Bu sefer bardak taştı !

Sık kendini, çok çalış, il dışında güzel bir üniversite kazan. O zaman değerini anlarlar. Nadiren gidersin. E istedikleri başarıyı da sağlamış olursun, il dışında olduğun için de bilmezler, sosyalleşirsin de zaten üniversitede.

Bence ben guclu biri olmak istiyorum demek yerine. Kendine hedef koy basaricagina inan. Ve gelen seslere kulagini tika ve deki ben bunu bunu yapicam o zaman gorceksiniz. Koydugun hedefler icin cok cabala. Ve mutlu soon

Cok mantikli.ama ben yinede evcimen bir tipim eskisehirde kalmayi tercih ederim

Bence ben guclu biri olmak istiyorum demek yerine. Kendine hedef koy basaricagina inan. Ve gelen seslere kulagini tika ve deki ben bunu bunu yapicam o zaman gorceksiniz. Koydugun hedefler icin cok cabala. Ve mutlu soon
Evet hedef koyup onun icin cabalicam.ayy amin

Ailen icin degil kendi gelecegin icin calisip cabalamalisin her ne kadar ailenin sana yaklasimi ciddi anlamda yanlis ve kendi hayatlarini yasayis sekilleri farkli olsada senin bundan kurtulmanin ve kendi hayatini istedigin gibi yasamanin tek yolu okumak meslek sahibi olmak kendi hayatini kurmak.

Evet haklisin.kendim icin olusu 1.onceligim olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…