- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Net ayrilin,psikolojik destek alin birey olarak kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin,bugun yazi icin yarin baska bir ozelliginiz icin baski gorursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizi korkutmayın herkes aynı değildir önyargınızdan kurtulun . mutluluklarŞimdi tek gözümde canlanan şey eski ilişkimde dışarı çıkamadığım, arkadaşlarımın tehdit edildiği, memlekete döndüğümde dışarı çıktığımda trip atıldığı günler vs. Yine olmaz inşallah![]()
Ne alaka Allah aşkına?Şimdi tek gözümde canlanan şey eski ilişkimde dışarı çıkamadığım, arkadaşlarımın tehdit edildiği, memlekete döndüğümde dışarı çıktığımda trip atıldığı günler vs. Yine olmaz inşallah![]()
E insan ciddi travmalar yaşayınca her zaman öyle olacak zannediyor ve korkuyor. Burada bir sürü şeyi anlatmadım eskiden olan ama gerçekten canıma mal oluyordu. Şu an meydanlarda benim için adalet istiyor olabilirdiniz.Ne alaka Allah aşkına?
Sevgili olduktan sonra mı eklediniz birbirinizi? Eğer öncesinde ekliyse zaten biliyor olması lazım böyle paylaşımları sık sık yaptığınızı.Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim biraz kafam karışık.
Üç gün önce bir arkadaşımın arkadaşı olan ve karşı dairemde kalan çocukla sevgili olduk. Yaklaşık bir aydır tanıyorum çok iyi, tam aradığım kişi diye düşündüm. Gelgelelim sevgili olduğumuzda bir değişti. Yani yazmamaya başladı, ben hiç sitem etmedim sonuçta yoğundur diye düşündüm (çalışıyor)
Benim bir huyum vardır instagramda böyle motive eden sözler, ne bileyim toplumsal eşitlik sayfalarında hoşuma giden sözleri paylaşırım. Bugün bu sözü paylaştım. Tamam belki hoş olmayabilir bu söz ama direkt “hayırdır?? Bir sorunun varsa gel yüzüme söyle” dedi. Aynen böyle yazdı. Ben de ona genelde böyle şeyler paylaştığımı söyledim. Direkt “ben sevmem böyle şeyleri” dedi. Diyorum ya haklı olabilir ama daha ilişkiye başlamadan önce bir süre yazmazsam “yanlış bir şey mi yaptım sana karşı bir hatam mı oldu” diyen insanın bu kadar sert yapabilmesi garibime gitti. Ne yapayım alttan aldım “tamam haksızım biliyorum da bunda bir art niyet yoktu” dedim. Şey dedi “bana da böyle yaklaşanlar oluyor herkesin haklılık payı var”. En azından “canım tamam ben de endişelendim” dese daha hoş olmaz mıydı? Eski ilişkim de böyle başladığı ve iş en sonunda şiddete vardığı için endişeleniyorum. Ayrılsam mı? Ayrılmak istiyorum ama kendimi suçluyorum bir taraftan bundan ayrılınır mı haksızsın işte diyesonuçta kendimi de suçlayamıyorum çünkü annem iki saat önce paylaştığım o söze hem kalp hem de alkış emojisi bırakmış, kötü bir şey olsa önce annem tepki verirdi değil mi
![]()
Bu yaşta sanki evliymişsin ya da sanki tek umudun o çocukmuş gibi niye alttan alıyorsun? İnsan sevgilisine hayırdır der mi? Birader misiniz siz? Üstelik şimdiden böyle seylere alınıp kız gibi trip yapacak bir tip bu ben sana diyim.Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim biraz kafam karışık.
Üç gün önce bir arkadaşımın arkadaşı olan ve karşı dairemde kalan çocukla sevgili olduk. Yaklaşık bir aydır tanıyorum çok iyi, tam aradığım kişi diye düşündüm. Gelgelelim sevgili olduğumuzda bir değişti. Yani yazmamaya başladı, ben hiç sitem etmedim sonuçta yoğundur diye düşündüm (çalışıyor)
Benim bir huyum vardır instagramda böyle motive eden sözler, ne bileyim toplumsal eşitlik sayfalarında hoşuma giden sözleri paylaşırım. Bugün bu sözü paylaştım. Tamam belki hoş olmayabilir bu söz ama direkt “hayırdır?? Bir sorunun varsa gel yüzüme söyle” dedi. Aynen böyle yazdı. Ben de ona genelde böyle şeyler paylaştığımı söyledim. Direkt “ben sevmem böyle şeyleri” dedi. Diyorum ya haklı olabilir ama daha ilişkiye başlamadan önce bir süre yazmazsam “yanlış bir şey mi yaptım sana karşı bir hatam mı oldu” diyen insanın bu kadar sert yapabilmesi garibime gitti. Ne yapayım alttan aldım “tamam haksızım biliyorum da bunda bir art niyet yoktu” dedim. Şey dedi “bana da böyle yaklaşanlar oluyor herkesin haklılık payı var”. En azından “canım tamam ben de endişelendim” dese daha hoş olmaz mıydı? Eski ilişkim de böyle başladığı ve iş en sonunda şiddete vardığı için endişeleniyorum. Ayrılsam mı? Ayrılmak istiyorum ama kendimi suçluyorum bir taraftan bundan ayrılınır mı haksızsın işte diyesonuçta kendimi de suçlayamıyorum çünkü annem iki saat önce paylaştığım o söze hem kalp hem de alkış emojisi bırakmış, kötü bir şey olsa önce annem tepki verirdi değil mi
![]()
Hayır tabii ki öncesinde de takipleşiyorduk. Ama sonra hikaye arşivime baktım ki onunla ekleştikten sonra çok fazla paylaşmamışım herhalde gözünden kaçtı veya bir şeySevgili olduktan sonra mı eklediniz birbirinizi? Eğer öncesinde ekliyse zaten biliyor olması lazım böyle paylaşımları sık sık yaptığınızı.
Iııı şey aslında bir aylık bile değil bir aydır tanışıyoruz üç gün oldu başlayalıBu sözü evladım paylassa hoşuma gider,sevgilim paylassa bozulurum. Fakat o üslupla bana konuşamaz konuşmak gibi bir hataya düşmüşse 'bir aylık sevgili' engeli basmistim.
Gözünü seveyim host yaz,içimde kalacak.Iııı şey aslında bir aylık bile değil bir aydır tanışıyoruz üç gün oldu başlayalı![]()
Açıkçası biraz laf sokar gibide olmuş ama onun tarzıda çok sert. Çok hızlı gitmeyin ve kapılmayın derim ben. Zamana yayın biraz.Hayır tabii ki öncesinde de takipleşiyorduk. Ama sonra hikaye arşivime baktım ki onunla ekleştikten sonra çok fazla paylaşmamışım herhalde gözünden kaçtı veya bir şey
Allah korusun canımE insan ciddi travmalar yaşayınca her zaman öyle olacak zannediyor ve korkuyor. Burada bir sürü şeyi anlatmadım eskiden olan ama gerçekten canıma mal oluyordu. Şu an meydanlarda benim için adalet istiyor olabilirdiniz.
Günlerinizi verdiğiniz bir ilişkiyi öyle bir anda bitirmeyin derim ben, bundan sonrada paylaşacağınız şeyi önce kağıda yazıp rulo yapın, kurdele ile bağlayıp sevgiliniz hazretlerine sunun. Müsaade buyururlarsa, hoşlarına gitti ise öyle paylaşın.Iııı şey aslında bir aylık bile değil bir aydır tanışıyoruz üç gün oldu başlayalı![]()