bu sefee benim bebegime oje surdu

Yahu daha önce onun çocuğu için bile tepki göstermişsiniz kalkmış üstüne araştırdım evet çok zararlıymış demiş sonra sizin çocuğunuza sürmüş bu nasıl cahil cesareti. Hele o aseton ben kendim aseton kullandıktan sonra bile elimi kaç kere yıkıyorum allah akıl versin. Geçen gün oje sürerken köpeğim gelip kokladı anında öğürmeye öksürmeye başladı bi köpeği bile böyle etkiliyorsa küçücük bebeği düşenemiyorum :olamaz:

herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten

o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda

kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis

eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti

kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.
Maksat tamamen sizi gıcık etmek bence onun cocuguna bile surmesinin iyi olmadigini soylediginiz halde bide sizin cocuga surmus hey Allahim yaa

Çok haklısınız iyi yapmışsınız.

Değil bebeklere çocuklara bile böyle düğünlerde falan makyajı föndu yapıyorlar sımlerle susluyorlar ya çok karşıyım bırakın çocuklar bi çocuk olsun. Bi çocuk neden kadın gibi makyaj yapsinki her şeyin zamanı var.
O yüzden rica ediyorum kız çocuklarınızı erkenden genç kızlığa kadınlığa ozendirmryin bırakın bir çocukluklarını yaşasınlar.

Bunu naziçane bir öğretmen olarak söylüyorum. Hem sağliklarina Hem de psikolojilerine zararlı böyle seyler. Biraz bilinçli olalım.

Yani eltiniz sorunlu bir insan bana gore.bir bebek neden ihtiyaç duysun ojeye çok ilginç neyin kafasını yaşıyor acaba

Ayy valla evden kovarak ne iyi yapmıssın ya. Suan benim bile yaglarım eridi. Önceden sanane benim çocugum demeseydi şimdi bu durumda olmazdınız. Bırak ne hali varsa görsün.

Tamam kadın yerden göğe haksız da. Konu sahibi de kadının kucağında bebeği varken tutup kolundan atmış bebeğin yüzü yanavaktı nerdeyse diyor. Nasıl iyi yapmışsın diyorsunuz anlamadım. Resmen haklıyken haksız duruma düşmüş.

Kadına bak sen haklısın iyi yapmışsın
Ama keşke kucağın da bebeği varken o şekilde yapmasaydiniz Allah korusun bebeğin yüzü yanabilir di

Kadın deli galiba...Kendi poposunu açsın kaş göz çizsin.. Manyağa bak yahu.. El kadar bebeğer oje sür, bir de kucağındayken sigara iç.. O sigarayı burnunun deliklerinde söndürmek lazım.. Ben de sigara içiyorum evet ama asla bir çocuğun yanında sigara içmedim.. Eltinizin bence beyni eksik..
+1

herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten

o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda

kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis

eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti

kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.
Allah'ım ne diyeceğimi bilemedim amacı ne o kadının ya. Anlattiklarinizdan sağlıksız bir ruha sahip olduğu çok net belli oluyor dikkat edin.

Kendi bebeği için uyardığınızı hatrlıyorum şimdi Sizinki ne yapmış uyardığınız halde bebeklerin elleri Hep ağzında yazık günah yapmaması gerekirdi bunu kv napıyormus o sırada ona emanet ettiniz sonuçta bebeğinizi

Ben birşey merak ettim,herkes kirarim asarim keserim bi celallenmeler kizmalar yasiyorda burda;yapan elti oldugu icinmi bende kovardim parcalardim iyi yapmışsınız diyorsunuz?uyarmaniza ragmen bunu yapan anneniz kv veya kiz kardeşiniz olsaydi yine böyle tepkiler verir miydiniz? Bu arada yanlış anlaşılmasın oje aseton durumlarına bende karşıyım.2 dogumumdan sonra kendime bile uzun süre sürmedim dikkat ettim.sadece tepkiler çok coşkulu geldi bana.elti olduğu için belki..birde kv elti hepsi suçlu ise sizde suçlusunuz,çocuğunuzu yanınızda götürseydiniz ozaman.guvenmediginiz insanın yanına bırakmayın.

Allah gostermesin. Benim cocuguma yapilsa kiyameti koparirdim elimde kalirdi o kadin. Ne hadsiz insanmis.

Eltiniz tepkinizi bildigi halde boyle bisey yapiyorsa ya cidden aklida bi sorun vardir. Yada sizi cildirtmaktir amaci.
Baska bi secenek gelmiyo aklima.
Ilginc!

Back
X