- Konu Sahibi burcumustafa
-
her dafasında bir daha kapris yapmıcam üzmücem diyorum ama istemeden oluyo gergin olduğum dönemlerde. ama o gün için gerçekten çok üzülmüştüm o bana büyütüyosun dedi herkesin ailesinde sorunlar oluyo sadece seninkinde değil dedi. bu çok zoruma gitti.
Evet kaprisli olabilirsin ama bayram öncesi herhangi bir sorun yaşamamışsın anladığım kadarıyla dolayısıyla senin bayramını kutlamamasını ve sana bağırmasını gerektiren bir sebep yok ortada...Yada oldu da sen yazmadın mı?
her dafasında bir daha kapris yapmıcam üzmücem diyorum ama istemeden oluyo gergin olduğum dönemlerde. ama o gün için gerçekten çok üzülmüştüm o bana büyütüyosun dedi herkesin ailesinde sorunlar oluyo sadece seninkinde değil dedi. bu çok zoruma gitti.
sadece birazcık bekleseymişsim arayacakmış zaten öyle dedi ben kimseyle konuşmadım annnemle babamla vakit geçirmeyim mi hiç zaten ayda 1 kez görüyorum dedi.
Bu kadar sabırlı ve romantik bir adam ise mesajına bir iki kelime de olsa karşılık yazabilirdi bence bahane..bu kadar öfkelenecek ne var ki ortada...
bence de bu sefer aramayacak seni... tahmin ediyorum ki dayanamayıp sen onu arayacaksın, yine seni azarlayacak..sen daha da hırs yapacaksın..
şaşıracaksın bunca zaman kaprisimi nazımı çeken adama noldu diyeceksin..
bu senaryo hep aynı oluyor ama inşallah sende olmaz....
Bu kadar sabırlı ve romantik bir adam ise mesajına bir iki kelime de olsa karşılık yazabilirdi bence bahane..bu kadar öfkelenecek ne var ki ortada...
bence de bu sefer aramayacak seni... tahmin ediyorum ki dayanamayıp sen onu arayacaksın, yine seni azarlayacak..sen daha da hırs yapacaksın..
şaşıracaksın bunca zaman kaprisimi nazımı çeken adama noldu diyeceksin..
bu senaryo hep aynı oluyor ama inşallah sende olmaz....
bence kesinlikle aramalısın!
söylediklerinden sonra ben olsam düşünmezdim bile.
sonuçta bayram tamam sana msj atabilirdi ama dediğine göre çocuk bayramdan bayrama görüyor ailesini.
yani yoğun olmuş olabilir ilk günü ya da belki başka bi sorunu vardı ( herkesin ailesinde sorunlar oluyor dediğine göre)
sen de direk niye beni aramadın niye msj atmadın işte annem kötüydü sana ihtiyacım vardı diye çıkıştıysan azcık kızmış olabilir.
belki onun da problemi vardı da ondan arayamadı ve senden daha ılımlı bi konuşma bekledi, bilemiyorum.
erkekler daha kapalı kutulardır sen sormadan anlatmazlar pek.
sormanı bekledi sen de sormadıysan sadece kendine yoğunlaştıysan kızmış, patlamış olabilir.
aramalısın bişi kaybetmezsin...aksine kazanabilirsin de.
teşekkür ederim yardımlarınız için ama arayıp ne dicem çok çekiniyorum ve aramak gerçekten hiç içimden gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?