- Konu Sahibi sema colak
O eltinizin ciddi sorunları var gibi bence. Şaka gibi ya az bile etmişşiniz bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi nin yazdığı artık en masumu :) Kadının yüzüne kezzap atmak isteyenler,kolunu kafasını kıracaklar, balkondan atacaklar var burada.Durum çok vahimEltinin yaptığı şey çok kötü de kolundan tutup atmak nedir? Bir de kucağında bebeği varken. Siz nasıl insanlarını z pes cidden. Ben olsam cocugu alırdım bir daha da onlarla bırakmazdim. Bu kadar da agresif olmaya gerek yok. En az o kadın kadar suçlusun. Sen kadını kovarken o an onun bebeğine bişey olsaydi ne olacaktı? Kendinize gelin bence
Kucağında bebekle sigara içmiş içeri gidip bence konu sahibi az bile yapmış. Ne demek oje sürmek ne demek küçücük çocuk kucağında sigara içmek! Iyi olmuş!Konu sahibi nin yazdığı artık en masumu :) Kadının yüzüne kezzap atmak isteyenler,kolunu kafasını kıracaklar, balkondan atacaklar var burada.Durum çok vahimAllah ,memleket olarak sonumuzu hayır etsin.Acayip bir şiddete meyil var.Çok ürkütücü.
Tabi az bile yapmışKucağında bebekle sigara içmiş içeri gidip bence konu sahibi az bile yapmış. Ne demek oje sürmek ne demek küçücük çocuk kucağında sigara içmek! Iyi olmuş!
Doğru canım çocuğuna oje sürme dedikten sonra tamam deyip bu sefer konu sahibinin bebeğine oje sürdü gizli gizli. Bi de bebeğinin yanında sigara içme lütfen der kavga anında bi daha da içmez kesin yani. Siz de haklısınız. Tatlı dille çözülmüş çünkü.Tabi az bile yapmışÖldürmeliydi aslında kesin çözüm
Böylece başka çocuklara yapma ihtimali de ortadan kalkar
![]()
bebişler o dönemlerde parmaklarını emerler. iyice yıkasaydınız ellerini. aseton kalıntısı vs kalmışsa çocukcağız allah korusun zehirlenir. iyi yapmışsınız. deli mi ne ufacık çocuğa oje sürmek falan. insan cahil olur da bu kadar mı olur anlamıyorum. bir de çocuğun yanında sigara içmiş. madem doğuruyosun o çocuğu düşün biraz. eski kafalılık işte, amaan yemini suyunu veriyorum kendi kendine büyür diye düşünüyorlar herhalde.herkese merhaba onceki konumda eltimin 4 aylik bebegine oje surdugunu benim onu uyarinca sanane benim cocuguma karisamazsin dedigini yazmistim zaten
o olaydan sonra tekrar bir araya gelince konustum onunla amacimin onu yargilamak degil de yaptigi davranisin yanlis oldugunu bi anlik seyle yaptigin yanlis dedigimi soyledigimin yanlis ablayabilecegini vs. konustum sen haklisin zaten internetten arastirdim biraz cok zararliymis dedi hallettik aramizda
kv ile birlikte oturuuorum bugun isim cikti disari gitmek zorunda kaldim bebegim babaannesinde kaldi ben disardayken eltim gelmis
eve gelince ani bir sok yasadim benim bebegime de oje surmus ve ben eve girdigimde asetonla siliyordu yarisini silmis yarisi kalmisti o anda bagirdim bebegime napiyorsun diye evden kovdum burasi benimde kv evi gitmiyorum dedi ve mutfaga gecti kucaginda cocukla sigara icti zaten beynim durdu kolundan tuttum disari attim az daha sigarasi cocugun suratina degicekti
kv bi yandan beni sakinlestirmeye calisiyo bi yandan bebegimi tuuttu
hayatimda hic bu kadar sinirlenmemistim.