bu sefer aramayacak biliyorum...:(

burcumustafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
49
2
28
Çorum
7 aydır hayatımda bi insan var. eş adayım sevgilim hayatım...özeleştiri yapıyorum çok kaprisli çekilmmez bi insanmışım ben. bu benim ilk aşk deneyimim. 24 yaşındayım. evlenmeyi düşündüğüm insan o.onunla birlikte ben de kendimi tanıdım ama ufak tefek kaprislerimle onu hayattan bezdirdm. çok iyi bi insan. herşeyime sabreder bağırmaz hiç bana çok romantiktir. ama son yaptığı gerçekten beni üzdü. bayram sabahı ben ona mesaj attım "seninle her dakikam her günüm bayram bana " yazmıştım. bekledim cevap yazmadı uzunca bi süre bekledim aramadı ve ben o gün o kadar kötüydüm ki annem fenalaşmıştı ona ihtiyacım vardı. aradım açmadı sonra da meşgule attı. bende ona ilk benimle bayramlaşmanı isterdim ama bana bir türlü sıra gelmiyo sanırım yazdım gönderdim. sonra beni hırsla aradı ve bir sürü bağırdı kapattı dinlemedi bile. bu konuyu bi kaç gün sonra konuştuk hallettik dün tekrar açıldı ve ben artık sabredemiyorum dedi. bende sabretme o zaman dedim ve bir daha konuşmadık. hala aramasını bekliyorum çünkü en fazla 1 gün dayanabilirdi normalde. bu sefer aramayacak gibi geliyo...
hem haklı olduğumu düşünüyorum hem de hakeetin sen bunu çoktan diye kendime kızıyorum

arama, bayram günü bi cümle bi mesaj yazsa eline yapışmazdı ya
ararsa naz yapmazsın barışırsınız

Son düzenleme:
bu sefer de sen arasan?
üstüne gittiğini, kapris yaptığını falan yazmışsın
oysa hep sabretmiş, sakinliğini korumuş.
bu kez de sen yapıcı ol.
gerçekten doğru insan olduğunu düşünüyorsan durma ara.
ayrıca kapattığınız konuları tekrar tekrar açarsanız sadece kendinizi ilişkinizi yıpratırsınız.

Evet kaprisli olabilirsin ama bayram öncesi herhangi bir sorun yaşamamışsın anladığım kadarıyla dolayısıyla senin bayramını kutlamamasını ve sana bağırmasını gerektiren bir sebep yok ortada...Yada oldu da sen yazmadın mı?

her dafasında bir daha kapris yapmıcam üzmücem diyorum ama istemeden oluyo gergin olduğum dönemlerde. ama o gün için gerçekten çok üzülmüştüm o bana büyütüyosun dedi herkesin ailesinde sorunlar oluyo sadece seninkinde değil dedi. bu çok zoruma gitti.

Sinirli bir anına mı denk geldi acaba ? Yoksa tuttu tuttu bir anda mı patladı ?
Bir mesaj atsaydı bir şey kaybetmezdi yani.
Biraz da gururumuza yenik düşüyoruz sanki ?
Bu sefer de siz arayın bence. Belki bir derdi, bi sorunu vardır.
Oturun konuşun bitecekse yada devam edecekse bu konuşarak, anlaşarak, sorunlarınızı çözerek yada karar vererek olmalı bence.
Oturup telefon beklemekle elinize bir şey geçmez.
İlk adımı hep karşıdan beklemeyin.

sen herkes misin, ay bende kapriscana bağladım

sadece birazcık bekleseymişsim arayacakmış zaten öyle dedi ben kimseyle konuşmadım annnemle babamla vakit geçirmeyim mi hiç zaten ayda 1 kez görüyorum dedi.

Evet belkide büyütüyorsun birde dediği doğru herkes sorunlar yaşıyor, sen sorununu sıkıntını rahatça anlatabiliyor olabilirsin ama erkekler öyle değildir, sıkıntılarını içlerde yaşarlar, belki gerçekten geçerli bir sebebi vardır, eğer aramaması bu sebeplerden dolayıysa bence çok üstüne gitme derim, bu sefer sen alttan almalısın.

Bu kadar sabırlı ve romantik bir adam ise mesajına bir iki kelime de olsa karşılık yazabilirdi bence bahane..bu kadar öfkelenecek ne var ki ortada...
bence de bu sefer aramayacak seni... tahmin ediyorum ki dayanamayıp sen onu arayacaksın, yine seni azarlayacak..sen daha da hırs yapacaksın..
şaşıracaksın bunca zaman kaprisimi nazımı çeken adama noldu diyeceksin..
bu senaryo hep aynı oluyor ama inşallah sende olmaz....

valla ben seni çok haklı gördüm tepkilerinde

zaten bir insan "ay ben çok kaprisliyim, çok çekilmezim" diye kendini eleştiriyosa
hayatındaki kişi kendini böyle hissetmesini sağlıyordur
o adam bana çok sempatik görünmedi ne yalan söyleyeyim

sadece birazcık bekleseymişsim arayacakmış zaten öyle dedi ben kimseyle konuşmadım annnemle babamla vakit geçirmeyim mi hiç zaten ayda 1 kez görüyorum dedi.

aslında birazda kendimi görüyorum davranışlarında, bende çok yaptım bu kaprisleri ama nişanlım daha sabırlı çıkmıştı gerçi şu dönemde ise rolleri biraz değiştik, evlilik öncesi o stres içinde, Çözüm ise çiftlerin birbirini anlamaya çalışması benim için çok zor oldu ama insan isteyince gerçekten bu davranışlarından arınabiliyor, dene bence sende yapabilirsin, onun doğru insan olduğunu düşünüyorsan biraz sende çaba göstermelisin...

yavaş yavaş rüyadan uyanıyo muyum ?? bitiyo mu o günler şimdi neteye gidiyorum ben??

valla süper tespit:13:

bir de aramızda denge problemimiz var ben ünv son sınıf öğrencisiyim o da bizim okulda personel ama kadrolu değil işinin garantisi yok ünv mezunu değil. bazı konularda anlaşamıyoruz ama herşeye rağmen onu çok seviyorum. kafam karışık bunu ona belli etmemye çalışıyorum ama bi şekilde hissediyo

bence kesinlikle aramalısın!
söylediklerinden sonra ben olsam düşünmezdim bile.
sonuçta bayram tamam sana msj atabilirdi ama dediğine göre çocuk bayramdan bayrama görüyor ailesini.
yani yoğun olmuş olabilir ilk günü ya da belki başka bi sorunu vardı ( herkesin ailesinde sorunlar oluyor dediğine göre)
sen de direk niye beni aramadın niye msj atmadın işte annem kötüydü sana ihtiyacım vardı diye çıkıştıysan azcık kızmış olabilir.
belki onun da problemi vardı da ondan arayamadı ve senden daha ılımlı bi konuşma bekledi, bilemiyorum.
erkekler daha kapalı kutulardır sen sormadan anlatmazlar pek.
sormanı bekledi sen de sormadıysan sadece kendine yoğunlaştıysan kızmış, patlamış olabilir.
aramalısın bişi kaybetmezsin...aksine kazanabilirsin de.

teşekkür ederim yardımlarınız için ama arayıp ne dicem çok çekiniyorum ve aramak gerçekten hiç içimden gelmiyo

ilk ilişkiler hep böyledir zaten. deneyimsizsindir, karşındaki herşeyini çeker, her seferinde döner sanarsın ama dönmez annenin fenalaştığını kötü hissettiğini biliyor muydu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…