Bu Sefer Bitti..

Bir boşanın o kadar rahatlayacaksınız ki anlatamam. Dava açıldı mı?

Ya Allah kurtarsın dicem ne diyeyim. Sadece birşey merak ediyorum sizin gibi eğitimli, meslek sahibi bir kadın neden çekiyor? Nasıl çekiyor? Yaptıkları yüzde yüz boşanma sebebi. Hatta şiddet ispat olursa, tazminat filan almalı fakire fukaraya sadaka niyetine dağıtmalisiniz.

Burdan Bı arkadasında dediği gibi eğitimli olmakla bunun alakası yok tamamen duygular darp raporu almaya gittiğimde doktor bana en çokta eğitimli mevki makam sahıbı kadınlar susuyor gelemiyor ağlamayın demişti çok utanmıştım. Malesef bızım mevki makam itibar sahıbı olmamız bosandı dıye dillere dusmemek ıdare etmek anlamaya çalışmak vs Bı suru şey geçiyor kafamızdan ama artık yok. Duyguları bastırıp kesip atma zamanı

Haklı olabilirsiniz sizi üzmek için değil sadece merak ettiğim için sordum. Sadece ben eğitim ve mesleğin kadına güç kattığını düşünüyorum. Ama Allah yardımciniz olsun. Umarım o beladan bir anda önce kurtulursunuz

Yawww ÇARESİZSENİZ ÇARE SİZSİNİZZZ demis biri ama su an hatirlamiom yaniii boyle biseyi cekip omrunu kanatacagina biraktigin gun dieceksin ki ben neden bunu daha once birakmadim isini bu kadar onemseme yaa senin beden sagligindan ruh sagligindan hic onemli deil is yerinle konus de sGaglik sorunlarimdN dolayi memlekete gitmem lazim bavuluni topla cek kapiyi git ailende sana sahip cikacaksa ne mutlu sana bidaha soyluorum gecen her gunun icin pisman olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…