği gibi bence başka nedeni var araştır derim

Back
X