Bu sefer bitirdim galiba...

Aminn canim aminn.
Öyle garibim ki.
Aliskanlik mi desem ask mi desem..
İnan elim ayagim tutmuyor sanki.
Öyle kötüyüm ki.
Kimsem yok artik..
Yalnizim caresizim..

Valla Ceylinim hayatta senin icin sadece sen varsin, bence sen bunu anlamissin. Hepimiz hayatta yalniziz, aile, ana-baba, akraba, sevgili bir yere kadar, kendini kotarmak zorundasin her zaman. Kimsem yok diye bir sey yok, her zaman sen varsin. Ayakta kalmak icin kendine iyi bakmali, kendini fiziki, maddi, manevi, ruhsal iyi durumda tutmalisin.

Genel olarak elin herifine guvenerek is yapmamalisin, her iste, hayatta vs sadece kendine guvenmelisin. El ...le gerdege girilmez demis atalarimiz Beriki her zaman yanimda olur, bana destek olur kim olursa olsun bence iyi bir dusunce tarzi degil, bu dusunceni bence ben ayaktayim, ben yaparim, ben her isi kotaririmla degistirmelisin ki sen zaten boyle bir insansin.
Yalniz, caresiz, kimsesiz degilsin asla. Postlarini okudugum kadariyla sen zavalli degilsin, kendine zavalli gozuyle bakma lutfen.

Kangren olduysa, s...et gitsin, yapacak baska bir sey kalmamis zaten.

Hayattan her 2 yilda bir kazik yiyorum periyodik sekilde, ben de ara sira senin kadar tukenmis hissediyorum. Ama ayakta biz durmazsak, gelip elimizden tutup kaldiracak kimsemiz yoksa, o zaman ayakta durmaya calismaliyiz bence.

Kac yasindasin sekerim bu arada?

Son düzenleme:
İsimleri yazmayin kizlar:/

Bardak baya dolmus demek ki oyuzden su saatten sonra hakkinda hayirlisini dilemek en mantiklisi gibi gozukuyor.

Erkek arkadasin da ne hosmus, "tamam" ne yahu!
Tesekkur ederim, isimler sahte canim..
Bizimkinin tipik tepkisidir tamam.
Herşeye tamam der..

Canim benimm
Çok tesekkur ederim Allah razi olsun.
Rabbim bin bereket katsin rizkina..
Allah hepimizin yardimcisi olsun..

İnşallah canim Allah razi olsun..
İsin garip yani uzulmuyorum artik.
Sanirim bitmesini bekliyordum...
Haklisin valla...
Yanlis anlatmisim sanirim ayrılan bendim canim..
Ama nasil desem aklimi hic tartismak sorgulamak değil direk ayrilik geldi.
Hakkimda hayirlisi olsun ne diyeyim.
Artik cidden bittim ben..

sağol canım Allah senden de razı olsun üzülmemeye çalış herşeyde bir hayır vardır demekki daha iyisi çıkacak karşına

Tesekkur ederim, isimler sahte canim..
Bizimkinin tipik tepkisidir tamam.
Herşeye tamam der..

Canim benimm
Çok tesekkur ederim Allah razi olsun.
Rabbim bin bereket katsin rizkina..
Allah hepimizin yardimcisi olsun..

evet neredeyse aynısını yaşamıştım 2,5 senelik ilişkimde .bende ayrılmıştım ve 1 kere bile pişman olmadım iyiki ayrılmışım

Ah canim benim inşallah doğrusubudur..
Babamla bizim hic normal bir iliskimiz olmadi.
CÇocukluğumdan beri
Dayak desen var hakaret desen tonla..
En ufak birseyi sorun yapip bbüyütür haliyle ayni evde yabancı olduk.
Konusmuyoruz..
Bazen bazı şeyleri bitirmek gerekiyor.Biz anlayamıyoruz hayırı şerri.
Rabbim ferahlık huzur versin.Hakkında hayırlısı olsun
Amin canimm Allah razi olsun senden.

