bu sefee benim bebegime oje surdu

Ay ben bırak ojeyi sütüme radyasyon geçer diye lazer epilasyona başlayamıyorum. Sütten kestiğim gibi gideceğim diye plan yapıyorum. Yaza kadar hallolsa diyorum ama 2 yaşını bekliyorum o da yaza denk geliyor.
Yani biz bunlardan fedakarlık ediyoruz ama millet "caanımm elticiğim" demek için fırsat kolluyor.. Ne kıymetli soyları sopları varmış arkadaş..

Ben çocuk kışın grip falan kapmasın diye kalabalığa sokmuyorum ortam seçiyorum..
Damarıma bastın lazer i bende bekliyorum Recep İvedik olmadan kurtulsak bari:KK8:
Ben bu tarz yorumlar yapanların sivrilmek dikkat çekmek derdin de olduğunu düşünüyorum artık , çocuğuna yapılana ses çıkarmaz ama eltim beni güne çağırmadı tepkimi nasıl göstermeliyim diye konu açarlar:KK70:

Ya ben anlamıyorum ben ki anne olmamış halimle doğacak bebeğe patik örerken o kadar bebek yünü aradım yetmedi Tr den getirttim bu kadar özen gösterdim bunlar ne ya. Haydaaa

Bebeğe oje, aseton sürmek ve akrabalık ilişkileri.. Terazinizin şirazesi kaymış sizin.. :KK70:
Aşiret ağası bile olsam çocuğum için hepsini gözden çıkarırım ben yahu.. :KK48:

Cahillik çok kötü bir hastalık ya sizi de anlamak lazım. Siz olsanız "aa elti ne iyi yaptın kız" der oturur goygoy yapar bebeleri boyardınız herhalde..
Cahil sensin bence burda bu kadar yirtindigina gore

Salakmı o ya?! Küçücük bebeğe oje sürmek nedir? Hemde sen başka bi bebeğe sürülmesine karşıyken. Asetonun kokusu bizi biler rahatsız ederken bebeği ona maruz bırakmak nedir? Kucağında çocuk varken sigara içmek nedir?! Bence resmen seni delirtmek için yapmış

Damarıma bastın lazer i bende bekliyorum Recep İvedik olmadan kurtulsak bari:KK8:
Ben bu tarz yorumlar yapanların sivrilmek dikkat çekmek derdin de olduğunu düşünüyorum artık , çocuğuna yapılana ses çıkarmaz ama eltim beni güne çağırmadı tepkimi nasıl göstermeliyim diye konu açarlar:KK70:

Bir Recep İvedik olamam ama bilemiyorum.. :süslü:
O şahıs evli değil o yüzden boşver. Akrabalarımdan nefret ediyorum diye konu açıp akraba ilişkilerim önemlidir diyen biri. Pek konuşmaya değmez yani.. :KK66:

Bir Recep İvedik olamam ama bilemiyorum.. :süslü:
O şahıs evli değil o yüzden boşver. Akrabalarımdan nefret ediyorum diye konu açıp akraba ilişkilerim önemlidir diyen biri. Pek konuşmaya değmez yani.. :KK66:
Tam ben yazıcaktım aynı şeyi kendisiyle çelişiyor gelip millete atar yapıyor ,neyse konumuz değil yeteri kadar ilgi görüp dikkat çekmiştir :KK47:

herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten

o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda

kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis

eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti

kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.
Canim haklisin ama tepkin biraz fazla diger mesajina hskli oldugunuda yazmstm ama ayip etmissin haklyken hksz oldun esleriniz bse demiomu bu durmlra

Eltiniz yanında oje mi taşıyor?
Kaynananız nerdeymiş o sürerken?
Siz neden o kadın sigara kullandığı halde, çocuğunuzu onla aynı evde bıraktınız?
sadece yorum yapmis olmak icin yazmasaniz konumu okuma zahmetine girseydiniz anlardiniz
kv ile birlikte yasiyorum ojeyi benim odamdan almis
kv tepki vermemis karismamis
ben evden ayrildigimda eltim yoktu onun yanina degil kv yanina biraktim isim var diye ve 1 2 saat icinde dondum

