Bu sefer bitirdim galiba...

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498

Ahh kizlar ahh.
Artik doldum tastim.
Ne sabrim kaldi ne mecalim.
Dayanamıyorum.
Kimsem yok.
Ailem yok arkadasim yok..
Her sebepte beni evden atan Parani eksik etmiyorum o yeter diyen bir baba.
Sürekli sabreden anne..
Kavga cikaran bir sevgili
Offf..
Zaman bitsin diye yasiyorum..
Kangren olmuş bir ilişkim var eski konularima bakabilirsiniz..
Ve artik bitirdim..
Faceden vbirkaç kizi takip eetmiş
Benim için son damla oldu bu.
İyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum.
Bomboş yasiyorum.
Bunaldim..
Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum..
Ne evimde mutluyum ne disarida..
Ne olursa olsun Ali yaninda diyordum o da yok artik.
Ne guvenecegim biri kaldi ne yaninda mutlu olduğum.
Olumlu biriyim dua ederim ssürekli ama yok.
Bu isin bir oluru yok.
Anlatamam icimde ki boşluğu.
Sevgilimden az önce ayrildim.
Hissizlestim adeta ..
Hicbir şey hissetmiyorum.
O kizlarin adini görünce tamam dedim bitti dedim.
Azicik tartistik ve o da tamam dedi sadece.
Seviyor muyum hala çok seviyorum.
Ama artik olmuyor..
Bilmiyorum ne bu.
Bu sefer çokgarip.
Laf olsun diye bitirdim bir anda sanki.
7 yili hop kaldirdim attim
Ama uzulmuyorum da
Sadece uyuşmuş gibiyim.
Beynim durdu sanki..
Bilmiyorum ya..
Kötüyüm sadece.
Moralsizim.
Degersizim..
Off offf....

Canıımmm sanirim kangren olan iliskilerin kacinilmaz sonu ayrilik. Surekli tartistigim surekli baristigim ama bir turlu eskiye donemedigimiz bir iliskim vardi .bende uc gun once kizlari arattirdigini gordum actigim konuya bakabilirsin.ne emekler ne degerler vermistim ama sadece onun egosunu sisirmisim . Sanirim erkekler bir sure sonra helede sorunlu iliski yasiyorlarsa arayis icine giriyorlar.benimkindede bikac kiz vardi neden baktin dedim merak ettim dedi .evet belki baskasi icin normal olabilir ama ben kaldiramadim bugun resmini merak eden yarin mesaj atar sonra bulusur vs.bunlar adimdir bence . Bende senin gibiyim kanim cekilmis gibi aglayamadim uzulemedim bile .bazen canim aciyor ama yaptiklari aklima gelince buz gibi oluyorum.Hakkimizda hayirlisi olsun.

Bitirme gerekcen "son damla" olmus gibi...
Yani o bardagi dolduracak seviye buyuk bir sorun degil bence ama sonuc olarak bardak dolu mu bos mu ona bakmak gerek...

Daha once de yazmistim ceylin, iliskinizi 7yil olarak degil yetiskinlik sonrasi olarak hesaplamak daha dogru.
Fakat bunun da bi onemi yok, 15yillik evlilikler bitebildigne gore sen hayli hayli ustesinden gelirsin bunun.
Onemli olan senin "degerli" hissetmen...

Bence kendine deger verip ilk adimi atmissin zamanla bunu da arttiracagina ve daha iyi hissedecegibi dusunuyorum.

Tabi bir ayri bir barışık seklinde devam edecek bir iliskinin ayriligi ise bu; onu cozmek de yine senin elinde.
Ayrilik sebebi olarak sundugun seylerin onda toparlanma ve degisim meydana getirmesini istiyorsan her sorunda bunu dillendirme ki ayrilmayi hafife almamayi ogrensin.

Aminn canim aminn.
Öyle garibim ki.
Aliskanlik mi desem ask mi desem..
İnan elim ayagim tutmuyor sanki.
Öyle kötüyüm ki.
Kimsem yok artik..
Yalnizim caresizim..

Çok haklisin athen..
Çok..
Ama artik bitsin istiyorum.
Hic olmadigim kadar ciddiyim.
Sevgi yetmiyor iste.

Eski konularini bilmedigim icin bu konuda yorum yapamayacagim. Ama bazen hersey insanin öyle üstüne üstüne geliyorki kendini üzen ne varsa ardinda birakmak kacmak istiyor. Cok dolmussun sanirim, patlamissin. Umarim hakkinda hayirlisi olur. Peki erkek arkadasinin aciklamasi ne bu konuda?

Forumda en ilgimi ceken kisilerden birisiniz. Mutlu olun isterim. Sanirim yasiniz genc. Yedi yilin sonunda sizi uzen degil,yetmis yil sizi mutlu olacak kisi ile olursunuz insaallah. Aile icin de hepimizinki ayni diyebilirim. Ayrilik acisi zamanla gecer( 6ay) hayirlisi olsun.

Çok tesekkur ederim.
Bunu gördümben tam bu arada napiyorsun yazmis.
"AAyşe erdogana Zeynep kilica bakiyorum " dedim.
Takip ettiği kizlarin isimleri.
Onlar kim dedi.
Takip ettiğin kizlar iste ddedim.
Aradi o anda saydim suç sende değil bende sana hala ne halt yemeye inaniyorsam dedim inanma Ceylin dedi ayrilmak istiyorum deyince de tamam dedi kapattim teli..

