Bu sebepten olur mu

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.910
3.294
133
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim biraz kafam karışık.
Üç gün önce bir arkadaşımın arkadaşı olan ve karşı dairemde kalan çocukla sevgili olduk. Yaklaşık bir aydır tanıyorum çok iyi, tam aradığım kişi diye düşündüm. Gelgelelim sevgili olduğumuzda bir değişti. Yani yazmamaya başladı, ben hiç sitem etmedim sonuçta yoğundur diye düşündüm (çalışıyor)
Benim bir huyum vardır instagramda böyle motive eden sözler, ne bileyim toplumsal eşitlik sayfalarında hoşuma giden sözleri paylaşırım. Bugün bu sözü paylaştım. Tamam belki hoş olmayabilir bu söz ama direkt “hayırdır?? Bir sorunun varsa gel yüzüme söyle” dedi. Aynen böyle yazdı. Ben de ona genelde böyle şeyler paylaştığımı söyledim. Direkt “ben sevmem böyle şeyleri” dedi. Diyorum ya haklı olabilir ama daha ilişkiye başlamadan önce bir süre yazmazsam “yanlış bir şey mi yaptım sana karşı bir hatam mı oldu” diyen insanın bu kadar sert yapabilmesi garibime gitti. Ne yapayım alttan aldım “tamam haksızım biliyorum da bunda bir art niyet yoktu” dedim. Şey dedi “bana da böyle yaklaşanlar oluyor herkesin haklılık payı var”. En azından “canım tamam ben de endişelendim” dese daha hoş olmaz mıydı? Eski ilişkim de böyle başladığı ve iş en sonunda şiddete vardığı için endişeleniyorum. Ayrılsam mı? Ayrılmak istiyorum ama kendimi suçluyorum bir taraftan bundan ayrılınır mı haksızsın işte diye 😢 sonuçta kendimi de suçlayamıyorum çünkü annem iki saat önce paylaştığım o söze hem kalp hem de alkış emojisi bırakmış, kötü bir şey olsa önce annem tepki verirdi değil mi :(

Eklentiler

• C43DC409-20CB-4D94-9C21-8D3B14FC39A8.webp
    C43DC409-20CB-4D94-9C21-8D3B14FC39A8.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 581
Neden alttan aldın ki?
Ne var paylaştıysam, ne var bunda diyecektin.
Ya öyle de benim çok kötü bir huyum var. Maalesef ki kendi doğrularım pek yok gibi. Mesela adım gibi biliyordum ki bir sorun olmadığını ama o öyle yazınca kafam karıştı.

Salak mi bu arkadas.
Sevgili oldun diye bi havalanmis.
Yol ver gitsin.
Ustune alindigina gore kendi de farkinda da yigitliğe b.k surmemeye çalisiyor.
Aslında üstüne alınmaktan ziyade ben zor günler geçirdim ve bu yazıda ben bir hata göremedim. En başından hatalı olsa o kadar akrabam annem vs. var hesabımda onlar görür söylerdi diye düşünüyorum.

Yani biraz sevgiliye laf sokar gibi olmuş ama normalde de bu tarz şeyler paylaşıyorum dediğiniz için bir sorun göremedim ben. Alttan aldığın için ilişkinin ilk başında diğer problemlerde de aynı şeyi yapmanı bekleyecek. Geçmiş olsun ellerinle bir canavar yaratmışsın😒

Yarası var demek ki gocunmuş. Sevgili olduktan sonra degişmesi tamam elde ettim artık yazmasam da olur cepteee gibim olmuş ne diyim hayırlısj ayrılmak istiyorsanız ayrılın buda bahaneniz olsun
Benim tek endişem önceki ilişkim de böyle başladı en son beni boğmaya çalışıyordu (ciddi anlamda) bu yüzden korkuyorum. Ama sevgili olmadan önce görseniz kızım bu çocuk terk edilir mi dersiniz.

Benim eşim de sevmez bu tarz paylaşımlar yapmamı. İnsanlara malzeme verme nerelere çekerler der. Açıkçası bende hoşnut olmam. Paylaştığınız şey tamamen ayrılık genelinde.
Sevgilinizi haklı buldum.
Ama herhalde böyle sen hayırdır ben sevmem böyle şeyleri akıllı ol modunda söylemezsiniz ikiniz de. Canım böyle yapmasan daha iyi olmaz mı şeklinde olurdu herhalde.

Ya öyle de benim çok kötü bir huyum var. Maalesef ki kendi doğrularım pek yok gibi. Mesela adım gibi biliyordum ki bir sorun olmadığını ama o öyle yazınca kafam karıştı.

Aslında üstüne alınmaktan ziyade ben zor günler geçirdim ve bu yazıda ben bir hata göremedim. En başından hatalı olsa o kadar akrabam annem vs. var hesabımda onlar görür söylerdi diye düşünüyorum.
Hatali dahi olsan ona kalmaz o uslupla sana bir seyler soylemek. Daha 1 aylik bir seymis seni ne taniyormus da hemen pesin hukum vermis. Dik bir durusun olsun. Sen kendinden eminsen boşver onun ne dedigini.

Annenizle ayrılabileceğiniz bir ilişkiniz yok, o yüzden kötü algılamamıştır doğal olarak. Ben o yazıyı tam olarak kimin için paylaştınız onu anlamadım ama. Başta öylesine hoşunuza gittiği için paylaştınız sanmıştım ki erkek arkadaşınızdan özür dilemişsiniz. Eğer onun için paylaştıysanız çok gereksiz gerçekten. Bir sorununuz varsa internetten laf atana kadar direkt kendisine söylemeliydiniz. Sadece hoşunuza gittiği için paylaştıysanız niye size sorduğunda önce neden paylaştığınızı açıklayıp sonra sorma tarzından hoşlanmadığınızı belirtmediniz?

Annenizle ayrılabileceğiniz bir ilişkiniz yok, o yüzden kötü algılamamıştır doğal olarak. Ben o yazıyı tam olarak kimin için paylaştınız onu anlamadım ama. Başta öylesine hoşunuza gittiği için paylaştınız sanmıştım ki erkek arkadaşınızdan özür dilemişsiniz. Eğer onun için paylaştıysanız çok gereksiz gerçekten. Bir sorununuz varsa internetten laf atana kadar direkt kendisine söylemeliydiniz. Sadece hoşunuza gittiği için paylaştıysanız niye size sorduğunda önce neden paylaştığınızı açıklayıp sonra sorma tarzından hoşlanmadığınızı belirtmediniz?
Kendisiyle ne kavgalıydık ne bir şey. Yani ortada aslında kötü olan bir durum da yoktu. Ben böyle toplumsal cinsiyet sayfaları olsun psikoloji sayfaları olsun paylaşıyorum ve bunu herkes bilir. Kendisine de söyledim sadece sen denk gelmediğin için görmedin diye, böyle davrandığı için özür bile dilemedi

Back
X