Bu sefer başaracağım

öğlen menunle akşam yemegının yerini değiştirsen bence daha iyi olur ,

cunku gun içinde o bir parça etmeyegını herturlu yakarsın ,önemli olan akşam yemeği ,

birde kızlar olaya diyet diye bakmayın herkese diyet yapıyorum demeyin , yeni yedim aç değilim ,biraz midem kötü gibi bahaneler uydurun ,

birde ne yerseniz yeyin yarısını yiyin , masadan hep aç kalmayı becerirseniz çok güzel ve kolay kilo verirsiniz.

Merhaba ben de herhangi bir diyet listesi uygulayamiyorum.ama yeme seklimi duzene koyamadim.belki burada destekle kilo verebiliriz.artik beni cok rahatsiz ediyor kilom.kiyaferlerimin hici olmuyor.bol hirkalarla idare ediyorum.

Merhaba ben de herhangi bir diyet listesi uygulayamiyorum.ama yeme seklimi duzene koyamadim.belki burada destekle kilo verebiliriz.artik beni cok rahatsiz ediyor kilom.kiyaferlerimin hici olmuyor.bol hirkalarla idare ediyorum.
Bol hırkalarda nereye kadar. Bizi olduğumizdan büyük ve yaşlı gösteriyor. Öyle değil mi?

Şimdiye kadar içine 1/4 tatlı kaşığı toz tarçın ve o kadar da toz zencefil koyarak yeşil çay yaptım bi bardak onu içtim. Bol hareket

Cok haklisin. Ama ben almanyada yaşiyorum. Yani kantinde türk yemegi cikmiyor. Kantin yemekleride genelde hep kizartma veya crema soslu oluyor.

Evde kendim ege mutfagi pişirip yiyorum...
Başka türlü başa cikamadim...

Ögle yemeyinden yarım saat önce yoğurtlu kürümü içtim. Yarım saat sonra karnıbahar kavurması yapmışdım ondan yedim.

Yaptığım kürün tarifini vereyim.
700ml suyun içine 1tatlı kaşığı karbonat karıştırıyorum.
Ayrı kasede 3yemek kaşığı yoğurtla (ben ev yapımı yoğurt kullanıyorum) yarım limon suyunu karıştırıyorum.
Sonra yavaş yavaş karbonatlı suyla limonlu yoğurtumu katıyorum. Az az katmamız lazım çünkü köpürüp taşa bilir.
Kürümüz hazır.
Öğlen aksam yemeklerinden yarım saat önce ve yatmadan yarım saat önce içiyorum.
3cü gündür yapıyorum. Düzenli yapıldığında bağırsakları temizlediği ve yağ yakmada yani kilo vermede çok yardımcı.
Deniyorum şimdilik. Bakalım nolucak

Akşam yemeği için yine karnıbaharı tüketdim. Öyle imkanlı değiliz yani her öğün farklı farklı şeyler yapım yiyelim. Elimizin altında ne varsa onunla yetinip başarmaya çalışıyorum işte

Uyumadan önce de yaptığım kürü içeceğim.
Yarın tartı günüm. İnşAllah kilomda fark olur. Azalmaya doğru yani

Sevgili günlük. Bugün tartıldım. Kilo almışım ya o kadar dikkat etmenin üstüne kilo alımını anlayamadım.
76.9düm. Şimdi 77.3olmuşum. 400gram artış
Kür mü kötü etkiledi acaba karnımda da bi şişkinlik var.
4gündür tartılmıyordum küre başlayalı.
Neyse takmıyoruz. Olur arada böyle. Moralim bozuldu ama pes etmek yok.
Kürü bırakacağım. Sonraki tartılmada yine kilo artışı olursa kürden değil o zaman.
Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim.
*bu sefer başaracağım*

Bu günüde çok hareketli bol yeşkllikli yeşil çaylı sulu geçirdik

Günaydın günlüğüm.
Güzel bi başlanğıc yapdık güne.
İnşAllah günümüz güzel de geçer

Aynı tempte devam...

Ögle yemeyinde sabahtan karabuğday ıslatmıştım. Onu yedim. 1.5saat sonra yeşil çay içeceğim. Aslında yemekten hemen sonra canım hep tatlı çeker. Kilolu olmama neden de bu zaten. Tatlılara olan zaafım. Sanırım bu zaafımdan kurtulma vakti geldi. Hiç bir tatlınıyeme keyfi hayalindeki elbiseye sığmak keyfinden güzel olamaz

Akşam yemeğinde öğleden kalan karabuğday ile sebze haşlama yedim.
2saat sonra 1 büyük bardak yeşil çay.
Günü iyi başa vurduk.
Ekstra kalori almadım 2 gündür. Ohh
Yarın tartı günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…