- 27 Ekim 2018
- 484
- 461
- 53
- Konu Sahibi Sevda_9421
-
Teşekkür ederim evet benim seviyeme çıkamayacakları için aşağıya çekmeyi kolay buldular. Evet çocuğum olmadı o kadar zorlamasına rağmen Rabbım yüzüme baktı.Üzüldüm.. ne diyeceğimi bilemedim.. bu kadar eğitimli kariyerli bir kadıno kaldıramamış aşağılık psikolojisi yaşayan bir karaktersizin sizi bu hale getirmesi canımı yaktı. Çocuğunuz yok tek kazancınız bu olmuş bu yalan evlilikte...
Desteğiniz için teşekkür edrm evet maddiyatımı da kullandı. Güzelliğin başıma bela deyip beni hep hor görmeye itip kakmaya başladı çenemi kırmaya kalktı boğazımı sıkıp nefesimi kesmeye kalktı üstümden soğuk sular döktü kıskançlıktan kaybetme korkusundan. Daha neler nelerCok şanslısınız ki anladığım kadarıyla güzel bir mesleğiniz var. En önemlisi size muhtaç bir adamı neden çektiniz ki ? Yılın yarısı işsiz takılan adam sizin maddiyatınızı bile kullanıyor olabilir. İlk aldatmasinda bassaydınız keşke tekmeyi. Neyse artık keşke demeyi bırakın ve önünüze bakın. Bu adamdan koca da olmaz hayat arkadaşı da. Burda bir sürü konu açan arkadaşlari göz önüne aldığımızda yine mesleğiniz dolayısıyla çok iyi konumdasiniz. Güzel canınızı saçma sapan insanlara sıkmayın. Zararın neresinden dönülürse kârdır.
Teşekkür ederim dönmeye niyetim yok.Malesef bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur mu desem yoksa köpek b.k yemekten vazgeçmez mi desem bilemedim.
Lütfen bu defa kararınızın arkasında durun.
Evde yok zaten davamı bekliyorum teşekkür edrmKoy kapının önüne ne bekliyorsun.
Evet zaman yaklaştıkça bunlar olacak teşekkür edrmAnahtarin gobegini degistir, kapiyi da arkadan kilitle. Cop posetine de kiyafetlerini koyup kapi onune koy. Hadi gule gule.. evden de uzaklastima karari cikart, savciliga gidip. Dava acilana kadar kafan rahat eder en azindan.
Sıkıntı çıkarmıyor inşallah? Lütfen bütün hukuki haklarını kullan. Tehdit edip şiddet uyguladıktan sonra rahat gezemesin öyle. Senin gibi bir kadının 3 sene bu vasıfsıza katlanması tam bir fecaat. Niye yaptın bunu kendine?Evde yok zaten davamı bekliyorum teşekkür edrm
Evet zaman yaklaştıkça bunlar olacak teşekkür edrm
Çokk teşekkür ederim desteğiniz iyi düşünceleriniz için. 3 sene yaşadıklarınızı yaşadım hala güçlü olduğumu düşünüyorum aslında çok dominant bir yapım vardı ailem bunun baskılarındqn dolayı yaşadığım şiddet ve şantajlardan snra hep çok sessizleştin derdi çünkü ben çok temiz bir ailede büyüdüm böyle bir pislik aile görmedimBirkaç gün önce böyle iğrenç bi zihniyete sahip olan adam(!) dan kurtuldum, tek tesellim cok yeni bi ilişkiydi ama o bile beni sarsmıştı, o yüzden ne hissettiğinizi tahmin edebiliyorum. Asla kendinizi suçlamayın, güzel bi kalbe, insani duygulara sahip olduğunuz için sevinin aksine. Yanlış kişiye göstermiş olmak sizi suçlu yapmaz, bundan sonra atacağınız adımlarda net olun ve asla geri adım atmayın. Yedin bari b.k utansın istiyorsunuz biliyorum ama zaten bunlarda o duygu olsa biraz düşünerek adım atarlar. Hiç üzülmeyin, ne güzel mesleğiniz varmış, güçlü durun ve işinize dört elle sarılın
Duygusal boşluk aileden uzak olmak gelenek görenekler yuvamın yıkılmasını 4 gözle bekleyen düşmanlarım. Ailemin üzüntüsü yeni hayattan korkmam vs vsSıkıntı çıkarmıyor inşallah? Lütfen bütün hukuki haklarını kullan. Tehdit edip şiddet uyguladıktan sonra rahat gezemesin öyle. Senin gibi bir kadının 3 sene bu vasıfsıza katlanması tam bir fecaat. Niye yaptın bunu kendine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?