Eger olay dogru ise kadin sana gicikligina yapmis. Ayrica ne kadar yuzsuz biri ki kovunca da gitmemis. Peki sonrasinda neler oldu bir sey yok gibi oturup takildi mi? Bu itismeye kv ne dedi? Eslere duyuldu mu? Boyle kapanmadi sanirim.
eltimde zaten biraz eksiklik var kv yaptiginin yanlis oldugunu ama o anda bisey diyemedigini soyledi bana esim aksam gelince anlattim o da kardesiyle konusmus kaynim eltimle bu olay yuzunden tartismislar hanimefendi bir daha gelmeyecekmis evimize bende gelmezse gelmesin cokta lazimdi dddim

sadece yorum yapmis olmak icin yazmasaniz konumu okuma zahmetine girseydiniz anlardiniz
kv ile birlikte yasiyorum ojeyi benim odamdan almis
kv tepki vermemis karismamis
ben evden ayrildigimda eltim yoktu onun yanina degil kv yanina biraktim isim var diye ve 1 2 saat icinde dondum
Ne alaka konuda ben bütün bunları nasıl bilebilirim. Yorum yapmak için yapmıyorum. Bütün konularınızı tek tek okumadım. Şecerenizi çıkaramam ki sadece bu konuyla. İyi günler.

eltimde zaten biraz eksiklik var kv yaptiginin yanlis oldugunu ama o anda bisey diyemedigini soyledi bana esim aksam gelince anlattim o da kardesiyle konusmus kaynim eltimle bu olay yuzunden tartismislar hanimefendi bir daha gelmeyecekmis evimize bende gelmezse gelmesin cokta lazimdi dddim
iyi demişsin bırak sokma kapıdan yüzsüz değilse kovulduğu kapıya gelmez

Nasıl bir anne sizin bu eltiniz? Ya da şöyle sorayım nasıl bir insan?

Hadi kendi çocuğuna istediğini yaparsın, başkasından sanane ya?

Siz ne deseniz ne yapsanız haklısınız,bir daha görüşmeyin eltinizle ancak o zaman rahat edersiniz. Allah sabır versin yani.

**Kayınvalidenizle yaşadığınızı bilmiyordum, ne yapın edin çocuğunuzu tek bırakmayın.

Eltiniz şu meşhur çamaşır suyu markasinin reklamı gibi çantasında oje ve asetonmu taşıyor yoksa evde varmiydi?
Cok ilginç..nedir bu inatla oje sürme meraki acaba?
Çocukluğuna inmek lazim.)
Neyse iyi yapmışsınız.Benim karşı oldugum birseyi bile bile benim bebegimede yapsalar bende deliririm..
odamda masamin uzerinden almis kv ile birlikte yasiyorum ben

Gelmezse gelmesin kafan rahat eder

Bence sıkıntıları var eltinizin. Sırf size inat olsun diye zararlı olduğunu, sizin karşı olduğunuzu bile bile yapmış. Art niyet olduğu kesin. Mesafe koyun ve mesafeyi korumaya çalışın. Yoksa mesele sadece oje değil.

kusura bakmayın ama eksik olan bir şeyler var.. kadın size "anladım çok zararlıymış" dedikten sonra, sizin kvalidenize bırakmanızı fırsat bilip o an gelip oje mi sürdü? ve şans eseri siz tam silerken yakaladınız? kaldı ki kendi çocuğunuzu neredeyse sizden bile sakınan bir k.valide başındayken? yani ben çocukların tırnaklarını bile 1 saatte zor keserdim, bebek neticede put gibi durmaz ki.. bilemiyorum, ilk konuda istediğiniz tepkiyi alamadığınız için bu konuyu açtığınızı düşünmüyor değilim..

hayir yani istedigim tepkiyi almam veya almamam bana ne katicak acaba?
sadece paylasmak krndimi sakinlestirmek amaciyla yaziyorum yoksa eltime tepki verilmesi veya eltimin desteklenmesi ne bana bir fayda saglar ne de bi zafar saglar

Back
X