- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Aslinda büyükler anne baban sonuçta kötülügün için konuşmazlar onlar yasin kac bilmiyorum ama böylenyapmalari seni kamçılamış ve hirslandirmiş bak.doğru oldugunu söylemiyorum senin onlara karşı genel durumun nasil onuda bilmek lazim biraz ama senin anlatmanla degil tabiki belki dozunu biraz kacırmış olabilirler ama iyiligin için bence.ama tabiki kendi isteklerindende vazgeçmeÖyle bir nefretle yazıyorum ki.Aklımdan geçen binbir şeyden hangi birini dökeyim bilmiyorum.Ama çıldırmama çok az kaldı.
Benim diğer konularımı okuduysanız bilirsiniz.Bu sene üniversite sınavına girdim. Ve düşük bir performans sergiledim.Size kısaca ailemden bahsedeyim.Hırslı hemde çok hırslı bir baba.Ondan bir tık aşağı ama yinede hırslı bir anne.Yaptıkları işlerde hep en iyiyi yapmaya çalışırlar.Övünmeyi çok severler.Başkasından geride kalmayı -kendi kafalarınca- aşağılanmak olarak görürler.Bir zamanlar her zaman en iyi olan ben nedendir bilinmez kendimi salalı, yarışmayı bırakalı hiç iyi anlaşamayız.Her gün kavga her gün sen aptalsın muhabbetleri.Yazık değil mi ya bana? Sürekli ağlayan, hassaslıkta bir dünya markasıyım.Bana laf sokmasalar bile ne denirse densin hemen kendime çekiyorum.Beni bu hale onlar getirdi.Az önce bir arkadaşının kızının çok iyi bir sıralama yaptığını öğrendi.Ve sebepsizce kavga çıkarıp demediğini bırakmadı. Hemde ne ağırlıkta . Yazamam bile. Oturur ağlarsınız sizde.sadece dersler de degil problem.Bir cok sebepten benim hep geri planda oldugumu soyler.sosyallik beceriklilik, insanlarla iliskiler, yetenekler vs.
Bana akıl verin , bir şey söyleyin.Ben artık böyle biri olmak istemiyorum ! Bambaşka birine dönmek istiyorum. Hani herkesin sevdiği övdüğü iyi karakterli iyi biri olmak istiyorum.Hassas değil güçlü biri olmak istiyorum.Zamanı geldiğinde beni üzen herkesi üzmek, beni gölgede bırakmaya çalışan sinsi insanlara bir ders vermek istiyorum.bana bir yardım edin.ben degismek intikam almak istiyorum !
Kiyamam sanaAilem bana da aynı şeyi yapıyor üstelik çok iyi bir puan almama rağmen... Ben de bu sene TEOG sınavına girdim gayet iyi bir performans çıkardığı düşünüyorum ama anneme göre hiç çalışmamışım hiç uğraşmamışım... Yemin ederim size bi gün koltukta çalışıyordum pat diye uyuya kalmışım... Bi kızdı bi kızdıaynı şu Emojiye benzer
Daha sakinim.nasil degisebilirim diye dusunuyorum.neler yapabilirim kendimde diyeÖncelikle sen bi yarış atı değilsin. Kim olmak ve ne yapmak istediğine, nasıl mutlu olacağına karar verebilecek bi yaştasın. Tabii ki ailene danışacaksın ama son karar senin olacak. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Sakinleş ve öyle karar ver bence.
