Bu Sefer Bitti..

Sevda_9421

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
484
461
53
Merhabalar çok değerli kadınlar Klubü üyeleri. Uzun aradan sonra yine ben.. Evlililiğimin 1. yılında buraya konular açmış sizlerden inanılmaz destek görmüştüm öncelikle vicdanlı ve iyi kalplerinize sevgilerimi sunuyorum.
Herşeyin düzelmesi için elimden gelen bütün çabayı kanımın son damlasına kadar sarfettim üzüldüm, ağladım, sinirlendim ama değişen hiçbişey olmadı malesef. Buraya tekrar dönüp sizlerin dertlerini paylaşmak bu süreci atlatıp sizlere de destek olmayı çok isterdim. Ama yine mağdur sandalyesinde ben varım. Sizlerinde dediği gibi kimse değişmez hele yalancıysa karı kız düşkünüyse bunlar birer hastalıksa malesef değişmiyorlar. Onlara kimse yardım edemiyor. Eşim ayrılık zamanı kırkbir yalanla yalvarış yakarışla detaylara giremiyorum neler neler vaad ederek beni kararımdan geri dönderip 3 5 ay sonra aynı postuna bürünen bir yaratık malesef. Bu sefer duygusal değilim ona da değil kendime öfkeliyim çünkü bu geçen sürede bana yine yalan söylemesine affederek ben imkan verdim. Artık herşeyin farkındayım malesef. Farkında oldukçada ne kadar iğrenç karakter yoksunu dolandırıcı yalancı bır sapık olduğunu daha net görebiliyorum. Pandemiden dolayı davam sarkmış olsada o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Kendime olan öfkemi yenemiyorum. Pandemide evde kaldıkça onun bana yaptıklarını düşünüyorum düşündükçe çıldırıyorum. En son değişik bir havadaydı nasılsa beni bırakamıyorsun boşayamıyorsun havaları pis pis sırıtmaları. Malesef benim onu her hatasında affetmemden dolayı aldığı cesaretle eskiden gidecem korkusuyla beni dövmeye kalkan adamı şuan nasılsa boşamaz beni rahatlığına sokmuş olmamdan dolayı kafamı duvarlara vurup parçalamak istiyorum. Ama bu sefer ne kadar ciddi olduğumu görürse çirkefleşip bütün çirkin yüzünü gösterecek. Darmadağınığım malesef. bana hem hukuki hem psikolojik destek lazm acıl. Bu adamın hasta beyni benı karakterimden daha fazla sıyırmadan bundan kurtulmam gerek. Konumum iyi yöneticiyim itibarlıyım saygıdeğerim güzelim bakımlıyım ailemin bütün fertleri makam mevki sahibi.Sinirden ağır veya uygunsuz laf etmişsem k.bakmayın ama oturup yazmaya kalksam sayfalar yetmez yaşattıklarını. Aşağılık komplekslerinden benim üzerime ailesi iftiralar attı, onu korumak için pisliklerini örtmek için daha fazla yazamıyorum kolum uyuştu sinirden bana lütfen düşüncelerinizle destek olun teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleme:
Üzüldüm.. ne diyeceğimi bilemedim.. bu kadar eğitimli kariyerli bir kadıno kaldıramamış aşağılık psikolojisi yaşayan bir karaktersizin sizi bu hale getirmesi canımı yaktı. Çocuğunuz yok tek kazancınız bu olmuş bu yalan evlilikte...

Cok şanslısınız ki anladığım kadarıyla güzel bir mesleğiniz var. En önemlisi size muhtaç bir adamı neden çektiniz ki ? Yılın yarısı işsiz takılan adam sizin maddiyatınızı bile kullanıyor olabilir. İlk aldatmasinda bassaydınız keşke tekmeyi. Neyse artık keşke demeyi bırakın ve önünüze bakın. Bu adamdan koca da olmaz hayat arkadaşı da. Burda bir sürü konu açan arkadaşlari göz önüne aldığımızda yine mesleğiniz dolayısıyla çok iyi konumdasiniz. Güzel canınızı saçma sapan insanlara sıkmayın. Zararın neresinden dönülürse kârdır.