Çok tesekkur ederim sagolun, inşallah ..

Isimlerini yazmasaymissin keske acip bakabilir insanlar bende baktim zeynep coook guzelmis kizma ama
Baska kizlar takip edilmeye baslandiysa o iliski coktan bitmistir senin haberin olmamistir uzatmlari oynamanin anlami yok kendine yeni bir yol cizmeni tavsiye ederim

Canım eski konularını da biliyorum.Boşver.Kangren olmuş bir ilişkiydi bu zaten.Hakkında hayırlısı olsun.Rabbim ferahlık versin içine.

7degil 70yil hesabi yapmak.... aynen katiliyorum!

Ceylin, sevginin yetmeyen birsey oldugu su goturmez bir gercek. Cunku onu besleyecek diger seyler olmayinca o da ölmeye yuz tutuyor....

Not: alinti bilerek yapmadim. Isimler ayse fatma gibi sallama degilse o yorumu duzenle veya yoneticilere bildir.
Zaten o kizlarin bir sorunu yok bizi de ilgilendirmiyor. Sorun sevgili olacak kiside, olamiyor olduramiyor işte.

İsimleri yazmayin kizlar:/

Bardak baya dolmus demek ki oyuzden su saatten sonra hakkinda hayirlisini dilemek en mantiklisi gibi gozukuyor.

Erkek arkadasin da ne hosmus, "tamam" ne yahu!

canım kötü şeyler olmuş üzüldüm şuan çok kötü hissediyorsun ama biraz zaman geçsin rahatlayacaksın.hayat böyle birşey canım benimde hayatımdasorunlarım var.mesela benim annem yaşamıyor babam desen yaşlandı normal değil mesela telinde travestilerin numarası var.parasal olarak ben şuan çalışıyorum ama borçlarım var 2 senede anca öderim. taksitlendirdim ödüyorum Allah a şükür. sevgili desen yok zaten varkende köstek oluyordu bu kadar sorunumun içinde o da bana sorun çıkarıyordu seviyordum ve ayrıldık hatta ayrılmayı o istedi .zaman zaman düşünüyorumki şu borçlarım varya senelerdir varlar ve ben bunları 7 aydır ancak ödemeye başlayabildim. belki bunlar olmasaydı şimdi öbür taraftaydım.öbür tarafta rahat edeceğimi bilsem 1dk durmayacağım ama öyle bişeyde yok işte. hayat bir sınav yeri. önemli olan sorunlar karşısında bizim doğruyu seçebilmemiz. bence sende hatalarınla iyi birisin canım bence yine dua etmeye salavatlara devam etmelisin çünkü ben gerçekten etkisini hissediyorum. Allah a şükür bu zamana kadar bunlara sabredebilmişsem Allah a ettiğim dualar salavatlar esma lar hatırınadır.

Inkar etmis yani. Benimde kangren bir iliskim vardi bitirdigimde birak üzülmeyi omuzlarimdan bir yük kalkmisti kalktim misir patlatip film izlemistim :) Ama sizinki 7 yillik bir iliski ne olursa olsun aliskanlik var umarim hakinda hayirlisi olur ve cabuk atlatirsin bu ayriligin yükünü

Tesekkur ederim İsimler sahte..
Canım eski konularını da biliyorum.Boşver.Kangren olmuş bir ilişkiydi bu zaten.Hakkında hayırlısı olsun.Rabbim ferahlık versin içine.
Sağol Sevdacim tesekkur ederim Allah razi olsun..

ya birde ben erkekleri anlamıyorum bunlara insan demeye dilim varmıyor. sen biriyle sevgilisin dimi ne işin far elin kızıyla .birde utanmadan ayrılmak istiyorum demiş.öküz. ne bileyim benim anlayışımda mı bir sorun var ota b.ka afedersin ayrılmaya bahane. ya insan birini sever ömürlük derler ya iyi günde kötü günde yanında olur. bunlarda öyle bir anlayış yok kendi yanlış üstüne yanlış yapar sen bir tane yaparsın biter. zaten bitmiştir lan gerizekalı madem bitmişti bana da söyleseydin . salak sinirlendir sevgiline kusura bakma

Anliyorum seni cnm ama uzme sen canini boswer kaybeden o oldu hersey ustuste gelmis bunalmissin bence hayirlisi boyleymis de kendine yeni bi sayfa ciz ne demis sebnem ablamiz 'sil bastan baslamak gerek bazen' aynen oyle bi daha barisma oyle iliskilerin sonu husran oluyo bi iliski kendini 1 yilda assa yukari belli edio bide suna takildim baban neden ewden atiyo seni nasi yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazen bazı şeyleri bitirmek gerekiyor.Biz anlayamıyoruz hayırı şerri.
Rabbim ferahlık huzur versin.Hakkında hayırlısı olsun

Hemşeriyiz galiba seninle :) Ceylin eski konularını biraz hatırlar gibiyim hatta yorumda yapmıştım ama sana hiçbir zaman ayrıl gibi bir şey söylemedim .
Çünkü o zaman olsa ayrılmayacaktın bunu kendinin anlaması lazımdı bak şimdi anlamışsın olmayacağını görmüşsün.
Zararın neresinden dönsen kardır . 7 yılını vermişsin ama şimdi devam etsen bir 7 yıl daha versen inan bana düzelmez .
Sonra daha kötü durumlarda belkide evliyken ayrılmak zorunda kalabilirsin
Ne olursa olsun kararının arkasında dur bence . Allah yardımcın olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…