Çok haklisin canim..
Eğerkkaderinde yoksa bir daha barismak nasip olmasin diyorum..
Tesekkur ederim bu arada Sivasliyim evet :)

Ah canim benim.
Ne güzelyazmissin tesekkur ederim.
İnan ggüç verdi yazdiklarin.
Çocuklugumdan beri baba baskisi üstümde ne kendime güvenim kaldi ne birşey yapacagima inancim kaldi artik.
Ben ona güvenmiştim ne bileyim iste...
21 yasindayim...

katılıyorum canım aynen öyle ne ana ne baba ne sevgili ne koca ne varsa sende var hepsi bir bakmışsın bugün var yarın yok

Sıkma canını herşey olucağına varır :)
Benim de aile ilişkilerim sürekli sorunlu artık öyle kabul etmek zorunda kaldım elden bişey gelmeyince...
7 senelik ilişki olsun ister 70 ite kaka devam ediceğine nasıl mutlu olucaksan kendi kararını vermişsin zaten inşallah hayırlısı olur :)

sağol canım Allah senden de razı olsun üzülmemeye çalış herşeyde bir hayır vardır demekki daha iyisi çıkacak karşına

evet neredeyse aynısını yaşamıştım 2,5 senelik ilişkimde .bende ayrılmıştım ve 1 kere bile pişman olmadım iyiki ayrılmışım

İnşallah bende pişman olmam canim.
Kotu hissetmiyorum ama içimde bir boşluk var ki sorma gitsin.
Sanki hic öyle dizilerde ki aski yasayamayacagim mutlu olamayacagim gibi .
Hep boyle ezik Ceylin olacagim gibi..

İnşallah canim..
İnsanin yazdiklariniz güç veriyor :)
Allah razi olsun..

bak canım kendi durumunla ilgili esmalardan hergün oku ve kurtulmak istediğin bir huyun varsa Allah a dua et. bak ben mesela 2 sene önce bir işte çalışıyordum maaşım çok düşüktü o zamanlar antidepresan kullanıyordum ailevi sorunlarım vardı somurtkandım ister istemez .beni işten çıkarttılar ve sebep olarakta "güler yüzlü olmadığımı" söylediler. isteseydim o işte devam ederdim ama istemedim.şimdiyse 7 aydır bir işte çalışıyorum ve hergün Allah a dua ediyorum Allah ın isimlerinden "ya Habir" okuyorum bu güzel ahlaklı güler yüzlü olmak için ve insanlar bana diyorlarki ne kadar güleryüzlüsünüz. sende Allah a dua et ve gerçekten Allah ın isimlerinde bazı sırlar gizli göreceksin bak hiç öyle kendini ezik falan hissetmeyeceksin. araştır durumuna Allah ın isimlerinden hangisi uyuyorsa onu oku ve dua et canım.

İnşallah bende pişman olmam canim.
Kotu hissetmiyorum ama içimde bir boşluk var ki sorma gitsin.
Sanki hic öyle dizilerde ki aski yasayamayacagim mutlu olamayacagim gibi .
Hep boyle ezik Ceylin olacagim gibi..

21 ne ki Sen hayattan tukenmissen ben oleyim, ben 27yim.

Cocuk yasta tanismissiniz, farkli yonlere dogru buyumusseniz patlama kacinilmazmis zaten. Ehhhhh ne guzel gencsin, karsina kimler kimler cikar. Benim yerinde olsan kopruden atlardin zannimca

canım sen okuyormusun çalışıyormusun

Sağol canim Allah büyük.
Okulun bitti evdeyim canim ben..

Ahaha:)
Allah yardimcin olsun seninde canim ne derdin varsa.

Hayir mubarek bayram gunu dualarimdasin.
Rabbim her seyin en hayirlisini gonlune gore versin
umarim hayat yuzune guler ve seni el ustunde tutacak bir esin olur ve evlatlarin...
Diyecek baska lafim yok :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş konularını az çok hatırlıyorum çoktan bitmesi gereken bi ilişkiydi sizinkisi.
Eğer kararlıysan arkana asla bakma , tertemiz bi sayfa aç kendine .
Bu hayatında sadece sana değer veren , güvendiğin insanlar olsun.
Dilerim bundan sonra herşey istediğin gibi olur

Sanirim onunda etkisi var..
Çok tesekkur ederim.
Düşünmeye basladim bu ara zaten :)

Allah razi olsun canim tesekkur ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…