Malesef bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur mu desem yoksa köpek b.k yemekten vazgeçmez mi desem bilemedim.

Lütfen bu defa kararınızın arkasında durun.

Teşekkür ederim evet benim seviyeme çıkamayacakları için aşağıya çekmeyi kolay buldular. Evet çocuğum olmadı o kadar zorlamasına rağmen Rabbım yüzüme baktı.

Desteğiniz için teşekkür edrm evet maddiyatımı da kullandı. Güzelliğin başıma bela deyip beni hep hor görmeye itip kakmaya başladı çenemi kırmaya kalktı boğazımı sıkıp nefesimi kesmeye kalktı üstümden soğuk sular döktü kıskançlıktan kaybetme korkusundan. Daha neler neler

Anahtarin gobegini degistir, kapiyi da arkadan kilitle. Cop posetine de kiyafetlerini koyup kapi onune koy. Hadi gule gule.. evden de uzaklastima karari cikart, savciliga gidip. Dava acilana kadar kafan rahat eder en azindan.

Birkaç gün önce böyle iğrenç bi zihniyete sahip olan adam(!) dan kurtuldum, tek tesellim cok yeni bi ilişkiydi ama o bile beni sarsmıştı, o yüzden ne hissettiğinizi tahmin edebiliyorum. Asla kendinizi suçlamayın, güzel bi kalbe, insani duygulara sahip olduğunuz için sevinin aksine. Yanlış kişiye göstermiş olmak sizi suçlu yapmaz, bundan sonra atacağınız adımlarda net olun ve asla geri adım atmayın. Yedin bari b.k utansın istiyorsunuz biliyorum ama zaten bunlarda o duygu olsa biraz düşünerek adım atarlar. Hiç üzülmeyin, ne güzel mesleğiniz varmış, güçlü durun ve işinize dört elle sarılın

Evde yok zaten davamı bekliyorum teşekkür edrm
Sıkıntı çıkarmıyor inşallah? Lütfen bütün hukuki haklarını kullan. Tehdit edip şiddet uyguladıktan sonra rahat gezemesin öyle. Senin gibi bir kadının 3 sene bu vasıfsıza katlanması tam bir fecaat. Niye yaptın bunu kendine?

Siz zaten tüm hatalarınızın farkındasınız. O yüzden daha da yüklenmeyin kendinize çünkü hak etmiyorsunuz. Böyle bir adamdan da kurtulduğunuza şükredin.

Çokk teşekkür ederim desteğiniz iyi düşünceleriniz için. 3 sene yaşadıklarınızı yaşadım hala güçlü olduğumu düşünüyorum aslında çok dominant bir yapım vardı ailem bunun baskılarındqn dolayı yaşadığım şiddet ve şantajlardan snra hep çok sessizleştin derdi çünkü ben çok temiz bir ailede büyüdüm böyle bir pislik aile görmedim

Genelde öyle olur karısı daha kariyerli olan aldatilir güzel karısı olan daha çok aldatır neden bilmiyorum ama öyle gözlemliuorum kendinize kizmakdan vazgeçin şimdi neredesiniz yanlız kalmayın kardeşimiz annenin babanızla olun yanlz oldukça düşüneceksiniz.
Eşimle kavga edince ben mutfakda birşeyler yapıyorum yada biseyler okuyorum öyle dağılıyor kafam size de öneririm kendinizi motive edecek şeyler bulun mesela hemen bir kahve yapın ve oturup sakince için

Duygusal boşluk aileden uzak olmak gelenek görenekler yuvamın yıkılmasını 4 gözle bekleyen düşmanlarım. Ailemin üzüntüsü yeni hayattan korkmam vs vs

Tek diyeceğim delillerinizi sunup gereken bütün maddi manevi bedeli almanız ihtiyacınız olsun olmasın herkes hatasının bedelini ödemeli ki sizin üzüntünüze denk değil ama ödemeli. Umarım mutlu olursunuz hayatınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…