MerhabaBen 28 yaşında ev hanımı. 2 çocuk annesiyim.
Bu güne kadar o kadar kilo verip alma deneyimlerim oldu ki..sayısını unuttum. Nerdeyse kilo verme hakkında herşeyi biliyorum ama bir tek benim işime yaramıyorYa da ben öyle düşünmüşüm. Çocuklardan sonra çok kilo aldım. Verdim yine aldım. Ama artık bu defa kalıcı vermek istiyorum.
Boyum 163. Kilom 76. Hedefim 60.
İnşAllah bu sefer başarırım
ALLAHın bana verdiyi vucudu sağlam yaşatmak için nefsime ve irademe hakim olmalıyım.
Bana katılanlar olursa seve seve beklerim
Bir haftada 2 kilo çok iyibende katılsam size.
son6 ayda 12 kilo aldım.
şuan 72 kiloydum boyum 164.
geçen hafta pazartesi başladım....ve iki kilo verdim
Çok iyitabi paylaşirim! sabahları 3 haşlanmış yumurta...öğlen işyerinde kantine inmiyorum.
yanimda 100gr yulaf, 50 gr keten tohumu, 50gr ceviz ve 25gr susam götürüp 250gr yogurtla kariştirip yiyorum.
akşamları normal ev yemeği...ve bir parça et veya tavuk.
şeker ve un mamullerini kestim.
inşallah gerisi gelir
Teşekkür ederim canım. İnşAllah beraber başarıcazMerhaba.. Cok guzel bi karar vermissin. Tebrikler.. Ben de senin gibi surekli kilo vermeye calisiyorum sonra tekrar alıyorum. Yemek yesem bile içim hiç rahat olmuyo. En iyisi istediğimiz sagliga ve görüntüye biran evvel ulasmak. Hic olmazsa vicdanimiz rahat olur. Ben bu sabah basladim. Cok azimliyim. Buraya goz atmaya ve yazmaya da calisirim :)
Tabiki de. Beraber yaptıklarımızı paylaşarak bir birimize destek olalım. Yanlışımız varsa anlayalım. Bence bir birimizden öğreneceğimiz şeyler de ola bilirBende katılmak istedim bi yere daha yazdım ama sanırım yeni bi başlangıç arkadaşı olursa daha iyi olur sizinle diyet arkadaşı olmak isterim
Tebrik ederim canım. Bu kadar kısa sürüde 2 kilo büyük başarıbende katılsam size.
son6 ayda 12 kilo aldım.
şuan 72 kiloydum boyum 164.
geçen hafta pazartesi başladım....ve iki kilo verdim
İstersek başara bilirmişiz demekkiHerkese merhaba ben de 2.dogumdan sonra emzirmeyi birakip dogumdan sonra bile görmediğim kiloya ulastim suan 68 kiloyum.boy 163
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?