bu sefer arkadaşımın bir derdi var

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
Ya benim çok sevdiğim ailevi sorunları olan bir arkadaşım var
Kızın anne babası ayrıldılar
Kendi ve kardeşi babasında kalıyor, babası evlendi
Kadın şirret bi kadın onun yanında maddi olarakda zorda, harçlık bile vermiyorlar, kız annesiyle gizli görüşüyor, onunda aklı pek yerinde değil, Kız okurken çalıştığı paraları annesine veriyor, erkek kardeşi ayrı bir dert...Sürekli hepsinin sıkıntısı kızın üstünde
Kendisine bir an önce bir destekci hayat arkadaşı bulup evlenip herşeyi geride bırakmak istiyor bunun için çok kişiyle tanıştı ama hep niyeti evlilik olmayan çocuklarla
Sonra bir adamla tanıştı ve acayip bağlandı, bu adam da boşanmış biri olduğundan, kızda bekarım sonuçta benim gibi onu kabul edecek birini nerden bulcak diye kendinden emin bu işin olacağını sanıp ilişkiye başladı

Konuya gelirsek ve toparlarsak;

26 yaşında bekar bir kız, 1 senedir görüştüğü boşanmış bir adam var, adamda 33 yaşında
Bu adam boşandıktan sonra bir kaç ay içinde kızla tanışıyor ve boşandığını falan baştan söylüyor
İşte bu bir yıl ilişkileri böylece devam ediyor
Son bir aydır adam telefonlarına cvp vermiyor arayıp sormuyor
En son kız, bunla ortak arkadaşını arıyor ve neden açmadığını açmasını söylemesini istiyor
Yine ses çıkmayınca kız en son attığı mesajda artık bu durumun canını sıktığını, böyle ilişkinin olamayacağını yazıp eğer buluşmayacaklarsa ilişkiyi bitirmekle tehdit edip yanına çağırıyor
Ve gelen cvp şuymuş
Bitirirsen bitir
Kız bunun üzerine şok olup tekrar aramış ve adam telefonu açar açmaz küfür etmiş
S.. git bitir napim arama bidahada demiş

Aradan biraz zaman geçince öğrenmiş ki adam eski karısıyla tekrar evlenmiş

Şimdi diyor ki bu adamın yanına bırakmayacam
Ciddi bir ilişki olduğuna inandırdı beni sonrada pat diye bıraktı diyor, eski karısıyla çocuklarıda yokmuş
Onun için ona geri döndü desem oda değil diyo, niye böyle yaptı nasıl pişman edecem onu diyor
Boşvermesini söylesemde yok
İki gündür arayıp ağlayıp duruyor
Ne diyim ki buna şimdi

Yok gerçekten boşanmışlar bir yıl evvel
Adamın gerçek hesabında var
Arkadaşlarının yorumları falan
Zaten onun arkadaş iş ortamınada girmiş emin yani

Adam bence de boşanmamış, Allah böyle adamları bildiği gibi etsin uckur düşkünü adiler. İnsanda hiç mi vicdan olmaz iki tarafında ahini alıyorlar.

Adam hiç bosanmamis. Çocuğu olmadığına emin misiniz

Ya benim çok sevdiğim ailevi sorunları olan bir arkadaşım var
Kızın anne babası ayrıldılar
Kendi ve kardeşi babasında kalıyor, babası evlendi
Kadın şirret bi kadın onun yanında maddi olarakda zorda, harçlık bile vermiyorlar, kız annesiyle gizli görüşüyor, onunda aklı pek yerinde değil, Kız okurken çalıştığı paraları annesine veriyor, erkek kardeşi ayrı bir dert...Sürekli hepsinin sıkıntısı kızın üstünde
Kendisine bir an önce bir destekci hayat arkadaşı bulup evlenip herşeyi geride bırakmak istiyor bunun için çok kişiyle tanıştı ama hep niyeti evlilik olmayan çocuklarla
Sonra bir adamla tanıştı ve acayip bağlandı, bu adam da boşanmış biri olduğundan, kızda bekarım sonuçta benim gibi onu kabul edecek birini nerden bulcak diye kendinden emin bu işin olacağını sanıp ilişkiye başladı

Konuya gelirsek ve toparlarsak;

26 yaşında bekar bir kız, 1 senedir görüştüğü boşanmış bir adam var, adamda 33 yaşında
Bu adam boşandıktan sonra bir kaç ay içinde kızla tanışıyor ve boşandığını falan baştan söylüyor
İşte bu bir yıl ilişkileri böylece devam ediyor
Son bir aydır adam telefonlarına cvp vermiyor arayıp sormuyor
En son kız, bunla ortak arkadaşını arıyor ve neden açmadığını açmasını söylemesini istiyor
Yine ses çıkmayınca kız en son attığı mesajda artık bu durumun canını sıktığını, böyle ilişkinin olamayacağını yazıp eğer buluşmayacaklarsa ilişkiyi bitirmekle tehdit edip yanına çağırıyor
Ve gelen cvp şuymuş
Bitirirsen bitir
Kız bunun üzerine şok olup tekrar aramış ve adam telefonu açar açmaz küfür etmiş
S.. git bitir napim arama bidahada demiş

