Bu sefer çoğunluk ne derse onu yapcam

Darlamayın adamı, daha 10 gün olmuş biraz geri çekin kendinizi, peşinde dolanmayın, ofisine gidip durmayın ama trip de atmayın. Bekleyin bakalım o çaba harcayacak mı kendi kendine.

10 Günde 3 kavga.
Benim de öyle bir ilişkim vardı.
4.ayda nakavt

Cicim zamanlarında bu kadar kavga normal değil canım. Ben gelecek görmedim ama kestirip de atma tabi.
Ama seven adam beş dakika görmek için uğrar. Ki ev de yakın.

Kendini dusunmede biraz karşındakini düşün...

Belki gerçekten yorgundur ben biliyorum çalışırken eve zor atiyordum kendimi.

Son düzenleme:
Adam bence sizin ondan ayrılmanızı sağlamaya çalışıyor. Sizden hoşlandığını düşünmüyorum, kendisi ayrılırsa da vicdanı rahat etmeyecek. O yüzden siz bırakın istiyor gibi.

Adam bence sizin ondan ayrılmanızı sağlamaya çalışıyor. Sizden hoşlandığını düşünmüyorum, kendisi ayrılırsa da vicdanı rahat etmeyecek. O yüzden siz bırakın istiyor gibi.
Bunu da söyledim , öyle olmadığını söyledi

Konu sahibi sizinle çok benzer bir durumu yaşamış biri olarak lütfen yorumumu dikkate alın diyorum öncelikle.

Evet muhtemelen 11'e kadar çok çalışıp yoruluyordur sizi görmek çok istiyor ama işte hali olmuyordur. Elinde olsa mutlaka sizi görmeye gelecektir ama işte imkanlar müsade etmiyordur. Benim eski de hep bu zırvalarla karşıma gelirdi. Yoruluyorsa sizin probleminiz mi e size kim ilgi gösterecek? Eğer ilişkiye devam ederseniz yıllarınız hatta ömrünüz işte bu laflarla geçer.

En güzel yıllarınızı böyle çok yorulan vakti olmayan size ilgi göstermeyen adamla geçirmeyin. Bunlar bi de eve gelince 10 dk konuşup uyuyorlar çünkü. Ben geçirdim ve çok pişmanım emin olun bu tarz insanlar değişmiyor değişmezler.

Basit bir örnek veriyim: Ben esimle tanistigimda hastanede 24 saat nöbetleri olurdu. Yani bir sabah saat 8 de girer ertesi sabah saat 8 de cikardi mesela. Hem ayni sehirde yasamiyorduk. Oturdugu sehir 40 dakikalik mesafede. Nöbetlerden sonra gelme dedigim halde trene atlar ikimize kahve felan alip yanima gelirdi. Gözleri ukusuzluktan kizarmis olsa bile biraz oturur benimle sohbet eder eve dönüp yatardi. Yani demek istedigim: Seni görmek isteyen görmeye gelir. Yorgunluk heleki ilk aylar engel olmaz

Can'ım yorgun olur olmasına da hem yeni ilişki,hem de aynı şehir yani.İnsan bir görmek istemez mi.

Milletin eşi,sevgilisi uykusuz işten veya nöbetten çıkıp arabaya atlayıp taaa 9 10 saatlik yol gelip yarım saat görüşüp soğukta arabada yatıp ertesi gün geri dönüyor onca yolu.Senin demene kalmadan kendi görmek istemeli.

Evlenince de bu işi yapacaksa vay haline.

Valla ben soylenilene değil yapilana bakarım
Bu adam pek de istemiyor sizinle vakit geçirmek bello
Yoksa daha cok yeni ve onun görmek için fırsat aramasi lazim

Iliski daha baslarda ise beklentinin büyük olmasina luzumu yok. Ben ve Esim de yeri geliyor Vardiyalar nedeniyle kendimizi 2 dk bile görmedigimiz olur. Fakat bunun bir iliskiye risk olacagini tartmak sacma geliyor bana. Sahsen ben 12 Saat ayakta olsam kafami yastiga koymak icin cirpinirdim. :)

Şuan ilgisizliğinden yakınıyorsan evlenince bu çok daha artacak yeni bir iliskiyse ve saatlerin uzun olması seni yoruyorsa sanırım zorlamamak en doğrusu yinede siz bilirsiniz.

10 günde evlilik konuşan adamdan hayır gelmez. İki sevgilinin evlilik konusunu açması için birbirlerini en az 1 yıl tanımaları lazım. Hızlı koşan atın b.. seyrek düşer misali olmuş sizin iş.
Ayrıca ilişkinin başında insanlar birbirlerini daha çok görmek isterler,yakından tanımak için. Sizinki en başından ne olduğunu göstermiş. Devam etme bence.

Adam 10 gun icerisinde evlilikten bahsediyor ustune ustluk seni gormek icin caba harcamiyor?
Ortada sevgi denen birsey yok..saglikli iliski boyle baslamaz..evlenmek icin evlenecek gibi gozukuyor.. E tabi ozaman boyle uzak durmasi da normal.
Adamin yok sen yanlis anliyorsun yok oyle degil dedigine bakma.. Acik acik umrumda degilsin uyku senden daha tatli diyecek hali yok herhalde.

benimkide aynı durum..bütün iş onda 12 gibi çıkıyor gece..çok yorgun olduğu halde kendisi ha bire buluşmak istiyor 5 dakikacık göreyim diyor ben gitmiyorum o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…