- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Canıımmm sanirim kangren olan iliskilerin kacinilmaz sonu ayrilik. Surekli tartistigim surekli baristigim ama bir turlu eskiye donemedigimiz bir iliskim vardi .bende uc gun once kizlari arattirdigini gordum actigim konuya bakabilirsin.ne emekler ne degerler vermistim ama sadece onun egosunu sisirmisim . Sanirim erkekler bir sure sonra helede sorunlu iliski yasiyorlarsa arayis icine giriyorlar.benimkindede bikac kiz vardi neden baktin dedim merak ettim dedi .evet belki baskasi icin normal olabilir ama ben kaldiramadim bugun resmini merak eden yarin mesaj atar sonra bulusur vs.bunlar adimdir bence . Bende senin gibiyim kanim cekilmis gibi aglayamadim uzulemedim bile .bazen canim aciyor ama yaptiklari aklima gelince buz gibi oluyorum.Hakkimizda hayirlisi olsun.
Bitirme gerekcen "son damla" olmus gibi...
Yani o bardagi dolduracak seviye buyuk bir sorun degil bence ama sonuc olarak bardak dolu mu bos mu ona bakmak gerek...
Daha once de yazmistim ceylin, iliskinizi 7yil olarak degil yetiskinlik sonrasi olarak hesaplamak daha dogru.
Fakat bunun da bi onemi yok, 15yillik evlilikler bitebildigne gore sen hayli hayli ustesinden gelirsin bunun.
Onemli olan senin "degerli" hissetmen...
Bence kendine deger verip ilk adimi atmissin zamanla bunu da arttiracagina ve daha iyi hissedecegibi dusunuyorum.
Tabi bir ayri bir barışık seklinde devam edecek bir iliskinin ayriligi ise bu; onu cozmek de yine senin elinde.
Ayrilik sebebi olarak sundugun seylerin onda toparlanma ve degisim meydana getirmesini istiyorsan her sorunda bunu dillendirme ki ayrilmayi hafife almamayi ogrensin.
Eski konularini bilmedigim icin bu konuda yorum yapamayacagim. Ama bazen hersey insanin öyle üstüne üstüne geliyorki kendini üzen ne varsa ardinda birakmak kacmak istiyor. Cok dolmussun sanirim, patlamissin. Umarim hakkinda hayirlisi olur. Peki erkek arkadasinin aciklamasi ne bu konuda?
Forumda en ilgimi ceken kisilerden birisiniz. Mutlu olun isterim. Sanirim yasiniz genc. Yedi yilin sonunda sizi uzen degil,yetmis yil sizi mutlu olacak kisi ile olursunuz insaallah. Aile icin de hepimizinki ayni diyebilirim. Ayrilik acisi zamanla gecer( 6ay) hayirlisi olsun.
Isimlerini yazmasaymissin keske acip bakabilir insanlar bende baktim zeynep coook guzelmis kizma amaÇok tesekkur ederim.
Bunu gördümben tam bu arada napiyorsun yazmis.
"AAyşe erdogana Zeynep kilica bakiyorum " dedim.
Takip ettiği kizlarin isimleri.
Onlar kim dedi.
Takip ettiğin kizlar iste ddedim.
Aradi o anda saydim suç sende değil bende sana hala ne halt yemeye inaniyorsam dedim inanma Ceylin dedi ayrilmak istiyorum deyince de tamam dedi kapattim teli..
Forumda en ilgimi ceken kisilerden birisiniz. Mutlu olun isterim. Sanirim yasiniz genc. Yedi yilin sonunda sizi uzen degil,yetmis yil sizi mutlu olacak kisi ile olursunuz insaallah. Aile icin de hepimizinki ayni diyebilirim. Ayrilik acisi zamanla gecer( 6ay) hayirlisi olsun.
Ahh kizlar ahh.
Artik doldum tastim.
Ne sabrim kaldi ne mecalim.
Dayanamıyorum.
Kimsem yok.
Ailem yok arkadasim yok..
Her sebepte beni evden atan Parani eksik etmiyorum o yeter diyen bir baba.
Sürekli sabreden anne..
