Bu sefer bitirdim galiba...

Çok tesekkur ederim Shanna .
insallah..

`Bugün benim doğum günüm` olan konundan beri bitmesi gerektiğini düşünüyorum ben zaten canım hayırlısı olur inş.

Eğer olmuyorsa 7 değil 30 yıl bile bitiyor bir şekilde. Kimse dünyaya erkek kahrı çekmeye gelmedi inşallah kararından pişman oldum deyip geri dönmezsin kardesim çünkü hiçbir insan tam anlamıyla değişemez...

ceylinim senin değerini hakedecek ,üzerindeki stresi daha artırmayacak birine ihtiyacın var. kararını doğru buldum. hiç üzülme canım benim

"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur..."
Mevlananin bu sözünü hep duyar oldum son zamanda. Bende nisanlimdan ayrildim 2bucuk senelik bir iliskiydi. Nasip degilmis olmadi her nekadar zorlasamda cabalasamda. Bazen bizim hayir gördügümüz ser, ser gördügümüzde hayir olabiliyor. Oyüzden birsey olmuyorsa zorlamamak en iyisi. Zorladikca insan yoruluyor yipraniyor ve geriye kalan sadece bosa harcadigin emekler kaliyor...

Allah hakkinda hayirlisini versin canim. Degersiz degilsin degerini bil. Bu günlerde gecicek elbet..

Bu bunalmaların 7 yılı bitiremediğinden zaten.
Anılarını bir türlü silemediğinden zaten bitmiş bir ilişkiyi bitiremedin kafanda.
Bir kaç kez denk geldim konuna,seni daha fazla üzmek istemem ama cidden bitmiş bir ilişkiydi. Zorla yürütmeye çalışıyordun.
Hep sen vermişsin,hiç karşı taraftan bir şey göremedim ben.
Umarım barışmazsın tekrar.
7 yılın boşa gitti diye üzülme,yaşanacağı varmış işte. 7 yılın tümü kötü şeylerle dolu değil ya.
Bu sana tecrübe oldu. Kimler var 20 senelik evliliklerini bitiriyorlar.
Allah sabır versin. Ve bir daha da barışma lütfen.
Kendini harap edeceğine değecek birisi değil o.

Sağol canim benim Allah razi olsun.
Eğer kaderde yoksa barismak nasip olma sin inşallah.

ceylinim senin değerini hakedecek ,üzerindeki stresi daha artırmayacak birine ihtiyacın var. kararını doğru buldum. hiç üzülme canım benim

Sağol Norvem İnşallah doğrudur.
İnşallah pişman olmam..

Ah canim benim.
Allah yardimcin olsun nisanlilik daha zor eminim ki.
Nisanlanacaktik birde biz son anda yine bir olay olmuştu..
Tesekkur ederim..
Sağol canim benim Allah razi olsun.
Sanirim öyleydi ama ne benim ne onun dili varmadi söylemeye..

Aminn canim aminn.
Öyle garibim ki.
Aliskanlik mi desem ask mi desem..
İnan elim ayagim tutmuyor sanki.
Öyle kötüyüm ki.
Kimsem yok artik..
Yalnizim caresizim..

7 yıl mı, 7 yılda evlilikler bile kangren oluyor, neden adını koymadınız veya bu kdr uzattınız.
Uzun ilişkiler herzaman yıpratır insanı,
yaşadığınız şey alışkanlıkların bir anda bırakılması sonucu insanda oluşan psikolojik bir etkidir,
zamanla alışırsınız.

21 yasindayim ben o 26 benim için erken diye düşündüm hep..
Tesekkur ederim.

ne düşünüyorsun peki :26:

Bilmiyorum ki...
Birde şey fark ettim bizimkinin takip ettiği kişiler galiba hileyle yapmis bunu bizimkinin sucu yok .
Çünkü o kişilerin takipçi sayisi 3 milyon fln.
Sadece kişilerinde takip etmemiş50 kkusur sayfayi beğenmiş.
Olur mu ki böyle birşey :26:

ceylinim bence sorununuz kızları aratması değil zaten ama genede senbilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…