Aradan biraz zaman geçince öğrenmiş ki adam eski karısıyla tekrar evlenmiş

Şimdi diyor ki bu adamın yanına bırakmayacam
Ciddi bir ilişki olduğuna inandırdı beni sonrada pat diye bıraktı diyor, eski karısıyla çocuklarıda yokmuş
Onun için ona geri döndü desem oda değil diyo, niye böyle yaptı nasıl pişman edecem onu diyor
Boşvermesini söylesemde yok
İki gündür arayıp ağlayıp duruyor
Ne diyim ki buna şimdi

Direk yardım almasını öner,aksi halde arkadaşınız hiç sağlıklı değil.
Zorla güzellik mi olur yahu ?
Adam istemiyor bitti diyor üstüne küfürü sallıyor
ARKADAşınız İSRARLA dünyada erkek kalmamış gibi hesap sormaya kalkıyor.
Ya bıraksın bu saçmalıkları yol yakınken hayatna baksın !

Adam hiç bosanmamis. Çocuğu olmadığına emin misiniz
Adam bir tuhaf
Kızı eklediği o gerçek f. Hesabı duvarı paylaşımları resimler hala açık, hiç çekingesi yok, yeniden evlendiklerini paylaşmış arkadaşları yorumlar yapmış birsürü
Paylaşımlar ortada
Kızı hiç sallamıyo

Direk yardım almasını öner,aksi halde arkadaşınız hiç sağlıklı değil.
Zorla güzellik mi olur yahu ?
Adam istemiyor bitti diyor üstüne küfürü sallıyor
ARKADAşınız İSRARLA dünyada erkek kalmamış gibi hesap sormaya kalkıyor.
Ya bıraksın bu saçmalıkları yol yakınken hayatna baksın !
Aynen çok üzülüyorum onun bu durumuna
Çok bunalımda

hiç karışmasın bu kez yuva yıkan kadın olur
önüne baksın unutsun böylelerini allaha havale ediceksin
arkadaşın uzak dursun bence

Bence arkadaşınız öncelikle destek alsın.
26 yaşında çalışıyor diyorsunuz bir şekilde kendi evine çıkması yada annesinde kalması daha mantıklı değil mi?

Adam bir tuhaf
Kızı eklediği o gerçek f. Hesabı duvarı paylaşımları resimler hala açık, hiç çekingesi yok, yeniden evlendiklerini paylaşmış arkadaşları yorumlar yapmış birsürü
Paylaşımlar ortada
Kızı hiç sallamıyo
Orası kesin de. Nasıl olsa bosandik diye rahat davranmış demekki. Yapılacak hiç bir şey yok. Eğer arkadaşını isteseydi onunla evlenirdi karısını unutamamış demekki

Arkadaşın ilişkiye sevildiği için değil 26 yaşındayım bekarım benden başka onu kim napsın kafasıyla başlamış.Yoksa her mantıklı insan boşanalı bir ay olan bi adamın ciddi ilişki aramayacağını düşünebilir.Bakın eski karısına geri dönmüş bekarlığı bi lütuf değil yani.
Bunalcak bişey yok küçük değil ki niye babası ona harçlık versin zaten.Kendi düzenini kursun kocaya ihtiyaç yok mutlu bi hayat için.

Adam onunla birlikte olmak istemiyor diye intikam mı alacak? Zorla güzellik mi olur? Hem ne yapacak nasıl intikam alacak, adam evlenmiş yahu...

Baştan yanlış sebepler ve yanlış adamla ilişkiye başlamış. 26 yaşında bir kadın başına gelebilecekleri tahmin etmeliydi. Bir de bir ay boyunca telefonları dahi açmayan bir adam için ısrar etmek niye? Sacmalamanin dibine vurmuş hatun.

Bence arkadaşınız öncelikle destek alsın.
26 yaşında çalışıyor diyorsunuz bir şekilde kendi evine çıkması yada annesinde kalması daha mantıklı değil mi?
Babası annesiyle görüşmesini istemiyor
Çalıştığı işin devamlılığı yok maaşı az Dediğim gibi cep harçlığı olarak çalışıyor zaten parası olsa anca kaçıp kurtulcakta öyle ev tutcak
Yani babanın elini çekmesi için anca bir eşimin olması gerek diyo

Orası kesin de. Nasıl olsa bosandik diye rahat davranmış demekki. Yapılacak hiç bir şey yok. Eğer arkadaşını isteseydi onunla evlenirdi karısını unutamamış demekki
Bende öyle dedim karısını unutamamış seviyomuş demekki onları bağlayan çocuk bile olmadığı halde geri dönmüş dedim
Zaten başından yanlış olduğunu söylemiştim aslında ama işte

Arkadaşın ilişkiye sevildiği için değil 26 yaşındayım bekarım benden başka onu kim napsın kafasıyla başlamış.Yoksa her mantıklı insan boşanalı bir ay olan bi adamın ciddi ilişki aramayacağını düşünebilir.Bakın eski karısına geri dönmüş bekarlığı bi lütuf değil yani.
Bunalcak bişey yok küçük değil ki niye babası ona harçlık versin zaten.Kendi düzenini kursun kocaya ihtiyaç yok mutlu bi hayat için.
Doğru söylüyorsunuz

adam bence hiç boşanmamış

kadını bulup söylesin başka da birşey yapamaz

unutsun boşanmış adama nasıl güvenmiş hayret birşey

Back
X