Kavga cikaran bir sevgili
Offf..
Zaman bitsin diye yasiyorum..
Kangren olmuş bir ilişkim var eski konularima bakabilirsiniz..
Ve artik bitirdim..
Faceden vbirkaç kizi takip eetmiş
Benim için son damla oldu bu.
İyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum.
Bomboş yasiyorum.
Bunaldim..
Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum..
Ne evimde mutluyum ne disarida..
Ne olursa olsun Ali yaninda diyordum o da yok artik.
Ne guvenecegim biri kaldi ne yaninda mutlu olduğum.
Olumlu biriyim dua ederim ssürekli ama yok.
Bu isin bir oluru yok.
Anlatamam icimde ki boşluğu.
Sevgilimden az önce ayrildim.
Hissizlestim adeta ..
Hicbir şey hissetmiyorum.
O kizlarin adini görünce tamam dedim bitti dedim.
Azicik tartistik ve o da tamam dedi sadece.
Seviyor muyum hala çok seviyorum.
Ama artik olmuyor..
Bilmiyorum ne bu.
Bu sefer çokgarip.
Laf olsun diye bitirdim bir anda sanki.
7 yili hop kaldirdim attim
Ama uzulmuyorum da
Sadece uyuşmuş gibiyim.
Beynim durdu sanki..
Bilmiyorum ya..
Kötüyüm sadece.
Moralsizim.
Degersizim..
Off offf....
Çok tesekkur ederim.
Bunu gördümben tam bu arada napiyorsun yazmis.
Onlar kim dedi.
Takip ettiğin kizlar iste ddedim.
Aradi o anda saydim suç sende değil bende sana hala ne halt yemeye inaniyorsam dedim inanma Ceylin dedi ayrilmak istiyorum deyince de tamam dedi kapattim teli..
Tesekkur ederim İsimler sahte..Isimlerini yazmasaymissin keske acip bakabilir insanlar bende baktim zeynep coook guzelmis kizma ama
Baska kizlar takip edilmeye baslandiysa o iliski coktan bitmistir senin haberin olmamistir uzatmlari oynamanin anlami yok kendine yeni bir yol cizmeni tavsiye ederim
Sağol Sevdacim tesekkur ederim Allah razi olsun..Canım eski konularını da biliyorum.Boşver.Kangren olmuş bir ilişkiydi bu zaten.Hakkında hayırlısı olsun.Rabbim ferahlık versin içine.
Ahh kizlar ahh.
Artik doldum tastim.
Ne sabrim kaldi ne mecalim.
Dayanamıyorum.
Kimsem yok.
Ailem yok arkadasim yok..
Her sebepte beni evden atan Parani eksik etmiyorum o yeter diyen bir baba.
Sürekli sabreden anne..
Kavga cikaran bir sevgili
Offf..
Zaman bitsin diye yasiyorum..
Kangren olmuş bir ilişkim var eski konularima bakabilirsiniz..
Ve artik bitirdim..
Faceden vbirkaç kizi takip eetmiş
Benim için son damla oldu bu.
İyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum.
Bomboş yasiyorum.
Bunaldim..
Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum..
Ne evimde mutluyum ne disarida..
Ne olursa olsun Ali yaninda diyordum o da yok artik.
Ne guvenecegim biri kaldi ne yaninda mutlu olduğum.
Olumlu biriyim dua ederim ssürekli ama yok.
Bu isin bir oluru yok.
Anlatamam icimde ki boşluğu.
Sevgilimden az önce ayrildim.
Hissizlestim adeta ..
Hicbir şey hissetmiyorum.
O kizlarin adini görünce tamam dedim bitti dedim.
Azicik tartistik ve o da tamam dedi sadece.
Seviyor muyum hala çok seviyorum.
Ama artik olmuyor..
Bilmiyorum ne bu.
Bu sefer çokgarip.
Laf olsun diye bitirdim bir anda sanki.
7 yili hop kaldirdim attim
Ama uzulmuyorum da
Sadece uyuşmuş gibiyim.
Beynim durdu sanki..
Bilmiyorum ya..
Kötüyüm sadece.
Moralsizim.
Degersizim..
Off offf....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?