Eger beni kazanacagim bolume, yapacagim siraya gore seveceklerse hic sevmesinler hocam. Oyle sevgi mi olurBenzer seyleri bende yasadim zamaninda...Annemin ve babamin dedikleri yaptiklari hala aklima geldikce sinirlenirim .Onlar bizim için en iyisini istiyorlar ama bazen bencilce olsada...Onlara kizma...Bende cok agladim kapandim icime kazaninca senden kiymetlisi olmuyor...Annemle uniden sonra cok iyi olduk iki dost gibiyiz zamana birak kendini yipratma onlar ailen intikam diye birsey yok ...Kimse annen ve baban gibi arkanda durmaz.Onlari uzme . Anne baba olmak kolay degil olunca anlarsin
Benim zaten idealimde bir meslek yoktu.benim her konuda geri planda kaldigimi hicbirseyi basaramadigimi soyluyorlar.aslinda haklilar.ben de pasif biri olmak istemiyorumAslinda büyükler anne baban sonuçta kötülügün için konuşmazlar onlar yasin kac bilmiyorum ama böylenyapmalari seni kamçılamış ve hirslandirmiş bak.doğru oldugunu söylemiyorum senin onlara karşı genel durumun nasil onuda bilmek lazim biraz ama senin anlatmanla degil tabiki belki dozunu biraz kacırmış olabilirler ama iyiligin için bence.ama tabiki kendi isteklerindende vazgeçme
Eger beni kazanacagim bolume, yapacagim siraya gore seveceklerse hic sevmesinler hocam. Oyle sevgi mi olurneyse simdi daha sakinim ama yinede bazi seyleri degistirmek icin yogun dusunceler icindeyim
Daha sakinim.nasil degisebilirim diye dusunuyorum.neler yapabilirim kendimde diye
Herkesi mutlu etmeye çalışırsan sen mutsuz olursun ama. Seni sevecekler diye kendinden ödün vermemelisin. İntikam almak da seni daha güçlü yapmaz. Kendini düşün ve kendi yolunu mutlu olabileceğin bi şekilde çiz.Bana akıl verin , bir şey söyleyin.Ben artık böyle biri olmak istemiyorum ! Bambaşka birine dönmek istiyorum. Hani herkesin sevdiği övdüğü iyi karakterli iyi biri olmak istiyorum.Hassas değil güçlü biri olmak istiyorum.Zamanı geldiğinde beni üzen herkesi üzmek, beni gölgede bırakmaya çalışan sinsi insanlara bir ders vermek istiyorum.bana bir yardım edin.ben degismek intikam almak istiyorum !
Hayir bir de erkek kardesim varTek çocuk musunuz ?
farkında değilsiniz ama sizide kendilerine benzetmişler...
konudan ve okuduğum birkaç yorumunuzdan bunu anladım açıkcası.
Tesekkur ederim canim benimUniversite sinavinda ilk yil benden beklenen ust duzey performansi sergileyeyim diye kasil kasil yuzum mayin tarlasina dondu. Ailem dunya tatlisidir hep arkamdadir ama dedim ki benim duzeyim, seviyem bu, elimden bu geliyor. Ailem kazanana kadar arkandayiz istersen 5. defa gir dedi 2. sansimda tereyagindan kil ceker gibi yerlestim. Rahat olmalisin
Aynisini ailene yap baskalarini seni yermek icin kullaniyolarsa sende aynisi yap sunun annesi boyle sunun babasi boyle de sende onlari yer
Canim benim cook tesekkur ederim yazin icin.ayirdigin vakit icin.yuregine saglik dikkate alicamBence once ne yapmak istedigine karar ver, bir hedef belirle. Daha sonra her gun yataktan kalktiginda o hedef icin neler yapabilirsin onlari dusunup pesinden kos.
Kitap okumayi seviyorsan kitap oku, film izlemeyi seviyorsan film izle arkadaslarinla sinemaya git mesela?
Yemek yapmayi seviyorsan evde annene mutfakta yardim et ya da kendin degisik tarifler dene.
Az cok hobilerini biliyorsundur onlara yonelt kendini kucuk seylerle mutlu olmaya calis. Aksamlari kucuk bir yuruyus bile inan cok iyi gelir insana stres attirir. Hem sosyallesmis olursun.
Ek olarak inan bana universite dusunuyorsan bu is hedefsiz olmaz kendine muhakkak bir hedef belirle..
Umarim sana yardimci olur :) basarilar diliyorum.
Olmaliyim evet cok tesekkur ederim tatlim.ne okuyorsunUniversite sinavinda ilk yil benden beklenen ust duzey performansi sergileyeyim diye kasil kasil yuzum mayin tarlasina dondu. Ailem dunya tatlisidir hep arkamdadir ama dedim ki benim duzeyim, seviyem bu, elimden bu geliyor. Ailem kazanana kadar arkandayiz istersen 5. defa gir dedi 2. sansimda tereyagindan kil ceker gibi yerlestim. Rahat olmalisin
Olmaliyim evet cok tesekkur ederim tatlim.ne okuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?